Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heheh ma, ma :D Nero to jej Big Love:P

[FONT=Comic Sans MS]SHIRA SEZON KĄPANIOWO-BŁOTNY UWAŻA ZA OTWARTY[/FONT]:cool3:

Wiosna u nas pełną gębą:) Już dawno nie miałyśmy tak udanego dnia:).
Słonko grzeje równo, więc postanowiłyśmy zamiast na zwykły spacer wyruszyć na bieganko :loveu:.
Ale na trasie spotkałyśmy haszczą kumpelę Gaję :D. Nawet błoto nam nie przeszkadzało. Dziewczyny dokazywały, pływały:lol: i harcowały na całego:D. Po haszczych harcach poszłyśmy jeszcze pobiegać.

I pierwszy raz poczułam się jak rasowy musher :D. Cała w błocie i śmierdzialam jak by mi coś w kieszeni zdechło:D. Ale było przecudnie:diabloti:.

No to fotorelacja:D

Otwarcie sezonu::D

cdn.:)

Posted

Aaaaaaaale macie superaaaaansko :D u nas też kałużowo błotowo lodowo pośniegowo...Baski szcześliwy.. ale ja średnio bo nie mam jak trenować :D
Ale słońce wychodzi grzeje no pięknie jest :D
Chociaż podobno jeszcze mrozik będzie i śnieg posypie...ale ten śnieg to już tylko taki se O....cukier puder na chodniku :/

Posted

Minerva napisał(a):
Ale u Was wielkie kałużeeee. W sumie to u nas też :lol:. Widzę, że Shirka ma haszczakowe towarzystwo :). A fotki super ;)
http://i47.tinypic.com/2a607r5.jpg Ale długaśny jęzorek :D

Tak ma paru znajomych:) Nawet ostatnio Malamutkę poznała, która będzie miała robione prawa hodowlane :D tylko jakoś się na łąkach spiknąć nie możemy:P

Ewa&Duffel napisał(a):
U nas też się takie jeziora porobiły,kalosze polecam :eviltong:

Widzę, że Shirka tak jak Duffel: jak mokra, to szczęśliwa ;)
http://i46.tinypic.com/aaxj5g.jpg

Ale radosne ganianko ! Fajnie, że ma towarzyszkę tej samej rasy :)
http://i50.tinypic.com/zoetcj.jpg

Tak, z huskim to zupełnie inna zabawa i na zupełnie innych zasadach:). Najpierw ustalanie hierarchii (Shira na glebe:P) a później zabawa na całego ale cały czas widać że to gaja rządzi:P

przeszlus napisał(a):
Superowe fotki:)U nas rozpoczął się sezon powodziowy ciekawe jak będzie:):):)

Tylko żeby Was nie zalało:P

WeronikaM napisał(a):

hehe mamy nowe stawki:D a będą wieksze bo ta sterta śniegu z tyłu przecież też stopnieje:P
Pusiakowa napisał(a):
heeej. ;)
szalona Shira. :D:D

Oj tak moja skierka:)
wiki4 napisał(a):
http://i49.tinypic.com/28jfkgx.jpg
Jezioro, a Shira w nim :evil_lol:

Ale za to zielono zaczyna się robić...no chyba, że to tylko mi :lol: :diabloti:

Zaczyna:D

GaBi12 napisał(a):
Wiki pewnie tylko tobie, zakochałaś się
A u mnie szaro, buro, ale snieg topnieje
Buźki ;*

A u nas znów słonko dzisiaj:D. I prawdopodobnie idziemy na spacer z Lusią:D więc znów bedzie błotna imprezka:P hehe

Posted

[quote name='Infortune.']No, widzę, że się zmobilizowałaś do biegania. :diabloti: Oby tak dalej. :cool3:
Już jakiś czas temu :D hehe. Niedługo wsiądziemy na rowerek:)

[quote name='bianka19']Shirka cudowna
Widzę , że super spacer

A tak na marginesie to Cezar nie nawidzi wchodzić do wody tzn. kąpać się
Oj kąpanie się też nie wchodzi w grę:P Muszę siłą ją do brodzika wciągać:P Fajne są tylko śmierdzące stawy kałuże i jeziora xD

Posted

sunshine napisał(a):
Oj kąpanie się też nie wchodzi w grę:P Muszę siłą ją do brodzika wciągać:P Fajne są tylko śmierdzące stawy kałuże i jeziora xD

Skąd ja to znam....rowy z wodą stawy jeziora kałuże :D

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Skąd ja to znam....rowy z wodą stawy jeziora kałuże :D

Hie hie chyba będę musiała sobie błotniki do rowerku skołować ^^. Już się nie mogę doczekać :D:D Ale pies nie ma sledów:(

Sallcia napisał(a):
błotnistus pospolitus! :haha:

błotnistus tak:D Pospolitus niet :D hihi:P

Posted

Hmmm wiesz...Baskieku pierwsze sledy kupiłam jak miał może ze 3 lata nawet.. wcześniej biegał przy rowerze na guardach zwykłuch też sie nadają na początek, ale lepiej poczekać jeszcze troszkę z kupnem, bo ona jeszcze troche na boki sie rozrośnie...Mój Baski był szczupak kiedyś, potem go rozbiło troszkę...
Ja jak sobie kupie w połowie marca jakoś nowe sledy bo mi schudł i terz są za duże na niego... za długie nie wiem ja różnicy w nim nie widze a jednak musi być bo już niepasują......mogę Ci moje sprzedać za 20 zł...to nie pieniądz duży hehe ;) Oczywiście o ile będą na nią dobre...bo ja mam XL...pomierz sobie ją dokładnie....gdzieś wynajdę jak psa zmierzyć do kupna sledów...albo może na manmat.prv.pl napisać do nich i się zapytać jak psa pomierzyć i jak dopasować rozmiar... ;)