Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Shiraki :D
Ja wam wszystkim powiem, że może śniegu u nich dużo...i ja śnieg kocham strasznie....ale jak już słońca trochę wyszło i załapałam ciepełka to już bym chciała żeby stopniał, niech będzie chłodno ale zielono i słonecznie! :D

Posted

No ja chcee wioosne !;D xDD Foty cuudowne ;p unas snieg topnieje ;p I nie mam zamiaru isc na dłuzszy spacer na doline bo pełno wody bydzie ;p ale kiedys trzeba isc zpsem zeby sie wyszalała xDD
Ah.. Śnieg faajny ale zieleen lepsza ;p

Posted

Siemka wszystkim :D
Nie będę Was cytować bo za dużo:diabloti:
Ale ogólnie:
1. Zakochani od kiedy tylko się poznali hehe:P
2.Tak, instynkty...hehe czasem śmiesznie to wygląda:D
3. ZIMA:evil_lol:

Też kocham zimno i śnieg :cool3:. Ale ja widzę tę chlapę, i ten syf wynurzający się spod śniegu to aż brzydzę się chodzić chodnikiem:eviltong:. Poważnie

Te zdjęcia są z Wtorku więc tak fajnie już nie jest:diabloti:.
Teraz mamy błoto,syf, i wszędzie wodę. Pod 20 minutach spaceru mam wodę w butach(dosłownie) i w nagrodę teraz jestem chora:P... mimo to pies i tak musi biegać więc mimo choroby i tak mam wciąż wodę w butach:P

Są gdzie niegdzie na działkach resztki śniegu (a właściwie wodnej brei:P) ale 3/4 drogi to albo grzęzawisko9błotne oczywiście:P) albo lód, który po nadepnięciu się załamuje i wpada się ślicznie do wody:D .
Na łąkach przy stawach...mamy nowe stawy:P no ale co zrobić i tak trzeba tam łazić i tak, bo pies musi biegać codziennie:P. Ogólnie to po prostu cudnie:P (żart)

W takim układzie JA TEŻ CHCĘ JUŻ WIOSNĘ :D

Posted

Nikola & Tina napisał(a):
Witamy się!
Kto by wiosny nie chciał...
Mam tylko nadzieje że szybko nam ta zima ucieknie i że nie będzie tej wody brudnej tak dużo.
Pozdrawiamy i zapraszamy do galerii Tiny

Już jest za dużo heheh:D Ja mam nadzieję że jak najdłużej będzie trwała taka wiosna (15-19 stopni) :). Bo gorąca to ja już nie lubię:(