sunshine Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Siemka siemka wszystkim:).... troszkę zaległości no ale...obowiązki:/. Ale mam za to parę fajnych fotek:) Quote
sunshine Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Berek:eviltong: eee ?!:diabloti: Szpadyzor i dumbo :D Parada złamasów :evil_lol: cdn:) Quote
przeszlus Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 To wstawiaj,sunshine liczymy na ciebie.Ile Shirka już ma? Quote
przeszlus Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Sory za późni mi się załadowały i wyszedłem na idiote,ale foty cudaśne Quote
sunshine Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Tak :diabloti:... ona na niego poluje:evil_lol: I pauza:) Czułe słówka na uszko :razz: Zoix! Nie od tyłu łosiuuu!:mad: THE END:) Quote
Cavy Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ale fajne zdjęcia. :loveu: Dosyć dużo jeszcze u Was tego śniegu jest. :mdleje: Quote
przeszlus Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 HEHE : NIE OD TYŁU ŁOSIU" Cavy widze że jesteś z podkarpacia Quote
Ciapkowa. Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Śliczna Shirka i Nercio ;) Zakochani w sobie? ;D Quote
przeszlus Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 I to jak,przecież widać.Kto się czubi ten się lubi:):) Quote
M&S Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 goń mnie;) http://i48.tinypic.com/2w5sin9.jpg Quote
Baski_Kropka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Cześć Shiraki :D Ja wam wszystkim powiem, że może śniegu u nich dużo...i ja śnieg kocham strasznie....ale jak już słońca trochę wyszło i załapałam ciepełka to już bym chciała żeby stopniał, niech będzie chłodno ale zielono i słonecznie! :D Quote
Ciapkowa. Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Bry Shirki! Wiosna idzie a u was śnieg?! :D Quote
Czarnulka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 No ja chcee wioosne !;D xDD Foty cuudowne ;p unas snieg topnieje ;p I nie mam zamiaru isc na dłuzszy spacer na doline bo pełno wody bydzie ;p ale kiedys trzeba isc zpsem zeby sie wyszalała xDD Ah.. Śnieg faajny ale zieleen lepsza ;p Quote
Agniecha93 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ale macie śniegu, a u nas błotko, gdzie nie gdzie tylko sucha trawka i... krokusy ;) Quote
Infortune. Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Cześć Shirki! http://i48.tinypic.com/161bzpc.jpg Hihi, chyba odezwały się jej naturalne instynkty :diabloti: Quote
sunshine Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Siemka wszystkim :D Nie będę Was cytować bo za dużo:diabloti: Ale ogólnie: 1. Zakochani od kiedy tylko się poznali hehe:P 2.Tak, instynkty...hehe czasem śmiesznie to wygląda:D 3. ZIMA:evil_lol: Też kocham zimno i śnieg :cool3:. Ale ja widzę tę chlapę, i ten syf wynurzający się spod śniegu to aż brzydzę się chodzić chodnikiem:eviltong:. Poważnie Te zdjęcia są z Wtorku więc tak fajnie już nie jest:diabloti:. Teraz mamy błoto,syf, i wszędzie wodę. Pod 20 minutach spaceru mam wodę w butach(dosłownie) i w nagrodę teraz jestem chora:P... mimo to pies i tak musi biegać więc mimo choroby i tak mam wciąż wodę w butach:P Są gdzie niegdzie na działkach resztki śniegu (a właściwie wodnej brei:P) ale 3/4 drogi to albo grzęzawisko9błotne oczywiście:P) albo lód, który po nadepnięciu się załamuje i wpada się ślicznie do wody:D . Na łąkach przy stawach...mamy nowe stawy:P no ale co zrobić i tak trzeba tam łazić i tak, bo pies musi biegać codziennie:P. Ogólnie to po prostu cudnie:P (żart) W takim układzie JA TEŻ CHCĘ JUŻ WIOSNĘ :D Quote
Nikola & Tina Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Witamy się! Kto by wiosny nie chciał... Mam tylko nadzieje że szybko nam ta zima ucieknie i że nie będzie tej wody brudnej tak dużo. Pozdrawiamy i zapraszamy do galerii Tiny Quote
sunshine Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Nikola & Tina napisał(a):Witamy się! Kto by wiosny nie chciał... Mam tylko nadzieje że szybko nam ta zima ucieknie i że nie będzie tej wody brudnej tak dużo. Pozdrawiamy i zapraszamy do galerii Tiny Już jest za dużo heheh:D Ja mam nadzieję że jak najdłużej będzie trwała taka wiosna (15-19 stopni) :). Bo gorąca to ja już nie lubię:( Quote
Shirai - Koki Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Witamy sie witamy..czy to znaczy, ze Shira ma narzeczonego ??? Quote
*anusia&ajlu* Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 hej :multi: u mnie tez taki sajgon jak snieg stopnial ze Ajlu nie chce chodzic po chodniku tylko po sniegu woli latac, a tego coraz mniej;) Shirka szalona, foteczki fajne:D Quote
bianka19 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Shirai - Koki napisał(a):Witamy sie witamy..czy to znaczy, ze Shira ma narzeczonego ??? Właśnie ?:D Quote
Infortune. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Shirai - Koki napisał(a):Witamy sie witamy..czy to znaczy, ze Shira ma narzeczonego ??? Wydaje mi się, że raczej pani Shirki :diabloti: Quote
Ciapkowa. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Doberek sobotnio! ;) Zapraszamy do ns na nowe zdjęcia od strony 36 :-P Quote
Recommended Posts