Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My także życzymy Ci wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim, aby spełniło się to, o czym marzysz i aby wszystko układało się tak, jak to sobie zaplanujesz :)

STO LAT !!! :new-bday::drink1:

Posted

To i my się dołączymy do życzeń!

Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, pociechy z Shiry, dobrze zdanej matury i czego sobie tylko zapragniesz!!! :BIG: :tort::drinking::drinking:

Posted

Dzięki wszystkim za życzenia:D

A nie było mnie bo wczoraj też studniówke miałam :D...
Zdjęcia Shirce jutro porobię bo dzisiaj to była zamieć śnieżna :p masakra^^

I zaczynamy ferie :D

Posted

[quote name='sunshine']Dzięki wszystkim za życzenia:D

A nie było mnie bo wczoraj też studniówke miałam :D...
Zdjęcia Shirce jutro porobię bo dzisiaj to była zamieć śnieżna :p masakra^^

I zaczynamy ferie :D

Zgadzam się z Kaja10014 :D Ty juz leniuchujesz A ja mam dopiero od 15 albo 16 lutego
My chcemy zdjęcia Shirki ! U mnie dużo nowych, zapraszam :*

Posted

[quote name='Kaja10014']Kolejna wredna baba, która już leniuchuje w domu!:mad::diabloti:
To niesprawiedliwe! Ja mam ferie dopiero za miesiąc:(
sprawiedliwe, sprawiedliwe :D

' green apple;13915970 napisał(a):

No co za bahor znowu!! :angryy: Jeszcze się tym bawi, idiotka jakaś! Ja pierdziele tym pokemonom się nudzi w domach?! Jak się tego mogę pozbyć?! Help me:( Ręka, noga mózg na ścianie:/
[quote name='GaBi12']Zgadzam się z Kaja10014 :D Ty juz leniuchujesz A ja mam dopiero od 15 albo 16 lutego
My chcemy zdjęcia Shirki ! U mnie dużo nowych, zapraszam :*

Zaraz będą foty;P

Posted

No to lecimy z fotkami;)

I ostrzegam wszystkie pokemony, którym przyjdzie do głowy kraść moje zdjęcia!
kopiowanie moich zdjęć i zamieszczanie ich w jakiejkolwiek formie bez mojej zgody pisemnej zabronione (Dz.U. Nr 24, poz. 83)

Kumpel Rex;)

Na co jeden patyk, skoro można mieć kilka:)

patataj:p

Wichura :D Z pozdrowieniami dla Shiraików;)

cdn:)

Posted

weeeś, Crejzi XD, nawet pisze, że foto z netaaa ...
dzicko się nudzi . kzgłoś na policję, ona zaraguję .
pojedziecie do tego bachora i powiesz jej wprost, że żadnych fot z neta się nie kopiuję!
już, tak powieniałam jednemu bachorowi :D, dziecko aż się poruczało, a ja dostałam ponad 10000zł za kopiowanie 27 fotek ! [ czy tam 28 ]

Posted

[quote name='Infortune.']Hihi, widzę, ze Shira, tak jak moja Milka, uważa smycz za bardzo fajną zabawkę. :lol: I po co nosić inne? :diabloti:

A co do zdjęć na nk, zgłoś nadużycie, powinni usunąć. ;)
Hehe racja:D

zgłosiłam... nie podziałało:/

' green apple;13920554 napisał(a):
weeeś, Crejzi XD, nawet pisze, że foto z netaaa ...
dzicko się nudzi . kzgłoś na policję, ona zaraguję .
pojedziecie do tego bachora i powiesz jej wprost, że żadnych fot z neta się nie kopiuję!
już, tak powieniałam jednemu bachorowi :D, dziecko aż się poruczało, a ja dostałam ponad 10000zł za kopiowanie 27 fotek ! [ czy tam 28 ]

Oj wątpię żebym pojechała:p. Dzięki za pomoc;p Zaraz napiszę PW z odpowiednim ustepem prawnym i powiadomie grzecznie że jeśli konto nie zniknie zgłosze na policje... Nie dam z psa robić pokemona jakiegoś czy debila:angryy: