WeronikaM Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Jest jeszcze więcej śniegu i sypie jak diabli ...może rano do szkoły nie dotrę..nie będę pisać matury z matmy :D :D :D fajnie by było :) Quote
ames Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 u nas też sypie i sypie,aż wszyscy zaczęli dachy odśnieżać. zapraszamy na nowe śniegowe foty:):):) Quote
ere77e2 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Niech shirka powie jak dzis poszlo swojej pani na probnej, ja z taamiśką trzymalismy kciuki i łapki za nią :D Quote
sunshine Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Shirai - Koki napisał(a):Witamy sie Shirki :razz: siemka:D Czy ty wiesz, że Shirai obchodzi razem ze mną urodzinki :D hehe GaBi12 napisał(a):A u nas ... nie śnieg ;/ Zazdrościmy... Jutro zapraszmy na fotki :D A i jak nasz baner ? Sama robiłam :P śliczny:p wiki4 napisał(a):Hejka Shirki :loveu: siemka długie:D WeronikaM napisał(a)::D :D :D fajnie by było :) oj tak... ale dotarłam:evil_lol: ames napisał(a):u nas też sypie i sypie,aż wszyscy zaczęli dachy odśnieżać. zapraszamy na nowe śniegowe foty:):):) lecę ^^ ere77e2 napisał(a):Niech shirka powie jak dzis poszlo swojej pani na probnej, ja z taamiśką trzymalismy kciuki i łapki za nią :D nie ma czym się chwalić:p Quote
ere77e2 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 wiem wiem, jak turbodymomen zawstydzilas klase :D Quote
sunshine Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Chyba słabym wynikiem:p Zapraszamy na bazarek dla Tiary !! http://www.dogomania.pl/threads/1774...8#post13870358 Quote
sunshine Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 wiki4 napisał(a):Hejka Shirki :loveu: Co tam? ;) Siemka:P A właśnie się za lekcje zabieram bo niedawno wróciłam ze spcaerku ^^ Shira pobawiła się z w miare nowym kumplem Juniorem ( czarnym labradorem ^^) połaziłyśmy i dwie godzinki zleciały :D Byłyśmy na polu i wpadłam po kolana... :D Quote
alex_sandereczka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 http://i50.tinypic.com/vhyjis.jpg skąd ja to znam :D Świetny filmik macie ;) Quote
WeronikaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Shira pobawiła się z w miare nowym kumplem Juniorem ( czarnym labradorem ^^) szkoda, że fot nie porobiłaś :) :D :D Quote
Ciapkowa. Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 sunshine napisał(a): śliczny:p Dziękujemy :D nie ma czym się chwalić:p eyy . no pochwal sie :D Dlugo mnie nie bylo, ale jestem i zapraszam na fotki :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 a co tak zniknęłyście ? czekamy na nowe fotki Shiry :) Quote
Shirai - Koki Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A dzisiaj chyba ktos ma urodziny !!!!!! Martynko wszystkiego naj...naj...najlepszego z okazji urodzin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :new-bday: Sto lat !!!!!!!!!!!!!!! :tort: Sto lat !!!!! :BIG::BIG: imprezke zaczac czas !!!!!!!!!! :laola::laola::laola: :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
kajkoowa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dzisiaj wielka jest nowina Urodziny ma Martyna O rok starsza dzisiaj jest Więc jej życzę all the best! Zdrowia szczęścia pomyślności Niech radość w twym sercu gości Dużo prezentów, pogody ducha I uśmiechów od ucha do ucha Życzeń osobiście Ci nie złożyłam Więc ten skromny wierszyk Ci posyłam Ja Ci powiem jeszcze tak Żyj Ty więcej niż 100 lat :buzi::buzi: :smilecol::smilecol::bigcool::bigcool::tort::new-bday::popcorn: :bday: :BIG::BIG: :cunao::cunao: Quote
Pusiakowa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 100 lat ! :) . nie mam weny na rymy. :placz: więc powiem krótko, te urodziny oblej wódką. :D i w ogóle dobrego samego i najlepszego ja właśnie życzę ci tego wszystkiego.:loveu: Quote
Feigned Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :loveu: :) Quote
Aga&Ganja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No i kolejna wiosna w plecy! Wszystkiego Najlepszego! :):) Quote
Ciapkowa. Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 1oo lat , świetnej zabawy , udanego roku , zdania matury , bezproblemowego życia z Shirką , spełnienia marzeń i wszystkiego czego sobie życzysz ! :loveu: Wszystkeigo najlepszego z okazji urodzinek :evil_lol::eviltong: Imprezke czas zacząć ! :multi: :new-bday::BIG: :beerchug: :bday: :tort: :laola::laola: Wymiziaj Shirke :loveu: buziaczki :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 przyłaczam sie do życzeń :loveu::multi: Quote
wiki4 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 :sweetCyb: Najlepszego Martyna :sweetCyb: Quote
Recommended Posts