QQk Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 sunshine napisał(a):A jak się gadzina z obcymi zachowuje?:D I myślicie że czym to jest spowodowane?;p Popisują się czy wykorzystują "rozkojarzenie" przewodnika?:) Na obcych nie zwraca uwagi z paroma ale: 1. Jak spotkamy 'psiarza' to idzie się przywitać 2. Jak ją ktoś zawoła to też idzie się przywitać W przypadku 1 jest ok bo sam muszę prawie każdego spotkanego potwora wymiziać ale w 2 to mnie q...wica bierze :angryy: Quote
sunshine Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Hehe Mnie kiedyś taki dziadek wkurzał. Miło było bo się wygłupiał z Shirą ale później szedł kawał drogi i na nią nawoływał jeszcze... Już go dawno nie widziałam a on jeszcze wołał... Ciekawe co by zrobił gdyby akurat tam był gdzieś obcy pies i mi ją zaatakował, bo to głupie moje lgnie do każdego psa i człowieka:p Quote
sunshine Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Ooo witamy co tak późną porą Was sprowadza?:p Quote
Clandestine Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 sunshine napisał(a):Ooo witamy co tak późną porą Was sprowadza?:p Dla nas to nie jest późna pora :D wczoraj poszłam spaś o 2 w nocy xD Dawno nas nie było na forum, bo i tak nie mogę rozkręcić swojego. Niektórzy mają po kilkaset stron, a my ledwo 20 :roll: Quote
sunshine Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Bo za rzadko bywacie i się pokazujecie;p Pomóc wstawić sygnaturę?:D Quote
Clandestine Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 sunshine napisał(a):Bo za rzadko bywacie i się pokazujecie;p Pomóc wstawić sygnaturę?:D Już wszyscy wiedzą :d Hahah xD Na razie mi pomaga CaneSs :) Jak nie załapię, to Ciebie poproszę xD Źle przeczytałam!!! Myślałam, że to CaneSs xD Taak pomóż mi proszę!! :D Quote
Ciapkowa. Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Witamy się :) Wymiziaj Shire :** Zapraszamy do nas xD. Quote
NiJaSe Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 bardzo przepraszam ze pcham sie z offem na prywatna galerie , ale moze mozecie i zechcecie troszke pomoc temu haszczakowi http://www.dogomania.pl/threads/176518-Husky-zamkniAE-ty-w-hotelowym-kojcu-Pilnie-wsparcie-finansowe-1450-zA-DA-ug-roA-nie Quote
Realistka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Witajcie ! Shirka- jesteś śliczna :))))))))))))))0 Quote
Ciapkowa. Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Witamy :P I buziaki zostawiamy :* Hah. ;D Jaki ryym... Quote
sunshine Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 NiJaSe napisał(a):bardzo przepraszam ze pcham sie z offem na prywatna galerie , ale moze mozecie i zechcecie troszke pomoc temu haszczakowi http://www.dogomania.pl/threads/176518-Husky-zamkniAE-ty-w-hotelowym-kojcu-Pilnie-wsparcie-finansowe-1450-zA-DA-ug-roA-nie Nic nie szkodzi ;) Realistka napisał(a):Witajcie ! Shirka- jesteś śliczna :))))))))))))))0 dziękuje :)) wiki4 napisał(a):Cześć Shirki :loveu: Siemka długie ;D Quote
Minerva Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Hej Shirkowate, jak tam nastrój przed Sylwkiem? Quote
sunshine Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Minerva napisał(a):Hej Shirkowate, jak tam nastrój przed Sylwkiem? Obojętny:p Puki co Shira się wystrzałów nie boi, a wedle mnie mogło by tego sylwka wcale nie być :evil_lol: Shirai - Koki napisał(a):Martyna znamy sie ??? :lol: Z dogo....:p a dlaczego? Quote
Shirai - Koki Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Na naszej klasie zapytalas mnie !!!! Quote
sunshine Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Aaaaa to ty :D sorki Wybacz:modla: Quote
Ewa&Duffel Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 http://i49.tinypic.com/o7k2mx.jpg Śliczna Shira i jak zawsze piękny uśmiech ! http://i49.tinypic.com/30lhtfo.jpg moim zdaniem to jednak jest trochę za luźny... Quote
sunshine Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Dzięki dzięki :D Ale on jest tu w rozluźnieniu ;p nie spada ani nic;) Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 sunshine napisał(a):Zadzieram kiece i lece;) łiiii . :multi: . xDD a jakie plany na jutro? :razz: Quote
sunshine Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Sylwester z jedynką :D:D:D hehehe zobaczy się jutro :P Ale szczerze... to nic a nic mi się nie chce:p Quote
Recommended Posts