Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunshine napisał(a):
A jak się gadzina z obcymi zachowuje?:D

I myślicie że czym to jest spowodowane?;p Popisują się czy wykorzystują "rozkojarzenie" przewodnika?:)

Na obcych nie zwraca uwagi z paroma ale:
1. Jak spotkamy 'psiarza' to idzie się przywitać
2. Jak ją ktoś zawoła to też idzie się przywitać
W przypadku 1 jest ok bo sam muszę prawie każdego spotkanego potwora wymiziać ale w 2 to mnie q...wica bierze :angryy:

Posted

Hehe Mnie kiedyś taki dziadek wkurzał. Miło było bo się wygłupiał z Shirą ale później szedł kawał drogi i na nią nawoływał jeszcze... Już go dawno nie widziałam a on jeszcze wołał... Ciekawe co by zrobił gdyby akurat tam był gdzieś obcy pies i mi ją zaatakował, bo to głupie moje lgnie do każdego psa i człowieka:p

Posted

sunshine napisał(a):
Ooo witamy co tak późną porą Was sprowadza?:p

Dla nas to nie jest późna pora :D wczoraj poszłam spaś o 2 w nocy xD Dawno nas nie było na forum, bo i tak nie mogę rozkręcić swojego. Niektórzy mają po kilkaset stron, a my ledwo 20 :roll:

Posted

sunshine napisał(a):
Bo za rzadko bywacie i się pokazujecie;p Pomóc wstawić sygnaturę?:D

Już wszyscy wiedzą :d Hahah xD Na razie mi pomaga CaneSs :) Jak nie załapię, to Ciebie poproszę xD Źle przeczytałam!!! Myślałam, że to CaneSs xD Taak pomóż mi proszę!! :D

Posted

NiJaSe napisał(a):
bardzo przepraszam ze pcham sie z offem na prywatna galerie , ale moze mozecie i zechcecie troszke pomoc temu haszczakowi
http://www.dogomania.pl/threads/176518-Husky-zamkniAE-ty-w-hotelowym-kojcu-Pilnie-wsparcie-finansowe-1450-zA-DA-ug-roA-nie

Nic nie szkodzi ;)

Realistka napisał(a):
Witajcie !
Shirka- jesteś śliczna :))))))))))))))0

dziękuje :))

wiki4 napisał(a):
Cześć Shirki :loveu:

Siemka długie ;D

Posted

Minerva napisał(a):
Hej Shirkowate, jak tam nastrój przed Sylwkiem?

Obojętny:p Puki co Shira się wystrzałów nie boi, a wedle mnie mogło by tego sylwka wcale nie być :evil_lol:
Shirai - Koki napisał(a):
Martyna znamy sie ???

:lol:

Z dogo....:p a dlaczego?