as_kate Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Witam :) Jak tam drugi dzień Świat mija? wyżerka powoli się kończy czy dopiero zaczyna zostawać?? ^^ Quote
sunshine Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Hoł Hoł!!! Siemanko wszystkim:D! Święta grube oczywiście ;P Shira dzisiaj była u weta i rana się pięknie zarosła już prawie i sączek wyjęty. We wtorek jedziemy dokonać formalności tylko i na kontrolę dla pewności ;) Chodzimy już na spacerki i Shira ma znów masę energii ;D A oto mały dowód:). Pozdrawiamy :)) Quote
Czarnulka Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 śliczna shirka:loveu: dobrze sie lepiej czuje;) Quote
as_kate Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 No to super, że już zdrowieje :) Tak po zdjęciu widać, że nie do konca świątexcznie u Was, co? zbardziej to lato niż zimę przypomina. ^^ Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Cześć i czołem :P Zapraszamy po grafikę Quote
sunshine Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Czarnulka napisał(a):śliczna shirka:loveu: dobrze sie lepiej czuje;) Ja też :D as_kate napisał(a):No to super, że już zdrowieje :) Tak po zdjęciu widać, że nie do konca świątexcznie u Was, co? zbardziej to lato niż zimę przypomina. ^^ Dokładnie. Dzisiaj słonko wyszło i było chyba z 6 stopni:p po takich mrozach upał normalnie:P CaneSs napisał(a):Cześć i czołem :P Zapraszamy po grafikę Dziękuję :* Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Mam takie pytanie :lol: Czy Shira czyta się przez ''sz''? 'Szira''? :cool3: Czy trzeba sobie połamać język i wymawiać ''Shira''? :lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Już Avatarka też dodałam tzn. on od poczatku był dodany xDD Widze, że baner sie spodobał i dodałyście :P Och wiki, wiki. Pomyśl hann. Nie wszyscy lubią ( tak jak ty ) łamać język :) Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 CaneSs napisał(a): Och wiki, wiki. Pomyśl hann. Nie wszyscy lubią ( tak jak ty ) łamać język :) Tak myślałam, że Szira :lol: Dla pewności pytam ;) Ja nie łamię języka :evil_lol: Quote
sunshine Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Dzięki Caprisiowa :D jesteś niezawodna^^ Wiki wiedziałam że wiesz:p Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 sunshine napisał(a): Wiki wiedziałam że wiesz:p Ja też :p Jestem taaaaka mądra, że aż nie wątpiłaś że mogę nie wiedzieć :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 hah, no ba. Każdy wie ze Caprisiowa jest niezawodna :D Quote
Shirai - Koki Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Hallo..hallo jestesmy i cieszymy sie ze z Shira wszystko juz okey Quote
Infortune. Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 A kiedy idziecie do pana winnego całemu zamieszaniu z ranami? Quote
sunshine Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 wiki4 napisał(a):Ja też :p Jestem taaaaka mądra, że aż nie wątpiłaś że mogę nie wiedzieć :evil_lol: CaneSs napisał(a):hah, no ba. Każdy wie ze Caprisiowa jest niezawodna :D Ani chwili nie śmiem w Was i Waszą skromność wątpić dziewczyny:P Shirai - Koki napisał(a):Hallo..hallo jestesmy i cieszymy sie ze z Shira wszystko juz okey Ja też się cieszę. Dzisiaj Shira już bawiła się ze swoją kumpelą Gają(husky). Na reszcie mogła sobie pobiegać pełną parą:p... Shira wymiękła bo Gaja trenuje bikejoring i kondycha jak się patrzy :D Infortune. napisał(a):A kiedy idziecie do pana winnego całemu zamieszaniu z ranami? We wtorek jak dostaniemy rachunek u weta :) Widziałam wczoraj tego psa, ale z rodzicami gościa i też byłam z Shirą więc nie było co zagadywać nawet... ale nie popuszczę dupkowi bo pies chodzi nadal bez kagańca...:/. A co do psychiki Shiry po wypadku to cieszyłam się bo jak zobaczyła psa to agresji nie wykazywała w stosunku do niego. Z innymi psami wszelkiego pokroju też tylko się bawi jak zawsze. Jednak szłam z nią na pole i na jednej z działek biegały dwa psy, bernardyn i mix owczarka collie. Wiadomo, dobiegły do płota i zaczeły ujadać, Shirka ogon pod siebie i w nogi, na szczęście do mnie a nie w długą... Wziełam ją na smycz i powolutku szłyśmy koło posesji jednak Shira się bała, płoszyła chowała za mną. Nigdy wcześniej się szczekania nie bała...:( Może z czasem jej przejdzie i najważniejsze że nie stała się agresywna wobec innych psiaków. Za chwilkę dodam kilka zdjęć z świąt, wczoraj i dzisiejszego spacerku:) Quote
sunshine Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Radarek pod choinką:) Długo jeszcze psia kość?:cool1: cdn Quote
sunshine Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Poprzednie spacery:) ADHD:) Ładnie mi w różowo - niebieskim?:cool3: Biegamy:) No nie odpuszczę:P ADHD :D cdn Quote
sunshine Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Kop dziurę:cool3: Niuchanko:) Am:P ymmm słonko:) cdn:) Quote
sunshine Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Dzisiejsze spotkanie z Gają:) Łapki i nochal Gai:p Kałabanga:D Przerwa:eviltong: I na koniec uśmiech od Shiry:) The end:) Quote
Infortune. Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Shirkowy uśmiech najładniejszy :loveu: Quote
sunshine Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Infortune. napisał(a):Shirkowy uśmiech najładniejszy :loveu: Dzięki :D Czarnulka napisał(a):Piękne te footki ; ) CaneSs napisał(a):Śliczne < 3 Dziękuję :D [FONT=Comic Sans MS] ZDJĘCIA NA STRONIE 137 :) [/FONT] Quote
sunshine Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Shira w halti... dobrze leży?? Quote
Recommended Posts