bianka19 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Witamy się kochane dziewczynki :loveu: Quote
sunshine Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Ja sie czuje Shirka??? Już głupkuje:p Mam nadzieję że wet jej sączek wyciągnie jutro i zostaną tylko szwy to będę mogła ją na konkretny spacer zabrać;) Bo teraz wychodzi tylko na siusiu...:p bianka19 napisał(a):Witamy się kochane dziewczynki :loveu: Witamy się również płci mieszanej:p Quote
Shirai - Koki Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 To dobrze, ze juz jej lepiej...:p Quote
mossie_lisa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Aż mnie zagotowało... co za nieodpowiedzialnym kawałem (cenzura) trzeba być żeby się tak zachować. Normalnie niektórym powinno się dożywotnio odbierać prawo posiadania jakiegokolwiek zwierzęcia wyłączając pchły, wszy i kleszcze ( a niech go gryzą!). Wygłaskaj Shirkę od nas. PS. nasze "stadko" poprzez okultyzm bonsai powiększyło się ;) Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wesołych Świąt Shirki ! :tree1: Przez śnieżycę, zawieruchę ślę życzenia i otuchę, by te święta choć tak zimne były ciepłe i rodzinne. Moc prezentów i miłości w Nowym Roku pomyślności. :loveu: Quote
Minerva Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ale Shirka ma świetny kostkowy identyfikator :loveu: <<>><<>><<>><<>> Wesołych świąt i szampańskiego Sylwka życzymy ;) Quote
kajkoowa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Żeby karp był doskonały i pierogi smakowały. Dużo szczęścia i radości, w tym dniu samych pomyślności. Prezentów i humoru dobrego, wszystkiego najlepszego! Quote
bianka19 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Georgia]Wigilijny nadszedł czas, całujemy mocno Was chcemy złożyć Wam życzenia w Dniu Bożego Narodzenia, niechaj Gwiazdka Betlejemska, która świeci Wam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku! [/FONT] Quote
sunshine Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Dziękuję wszystkim za życzenia :) Pada śnieg, suną sanki jest mikołaj i bałwanki śnieżki spadają życzenia zdrowych świąt składają niech te święta będą wyjątkowe [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a życzenia odlotowe życzą: SHIRA I MARTYNA:)[/FONT] Quote
Dacote Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 My tutaj po raz pierwszy;) Wesołych świąt wam życzę!:loveu: Shira jest śliczna! :loveu: Quote
mossie_lisa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Gdy na niebie gwiazdka mrugnie Zanikają wszelkie kłótnie Stół potrawami zastawiony Śnieżny obrus wykrochmalony W kącie ślicznie pachnie drzewko Przyozdobione wręcz królewsko Lampki, bombki i cukierki A na stole pyszny sernik Czas najwyższy Moi Drodzy by życzenia Wam tu złożyć Zdrowia, Szczęścia, Spełnienia i Radości by w te święta spokój u Was gościł. serdecznie pozdrawiamy Liska Tomek Karolina i maleństwa Quote
Shirai - Koki Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 ZYCZENIA SWIATECZNE I NOWOROCZNE !!! http://www.dogomania.pl/threads/176140-Swieta-Bozego-Narodzenia-i-Nowy-Rok-2010 Quote
aniolek666 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Stołów pięknie ozdobionych. jadłem suto zastawionych i prezentów z dwa tuziny, niech zazdroszczą Ci z rodziny. Żadnych sporów, żadnych kłótni i niech nikt nie będzie smutny. Grunt, to dobre wieść pożycie, a karpiowi daruj życie. I każdemu przyjaciela takiego, co czasami łzę ociera. I wszystkiego co Ci trzeba, no i może gwiazdkę z nieba. :’’::|::/’::/’/’ ..’’::’:|:/’:/’......_________ .....’’’|/’/’/.......|~~~~~~~| .......’’|/’/’.....C|=======|O ...................(_________) ..........||.....,•’`.._....._....`’•, ..........||.../...... (o)..(o)`.....) ..........||..|.............>..........) ..........||...\..........__/.........) ..........||.....’•,_............._,•’ .........,||....,~•¯¯\\\\(@)// .....,•’`.||..............////\\...`’•, .....’,...||.............////O\\........ ..,•’`...,||•’`¯`’•,////......\\.......\ ..’,_______,•’.....///...O.../........| .......,|.||.............................….| ....../...||..................O............| /’¯’,_...||.............................../ _.’•.___.~...’`...,’•._,.•’•,_..�� �’ _.’•.___.~...’`.......,’•._,.•’•,_ ..•’ .....’•.__,.•’•.,_.,.•’............. .. ¯`•.¸ღ♥ღ¸.•´¯)(¯`•.¸ღ♥ღ¸ .•´¯) WESOŁYCH ŚWIĄT:) Quote
sunshine Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dzięki wszystkim :D Ale się kolorowo zrobiło ^^ Kupiłam Shirze kantarek z triexie ale mam obawy czy nie jest za mały... niby rozm "dla husky" ale nie wiem jak to powinno wygladać...:/ Może mi ktoś wysłać zdjęcie swojego psa w kantarku? Quote
Ewa&Duffel Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Proszę ;) zdjęcie z zeszłej zimy ;) Quote
QQk Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zdrowych, szczęśliwych i wesołych Świąt dużo prezentów i spełnienia marzeń Quote
sunshine Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Ewa&Duffel']Proszę ;) zdjęcie z zeszłej zimy ;) dzięki :D Shirce leży podobnie więc chyba dobry;) Jak pozdejmują jej szwy i klosz to dopasuję dokładnie i wrzucę foto jak na niej wygląda;) Mam nadzieję że się sprawdzi ;p [quote name='QQk']Zdrowych, szczęśliwych i wesołych Świąt dużo prezentów i spełnienia marzeń dziękuję:) Quote
Recommended Posts