Czarnulka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 No to jestes dobrą pancia;* i dobrze ze sie lepiej czuje i źle ze ma te ranki;( Ja dzisiaj mowiłam koledze ze jakbym mogła to bym moją całą noc szukała i nie chodziła do skzoły zeby tylko j.ą znaleźć a on ze jestem dobra i zajmuje się nią jak dziecko. Ale ty to jeszcze lepsza;) wolałabys chyba umierac z głody zeby ona zyła? nie no zart xd Quote
sunshine Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Nie musi to być żartem bo tak by było... ostatnim kęsem bym się z nią podzieliła a gdyby była chora nie jadła bym najwyżej lub zapchała się byle czym. Trzeba być odpowiedzialnym za psa bo to jest życie które trzymamy we własnych rękach... Od nas zależy czy przeżyje a my biorąc tą odpowiedzialność na siebie nie mamy najmniejszego prawa pozwolić mu cierpieć czy umrzeć... ( i to nie tylko tyczy się psów a każdego innego zwierzaczka;)) Zawsze staram postawić siebie w sytuacji mojego psa...co ja bym wtedy czuła? Ukradzione z forum : http://www.siberianhusky24s**********/ :) [video=youtube;7G_TLDaQgxE]http://www.youtube.com/watch?v=7G_TLDaQgxE&feature=player_embedded#[/video] Quote
Czarnulka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='sunshine']Nie musi to być żartem bo tak by było... ostatnim kęsem bym się z nią podzieliła a gdyby była chora nie jadła bym najwyżej lub zapchała się byle czym. Trzeba być odpowiedzialnym za psa bo to jest życie które trzymamy we własnych rękach... Od nas zależy czy przeżyje a my biorąc tą odpowiedzialność na siebie nie mamy najmniejszego prawa pozwolić mu cierpieć czy umrzeć... ( i to nie tylko tyczy się psów a każdego innego zwierzaczka;)) Zawsze staram postawić siebie w sytuacji mojego psa...co ja bym wtedy czuła? Ukradzione z forum : http://www.siberianhusky24s**********/ :) [video=youtube;7G_TLDaQgxE]http://www.youtube.com/watch?v=7G_TLDaQgxE&feature=player_embedded#[/video] Jezu jak ja to obejrzałam to łzy w oczach miałam. Ludzie powinni wiedziec ze husky to obowiązek i sie go nie przypina do budy:-(:-(:-(:-(:-( chciałabym tym wszystkim psom pomóc;) i tez bym wszystko zrobila zeby moj pies mial jak najlepiej Quote
kajkoowa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 No, to dzielna Shirka. Szybciutko se zagoi, klosz zostanie zdjęty i wszystko wróci do normy. Jesteśmy z Wami!:multi: Quote
Infortune. Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 sunshine napisał(a):Czy tani to nie wiem, nie chodzę do innych:p... wiem że dobry:) Leczyli (bo to klinika) Zwierzaki moich znajomych kiedy inni weterynarze już je przekreślali... i udawało się im:) Pieniązki dla mnie nie mają w takich chwilach znaczenia, oddała bym każdy grosz i sprzedała każdą rzecz gdyby Shira tego potrzebowała :) Chyba każdy kochający, odpowiedzialny właściciel oddał by za zdrowie i życie swojego psa każde pieniądze. Niestety są weterynarze, którzy na tym żerują i wyciągają od ludzi nie wiadomo ile pieniędzy. :roll: Ranka wyglądała nieciekawie :shake: Quote
kajkoowa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 My zapłacilibyśmy za taka usługę pewnie grubo ponad stówkę:shake: Quote
WeronikaM Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 oj biedna maleńka :( życzymy zdrówka wiele wiele wiele ;) do wesela się zagoi :D Quote
bianka19 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 :multi: Moje kochane Shirki ! :loveu::loveu::loveu: Tak się cieszę , że znowu jestem na dogo ! :multi: Tęskniliśmy ! :roll: Quote
sunshine Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Czarnulka napisał(a):Jezu jak ja to obejrzałam to łzy w oczach miałam. Ludzie powinni wiedziec ze husky to obowiązek i sie go nie przypina do budy:-(:-(:-(:-(:-( chciałabym tym wszystkim psom pomóc;) i tez bym wszystko zrobila zeby moj pies mial jak najlepiej Ja też ryczałam jak bóbr:) Kaja10014 napisał(a):No, to dzielna Shirka. Szybciutko se zagoi, klosz zostanie zdjęty i wszystko wróci do normy. Jesteśmy z Wami!:multi: Dzięki;) Oby tak było:) Infortune. napisał(a):Chyba każdy kochający, odpowiedzialny właściciel oddał by za zdrowie i życie swojego psa każde pieniądze. Niestety są weterynarze, którzy na tym żerują i wyciągają od ludzi nie wiadomo ile pieniędzy. :roll: Ranka wyglądała nieciekawie :shake: Tak masz rację:) Wyglądała teraz jest zaszyta;). Mam nadzieję że się dobrze zagoi Kaja10014 napisał(a):My zapłacilibyśmy za taka usługę pewnie grubo ponad stówkę:shake: Nasi weterynarze to dobrzy ludzie, rozmawiają ze zwierzakami jak z człowiekiem:p. Maja super podejście WeronikaM napisał(a):oj biedna maleńka :( życzymy zdrówka wiele wiele wiele ;) do wesela się zagoi :D Mam nadzieje, najgorsze jest to że jutro muszę trochę tą gazę wyciągnąć brrr:/ Quote
sunshine Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 bianka19 napisał(a)::multi: Moje kochane Shirki ! :loveu::loveu::loveu: Tak się cieszę , że znowu jestem na dogo ! :multi: Tęskniliśmy ! :roll: Jezusie malusienki Cezarki :D:D:D:D:D:D:D:D Gdzie wyście byli?:D Quote
bianka19 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 sunshine napisał(a):Jezusie malusienki Cezarki :D:D:D:D:D:D:D:D Gdzie wyście byli?:D hmm.. dłuuga historiaa. :( Najpierw problemy z neteem ,a potem ... ach niewarto opowiadać ! :D:D:D Quote
Shirai - Koki Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Biedna Shirka nawet nie widzialam, co sie jej stalo...napisz Sunshine jak sie teraz czuje...mam nadzieje ze jusz jest lepiej. A temu facetowi to skopala bym dupsko i to tak ze jemu trzeba byloby zalaczyc saczek !!! Quote
aniolek666 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Biedna Shirka ucałuj ją ode mnie i Nera:) Quote
sunshine Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 bianka19 napisał(a):hmm.. dłuuga historiaa. :( Najpierw problemy z neteem ,a potem ... ach niewarto opowiadać ! :D:D:D No ważne że jesteście...brakowało Was:p Shirai - Koki napisał(a):Biedna Shirka nawet nie widzialam, co sie jej stalo...napisz Sunshine jak sie teraz czuje...mam nadzieje ze jusz jest lepiej. A temu facetowi to skopala bym dupsko i to tak ze jemu trzeba byloby zalaczyc saczek !!! Teraz jest już lepiej, nawet zaczepia do zabawy ale ja jestem twarda...niech nie nadwyręża tej łapki lepiej:/. Miałam ją na dwór bez kołnierza wyprowadzać ale nie da rady bo się zabiera za sączek... Będzie musiała łazić w tym dziadostwie. Mam nadzieję że w środę jej go wyjmą i zaszyją dziurkę, wtedy będę mogła bez kołnierza ją chociaż wyprowadzać... Quote
sunshine Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 aniolek666 napisał(a):Biedna Shirka ucałuj ją ode mnie i Nera:) Shirai - Koki napisał(a):Biedna Shirka nawet nie widzialam, co sie jej stalo...napisz Sunshine jak sie teraz czuje...mam nadzieje ze jusz jest lepiej. A temu facetowi to skopala bym dupsko i to tak ze jemu trzeba byloby zalaczyc saczek !!! I biedny Nerko bo on tez kuśtyszek:P. Ucałuj go też:D Jak się zagoi to będziesz mi potrzebna i Nero bo Shira będzie miała duuuuużo energii po tej wegetacji:p Quote
aniolek666 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 sunshine napisał(a):I biedny Nerko bo on tez kuśtyszek:P. Ucałuj go też:D Jak się zagoi to będziesz mi potrzebna i Nero bo Shira będzie miała duuuuużo energii po tej wegetacji:p Oki ucałuje go ale ten wyrwany pazur przy pogryzieniu Shirki to nic no spoko chętnie z Nerem pójdziemy na jakiś spacer z wami:) Quote
QQk Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Witam! Niech się Shira szybko i ładnie goi, facet od onka to powinien być na głowę leczony i mieć zakaz posiadania psów. Miałem podobny przypadek tylko ja mogłem swoją potworę złapać i zasłonić a onek skakał mi na plecy. http://i47.tinypic.com/2cmuptd.jpg - śliczne oczy http://i48.tinypic.com/zvxvdi.jpg - jak 'rybie oko' Quote
Ewa&Duffel Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 http://i45.tinypic.com/2hmniwh.jpg Super,że Shira mimo wszystko nie wygląda na smutną :) A facet musi za to zapłacić, najlepiej to by w ogóle było, jakby mu odebrano psa, ale wiadomo, ze to nierealne :shake: Quote
sunshine Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Pies u niego nie ma źle... kiedy zasłoniłam Shirę złapał mnie zębami ale momentalnie puścił, nie próbował mnie ugryźć. Jest ponadto zadbany. Widziałam go wiele razy na podwórku ma swoją budę wielką ciepłą... piękny ogród i wychodzi na spacery. Tyle że jest agresywny wobec innych psów a właściciel bezmyślny, że pies nie ma kagańca. Pewnie się nas nie spodziewał...wiecie jak to jest nikt nie lubi więzić swojego psa. Ale za krzywdę Shirki zapłaci i jeżeli go spotkam na ulicy bez kagańca zadzwonie na policję i zgłoszę że agresywny pies jest prowadzany bez kagańca i zagraża innym. A tak na marginesie doszedł dzisiaj wreszcie identyfikatorek dla Shiry:) Z obrożą wyglada tak: Quote
bianka19 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Super indentyfikator :lol: Cezar ma podobny , tylko że srebrny ;) Buziaki dla Shirki i dla Ciebie :loveu::eviltong: Quote
wiki4 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 http://i45.tinypic.com/2hmniwh.jpg Nawet ''to coś'' jej nie przeszkadza w szczerzeniu się :lol: Quote
QQk Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 sunshine napisał(a): Ale za krzywdę Shirki zapłaci i jeżeli go spotkam na ulicy bez kagańca zadzwonie na policję i zgłoszę że agresywny pies jest prowadzany bez kagańca i zagraża innym. /ciach/ Jak tak powiesz to na 100% nie przyjadą bo nasza wspaniała 'policyja' ma bezpieczniejsze i bardziej dochodowe zajęcia. Jak się na mnie tamten onek rzucał też zadzwoniłem i powiedziałem, że agresywny pies biega po parku bez kagańca itd... Oczywiście nikt nie przyjechał, bo lepiej łapać emerytki co handlują pietruszką - taka nie pogryzie ;) Quote
Ewa&Duffel Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 http://i46.tinypic.com/4lka6p.jpg jaki ładny :) śliczny komplecik :) Quote
Feigned Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ale z niej dzielna dziewczynka! :loveu: i widać, że niespecjalnie ją to rusza - ten uśmiech na zdjęciach mówi wszystko :evil_lol: super, że nic złego jej się nie stało. a jak pomyślę, co by było gdyby na mojego kurdupla się rzucił jakiś większy pies.. :shake: brr! ludzie to jednak są strasznie nieodpowiedzialni. a obróżka i ID super! Quote
sunshine Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='bianka19']Super indentyfikator :lol: Cezar ma podobny , tylko że srebrny ;) Buziaki dla Shirki i dla Ciebie :loveu::eviltong: Dzięki kochane białaski :) Shira też miała ale przehulała:p [quote name='wiki4']http://i45.tinypic.com/2hmniwh.jpg Nawet ''to coś'' jej nie przeszkadza w szczerzeniu się :lol: Robi dobrą minę do złej gry;) Jest dzielna:) [quote name='QQk']Jak tak powiesz to na 100% nie przyjadą bo nasza wspaniała 'policyja' ma bezpieczniejsze i bardziej dochodowe zajęcia. Jak się na mnie tamten onek rzucał też zadzwoniłem i powiedziałem, że agresywny pies biega po parku bez kagańca itd... Oczywiście nikt nie przyjechał, bo lepiej łapać emerytki co handlują pietruszką - taka nie pogryzie ;) U nas starają się (mieszkamy w małym miasteczku 30 000 tys. mieszk.) i kolega w ten sposób dostał mandat za asta bez kagańca tyle że zadzwoniła wredna sąsiadka a ast był łagodny:p ( za którymś tel. zareargują bo ja nie odpuszczę:p) [quote name='Ewa&Duffel']http://i46.tinypic.com/4lka6p.jpg jaki ładny :) śliczny komplecik :) Dziękuję... jutro ide odebrać kantarek ;) chociaż i tak puki co go nie wypróbujemy...:( [quote name='Feigned']ale z niej dzielna dziewczynka! :loveu: i widać, że niespecjalnie ją to rusza - ten uśmiech na zdjęciach mówi wszystko :evil_lol: super, że nic złego jej się nie stało. a jak pomyślę, co by było gdyby na mojego kurdupla się rzucił jakiś większy pies.. :shake: brr! ludzie to jednak są strasznie nieodpowiedzialni. a obróżka i ID super! Dziękuję:) Nio Shirka już nawet sie kładzie na ten bok a pod okiem nic praktycznie już nie widać :) Quote
Recommended Posts