Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Minerva napisał(a):
Taa... Wszystkim, znowu linki sie pozmieniały, ale do nas chyba już mozna wejść przez banner-chociaż z nowym dogo nigdy nic nie wiadomo :/

task widze ze juz zmienilas ale ciekawe czy wroca stare i znow zmieniac trzeba bedzie :/

Posted

sunshine napisał(a):
Juz nie bedzie :( miał być szczurek z adopcji ale okazało się że mam za małą klatkę a nie mam zamiaru męczyć zwierzaka :). Poczekamy na większą ;p

Liczą się chęci :razz:

Posted

wiki4 napisał(a):
Liczą się chęci :razz:

Maks i Spark napisał(a):
Dzień dobry :)

A.

dobry wieczór:eviltong:
Minerva napisał(a):
Hej Wam :hand:

Hejo:)

CaneSs napisał(a):
Heyka ;] co tam u was?

Hey a właśnie skończyłam bibliografię na maturę :diabloti:
Feigned napisał(a):
świetna jest ;)
ukradnę Ci ją chyba *_*
mój brat byłby zadowolony, uwielbia haszczaki ;d

Nie oddam bez walki :razz:

Posted

sunshine napisał(a):
Juz nie bedzie :( miał być szczurek z adopcji ale okazało się że mam za małą klatkę a nie mam zamiaru męczyć zwierzaka :). Poczekamy na większą ;p

Też kiedyś planowałam szczurka z adopcji, miałam nawet odpowiednich rozmiarów klatkę, ale musiałam się wycofać, bo okazało się, że się wyprowadzam :/
Mam niby teraz klatkę po szczurach, dość sporą, spokojnie zmieściłyby się ze 3... ale jest w opłakanym stanie :/

Posted

sunshine napisał(a):
Nie oddam bez walki :razz:

phi.. nawet nie zauważysz kiedy to się stanie ;d
przyjdę w nocy :D

ps. zaraz się wnerwie, jak Wy robicie emotikony.. u mnie nie ma nigdzie :(

Posted

tonacja napisał(a):
Też kiedyś planowałam szczurka z adopcji, miałam nawet odpowiednich rozmiarów klatkę, ale musiałam się wycofać, bo okazało się, że się wyprowadzam :/
Mam niby teraz klatkę po szczurach, dość sporą, spokojnie zmieściłyby się ze 3... ale jest w opłakanym stanie :/

Tak to jest człowiek chciałby jak najlepiej chce pomóc a tu psikus od losu:(. Czasem trzeba się wstrzymać dla dobra zwierzaka żeby mu nie zaszkodzić jeszcze bardziej:).
Ja np. miałam w zamiarze kupić większą klatkę jakąś ogromniastą ale to wielkie koszty a ty Shira dorasta już za pasem 7 miesięcy będzie trzeba sledy i smycz z amortyzatorem kupić :D. No i też pierwsza cieczka sie pojawi więc i na ciachnięcie jej, pieniązki trzeba uszykować...Swiat bez pieniędzy byłby piekniejszy ;p... Trzeba najpierw zadbac o dobro tych podopiecznych których się już ma... Później się pomyśli o ratowaniu ogonków lub może kiedyś psiaków nawet :)

wiki4 napisał(a):
Heejka :razz:

siema długie ;)

Feigned napisał(a):
phi.. nawet nie zauważysz kiedy to się stanie ;d
przyjdę w nocy :D

ps. zaraz się wnerwie, jak Wy robicie emotikony.. u mnie nie ma nigdzie :(

Ona nie pójdzie z Tobą :D ... Nawet z moja siostrą nie chce odejść jak ją zostawiam :D A po emotikonki musisz wejść w opcje zaawansowane i wtedy dopiero:P
Czarnulka napisał(a):
Witamy się;D

Siemka Lunciaki
:*

P.S Jutro wstawię pare fotek bo dzisiaj świecilo słoneczko ;D. I do was wszystkich kochani też jutro zajrzę bo dzisiaj juz się nie wyrobię (jadę do kina na Księżyc w nowiu:D) więc sorki za opóźnienia ale hardcorowy tydzień mam;P