ola9338 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 witam;) Ona ma cudne niebieskie oczka:loveu: :iloveyou: i takie bielutkie ząbki:loveu: ps. też marze o przywróceniu starego dogo:placz: Quote
taxelina Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 http://i34.tinypic.com/egtrok.jpg ale ja zmeczylas! Quote
sunshine Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Cześć ponownie wszystkim i dzięki wszystkim;) Ona sama się zmęczyła lizaniem mnie po buzi :D A Wam też bannerki nie działają?:P Quote
Minerva Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Taa... Wszystkim, znowu linki sie pozmieniały, ale do nas chyba już mozna wejść przez banner-chociaż z nowym dogo nigdy nic nie wiadomo :/ Quote
wiki4 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Ja chcę stare Dogo :shake: I od nowa trzeba banerki linkować :mad: Quote
taxelina Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Minerva napisał(a):Taa... Wszystkim, znowu linki sie pozmieniały, ale do nas chyba już mozna wejść przez banner-chociaż z nowym dogo nigdy nic nie wiadomo :/ task widze ze juz zmienilas ale ciekawe czy wroca stare i znow zmieniac trzeba bedzie :/ Quote
wiki4 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Z tego wszystkiego zapomniałam pogratulować Wam 100 stronki ! wraz z Lisą serdecznie gratulujemy, szkoda, że akurat w takim momencie ... Quote
sunshine Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Mimo wszystko dziękuję bardzo:). Ja wstrzymam się do jutra z linkowaniem zobaczymy ;). A jesli dobrze wszystko pójdzie niedługo przedstawię Wam nowego mieszkańca ;) Quote
Minerva Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Nowego mieszkańca? Dostaje ślinotoku :evil_lol:. No weź powiedź. Shira ma męża :diabloti: czy jak? Quote
sunshine Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Ni będę zapeszać jak się uda to będzie :D Quote
sunshine Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Juz nie bedzie :( miał być szczurek z adopcji ale okazało się że mam za małą klatkę a nie mam zamiaru męczyć zwierzaka :). Poczekamy na większą ;p Quote
wiki4 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 sunshine napisał(a):Juz nie bedzie :( miał być szczurek z adopcji ale okazało się że mam za małą klatkę a nie mam zamiaru męczyć zwierzaka :). Poczekamy na większą ;p Liczą się chęci :razz: Quote
Feigned Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 świetna jest ;) ukradnę Ci ją chyba *_* mój brat byłby zadowolony, uwielbia haszczaki ;d Quote
sunshine Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 wiki4 napisał(a):Liczą się chęci :razz: Maks i Spark napisał(a):Dzień dobry :) A. dobry wieczór:eviltong: Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: Hejo:) CaneSs napisał(a):Heyka ;] co tam u was? Hey a właśnie skończyłam bibliografię na maturę :diabloti: Feigned napisał(a):świetna jest ;) ukradnę Ci ją chyba *_* mój brat byłby zadowolony, uwielbia haszczaki ;d Nie oddam bez walki :razz: Quote
tonacja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 sunshine napisał(a):Juz nie bedzie :( miał być szczurek z adopcji ale okazało się że mam za małą klatkę a nie mam zamiaru męczyć zwierzaka :). Poczekamy na większą ;p Też kiedyś planowałam szczurka z adopcji, miałam nawet odpowiednich rozmiarów klatkę, ale musiałam się wycofać, bo okazało się, że się wyprowadzam :/ Mam niby teraz klatkę po szczurach, dość sporą, spokojnie zmieściłyby się ze 3... ale jest w opłakanym stanie :/ Quote
Feigned Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 sunshine napisał(a):Nie oddam bez walki :razz: phi.. nawet nie zauważysz kiedy to się stanie ;d przyjdę w nocy :D ps. zaraz się wnerwie, jak Wy robicie emotikony.. u mnie nie ma nigdzie :( Quote
sunshine Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 tonacja napisał(a):Też kiedyś planowałam szczurka z adopcji, miałam nawet odpowiednich rozmiarów klatkę, ale musiałam się wycofać, bo okazało się, że się wyprowadzam :/ Mam niby teraz klatkę po szczurach, dość sporą, spokojnie zmieściłyby się ze 3... ale jest w opłakanym stanie :/ Tak to jest człowiek chciałby jak najlepiej chce pomóc a tu psikus od losu:(. Czasem trzeba się wstrzymać dla dobra zwierzaka żeby mu nie zaszkodzić jeszcze bardziej:). Ja np. miałam w zamiarze kupić większą klatkę jakąś ogromniastą ale to wielkie koszty a ty Shira dorasta już za pasem 7 miesięcy będzie trzeba sledy i smycz z amortyzatorem kupić :D. No i też pierwsza cieczka sie pojawi więc i na ciachnięcie jej, pieniązki trzeba uszykować...Swiat bez pieniędzy byłby piekniejszy ;p... Trzeba najpierw zadbac o dobro tych podopiecznych których się już ma... Później się pomyśli o ratowaniu ogonków lub może kiedyś psiaków nawet :) wiki4 napisał(a):Heejka :razz: siema długie ;) Feigned napisał(a):phi.. nawet nie zauważysz kiedy to się stanie ;d przyjdę w nocy :D ps. zaraz się wnerwie, jak Wy robicie emotikony.. u mnie nie ma nigdzie :( Ona nie pójdzie z Tobą :D ... Nawet z moja siostrą nie chce odejść jak ją zostawiam :D A po emotikonki musisz wejść w opcje zaawansowane i wtedy dopiero:P Czarnulka napisał(a):Witamy się;D Siemka Lunciaki :* P.S Jutro wstawię pare fotek bo dzisiaj świecilo słoneczko ;D. I do was wszystkich kochani też jutro zajrzę bo dzisiaj juz się nie wyrobię (jadę do kina na Księżyc w nowiu:D) więc sorki za opóźnienia ale hardcorowy tydzień mam;P Quote
Minerva Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Czyli nie tylko u mnie słonko dzisiaj świeciło ;) :loveu: Quote
Recommended Posts