sunshine Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 wiki4 napisał(a):To przez tę przerwę :mad: Ja chcę częściej takie :loveu: Łooł, gratulacje :lol: ja też :diabloti: Minerva napisał(a):Szpanujesz tą czwórką kochana :evil_lol: pewnie że tak, mam w końcu czym! :diabloti: Quote
Minerva Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 sunshine napisał(a):pewnie że tak, mam w końcu czym! :diabloti: No pewnie ;) A mnie jutro sprawdzian z matmy omija :multi::multi::multi:. Quote
sunshine Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 I co się cieszysz będziesz pisała sama. Bez możliwości ściągania i odpisywania :evil_lol: Quote
Minerva Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 sunshine napisał(a):I co się cieszysz będziesz pisała sama. Bez możliwości ściągania i odpisywania :evil_lol: Gdzie tam sama, tak bym sie nie wykiwała :lol:. Kilka osób z mojej klasy idzie na te żałosne zawody :eviltong::cool3:. Quote
sunshine Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Minerva napisał(a):Gdzie tam sama, tak bym sie nie wykiwała :lol:. Kilka osób z mojej klasy idzie na te żałosne zawody :eviltong::cool3:. usz to cwane bestie :diabloti: Quote
taxelina Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 spamowanie spamowaniem ale ja chce foty :p bo cos czekac nie umiem... Quote
sunshine Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='deer_1987']spamowanie spamowaniem ale ja chce foty :p bo cos czekac nie umiem... hie hie może będą wkrótce;p. Jest dzisiaj brzydka pogoda znowu :placz:. Zobaczymy jak to będzie ;D. A ja mam wielką prośbę niech mi ktoś poda jakiś darmowy link do montażu filmików (tylko nie Windows Move Maker:diabloti:) B chcę zrobić coś ładnego dla was:loveu: Quote
sunshine Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 A taki śliczny emotikonek dostałyśmy od Agi i Thundera :loveu: Dziękuję Wam!! Quote
Cavalierkaa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='sunshine'] A taki śliczny emotikonek dostałyśmy od Agi i Thundera :loveu: Dziękuję Wam!! O ja cie. Ale cudo ! :eviltong: Quote
Feigned Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 podczepiam się do pytania o program :cool3: mój aparat kręci w rozszerzeniu .mov, a ja później tego nie umiem zmienić w żaden sposób, a do Movie Maker'a nie wchodzą takie :shake: Quote
alex_sandereczka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='sunshine'] A taki śliczny emotikonek dostałyśmy od Agi i Thundera :loveu: Dziękuję Wam!! Jaki śliczny :loveu: Quote
Infortune. Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Super prezencik! :cool3: A jeśli chodzi o program do filmików, polceam Pinnacle Video Spin ;) Quote
madziulik_13 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Proszę bez bicia :oops: Tak dawno mnie tu nie było....:oops: A to jest jakiś chyba inny pies :-o Gdzie ten szczon ? :scared: Quote
bianka19 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='sunshine']Ale ja mam znajomych w Progressie :-( (inny starszy klub siatkarski we Wrześni:diabloti:) a wygra Krispol :diabloti: Progrss to kto ? :evil_lol: Taa , chyba śnisz :diabloti: [quote name='sunshine'] A ja mam wielką prośbę niech mi ktoś poda jakiś darmowy link do montażu filmików (tylko nie Windows Move Maker:diabloti:) B chcę zrobić coś ładnego dla was:loveu: Polecam Picasa 3 ;) [quote name='sunshine'] A taki śliczny emotikonek dostałyśmy od Agi i Thundera :loveu: Dziękuję Wam!! Jaaaki śliczny :loveu: Też chceee taki :eviltong: Quote
taxelina Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Infortune. napisał(a):Super prezencik! :cool3: A jeśli chodzi o program do filmików, polceam Pinnacle Video Spin ;) tez polecam ten! Quote
sunshine Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 CaneSs napisał(a):O ja cie. Ale cudo ! :eviltong: Dzięki :loveu: Feigned napisał(a):podczepiam się do pytania o program :cool3: mój aparat kręci w rozszerzeniu .mov, a ja później tego nie umiem zmienić w żaden sposób, a do Movie Maker'a nie wchodzą takie :shake: alex_sandereczka napisał(a):Jaki śliczny :loveu: :loveu: Infortune. napisał(a):Super prezencik! :cool3: A jeśli chodzi o program do filmików, polceam Pinnacle Video Spin ;) Miałam już wersje próbną i więcej mi się nie chce zainstalować :diabloti: madziulik_13 napisał(a):Proszę bez bicia :oops: Tak dawno mnie tu nie było....:oops: A to jest jakiś chyba inny pies :-o Gdzie ten szczon ? :scared: Zabiję :mad::razz: A szczyl...wyrósł :evil_lol: bianka19 napisał(a):Progrss to kto ? :evil_lol: Taa , chyba śnisz :diabloti: Polecam Picasa 3 ;) Jaaaki śliczny :loveu: Też chceee taki :eviltong: To poproś zrobi Ci :) Grasuje we wątku Miss i Mister ;D I co jak przeżywacie przegraną?? :evil_lol: deer_1987 napisał(a):tez polecam ten! Za jakąś chwilę będą zdjęcia :diabloti: Quote
sunshine Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Dzisiaj u nas wyszło trochę słonka a przynajmniej się przejaśniło więc popstrykałyśmy kilka fotek :loveu: Lecę!! :evil_lol: Nowy kumpel :cool1: Am :evil_lol: Aport :loveu: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 http://i34.tinypic.com/11ca9u8.jpg O! Te zdjęcie jest super :razz: Widać, że siedziałaś albo klęczałaś ? :lol: Quote
sunshine Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Ocyska :razz: Radocha:evil_lol: Gleba :roll: Biegamy :loveu: Wystawiający husky :evil_lol: Quote
aniolek666 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Super fotki buziaki dla Shirki:loveu: Quote
sunshine Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Ładne :loveu: te też :loveu: Prrryy szalona! :diabloti: ADHD:evil_lol: Quote
stratoos Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 hej po długiej przerwie ;) http://i36.tinypic.com/24q04f5.jpg fajne :loveu: http://i37.tinypic.com/mmx7gm.jpg kijek ją zamęczył :evil_lol: http://i38.tinypic.com/5nk5xc.jpg fajny kumpel :razz: http://i33.tinypic.com/15z4nwk.jpg oczywiście po największym błotku :diabloti: Quote
sunshine Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Znów ładne :loveu: Hehehe co za mina :D Dyndam :lol: I uciekam :diabloti: Specjalnie dla Tonacji psi tyłek :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 ADHD :lol: A teraz to se mnie ciągnij :diabloti: Nic dodać nic ująć :evil_lol: Ach ten pychol :loveu: Quote
Recommended Posts