Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunshine napisał(a):
I dlatego podpisałam...ale jak na moje możliwości i tak jest czytelne :evil_lol:

Aaaa, to chodzi o to żeby była jak najmniej czytelne :cool3: Na murach, ścianach itp. też się doczytać nie mogę :lol:

Posted

[quote name='wiki4']Aaaa, to chodzi o to żeby była jak najmniej czytelne :cool3: Na murach, ścianach itp. też się doczytać nie mogę :lol:

chodzi o sztukę :diabloti:...a artysty nikt nie zrozumie :evil_lol:...ale graffiti to nie tylko napisy to tez piękne malunki, obrazy, fantazja np.:

Posted

[quote name='deer_1987']http://i33.tinypic.com/ftzwnl.jpg
smieszne :D
hihi nop :evil_lol:

[quote name='Shirai - Koki']Nareszcie zdjecie..ale gdzie zdjecia z imprezki Shiry :mad::evil_lol: i w koncu nie dowierdzialam sie czy dostala ta "bryke" haszczakowa czy nie ??? A Nero to taki oszukany Nero on jest Rosso :p

Z imprezki nie ma są z dzień przed :diabloti:. Bo musiałam diabła pilnować i była fatalna pogoda nie było czasu ani nawet warunków żeby fociać :diabloti:.
A brykę... ona się wozi na czterech łapach :evil_lol:.
Co to jest Rosso? :diabloti: O co z tym kamkan bo ja nie czaju :evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS]ZDJĘCIA Z WCZORAJSZEGO WYPADU Z NEREM NA STRONIE 90!! :loveu:[/FONT]

Posted

sunshine napisał(a):

Z imprezki nie ma są z dzień przed :diabloti:. Bo musiałam diabła pilnować i była fatalna pogoda nie było czasu ani nawet warunków żeby fociać :diabloti:.
A brykę... ona się wozi na czterech łapach :evil_lol:.
Co to jest Rosso? :diabloti: O co z tym kamkan bo ja nie czaju :evil_lol:

Aj tam nie czaju, nie czaju Nero to czarny, a Rosso to czerwony...hm a kolega Shir'ki nazywa sie Nero jak to Nero jak jest Rosso :evil_lol:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Aj tam nie czaju, nie czaju Nero to czarny, a Rosso to czerwony...hm a kolega Shir'ki nazywa sie Nero jak to Nero jak jest Rosso :evil_lol:
Ale jaja nawet nie wiedziałam :diabloti:
[quote name='CaneSs']Siemacie!
Super foteczki ( szczególnie te z grafitti! )
A jak tam u was? :cool3:
a u nas leniwie jak w niedziele:evil_lol:
[quote name='deer_1987']ale to byly wczorajsze zdjecia a ja chce dzisiejsze!
nie ma :evil_lol: zła pogoda i nygustwo :cool1:

[quote name='bianka19']Heej .;)
Jeszcze raz podziękuje Ci za to graffiti , jest boskie :loveu::loveu:

A gdzie Shira. ??:-o :evil_lol::evil_lol:
Nero , duch , a Shira zniknęła :diabloti:
http://i33.tinypic.com/ftzwnl.jpg
spoko luzik 5zł+Vat:evil_lol:

Posted

sunshine napisał(a):
spoko luzik 5zł+Vat:evil_lol:

Tak , tak i co jeszcze?! :eviltong:

wiki4 napisał(a):
Jeszcze przesyłka, nie zapomnij :cool3:

A ty dłuugaśna siedź cicho :diabloti:

Posted

[quote name='sunshine']i buzi od Cezika :evil_lol:
a długaśnej załóż kaganiec :diabloti::evil_lol:
Dobrze , to przyjedź do Lubina to dostaniesz buziaka , masz niedaleko :evil_lol:
A tak na marginesie to w sobote "Krispol Września" i "MKS Cuprum MUNDO Lubin" grają u nas w Lubinie mecz siatkówki w szkole podstawowej numer 14 :multi: Ciekawe kto wygra :evil_lol: Mam pomysł!!
Zabierz się z nimi! :eviltong:
Mecz zaczyna się o godz. 15 :diabloti:

Posted

[quote name='bianka19']Dobrze , to przyjedź do Lubina to dostaniesz buziaka , masz niedaleko :evil_lol:
A tak na marginesie to w sobote "Krispol Września" i "MKS Cuprum MUNDO Lubin" grają u nas w Lubinie mecz siatkówki w szkole podstawowej numer 14 :multi: Ciekawe kto wygra :evil_lol: Mam pomysł!!
Zabierz się z nimi! :eviltong:
Mecz zaczyna się o godz. 15 :diabloti:
Ale ja mam znajomych w Progressie :-( (inny starszy klub siatkarski we Wrześni:diabloti:) a wygra Krispol :diabloti:

Posted

[quote name='Czarnulka']Sieemaaacie ;) Co tam?

A czwartek, przed piątkiem a w piątek koncert :diabloti:

[quote name='Cavy']http://i33.tinypic.com/ftzwnl.jpg
Duchy! :crazyeye:

:evil_lol:
hia hia :diabloti:

[quote name='Minerva']http://i33.tinypic.com/okzkew.jpg Tydzień mnie nie było a Twoje diablisko tak wyrosło :loveu::loveu::loveu:

Cielaki!! :multi::loveu: Tęskniłyśmy :diabloti: Za co dostałyście bana?;p

Posted

wiki4 napisał(a):
Witanko prawie weekendowe :lol::loveu:

Czuję się jakby był poniedziałek :lol:

A wiesz że ja też :evil_lol: A pochwale sie że dzisiaj dostałam 4 z sprawdzianu z matmy :loveu: :multi: (jestem w 4 klasie a ostatnio 4 dostałam w 1 klasie :diabloti:)

Posted

sunshine napisał(a):
A wiesz że ja też :evil_lol: A pochwale sie że dzisiaj dostałam 4 z sprawdzianu z matmy :loveu: :multi: (jestem w 4 klasie a ostatnio 4 dostałam w 1 klasie :diabloti:)

To przez tę przerwę :mad: Ja chcę częściej takie :loveu:

Łooł, gratulacje :lol: