sunshine Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Dzien dobry Sunshine....o jak milo duzo zdjeci i jakie fajowe...Tofik bojowy jak to jamnisie maja w naturze chyba, Shirai to jedna jamnisia w lape ugryzala...a ten jak na dzentelmena przystalo damie nie oddal :evil_lol:... A Shira...najlesza fota jak orzelka zaliczyla :evil_lol:...ADHD....mi nie przeszkadza jak takie focie superowe sa...dawaj wiecej fotek...Shiry z ADHD :evil_lol: hia hia dzięki :diabloti: na pewno będą jakieś :cool1: [quote name='Idolka']http://i37.tinypic.com/2yjvuiq.jpg pozycja jej łap mnie rozwala :evil_lol: szaliona :) A jaka wieeelka już :crazyeye: no tak od szczeniaka zabawnie uklada łapki... :p [quote name='Hitoshi']Hej :) I jak tam Twoja rozrabiara? Widzę, że większa już od mojego xd oj rosnie rosnie :loveu: i jestem z nią co raz bardziej związana. Ona była moim najlepszym wyborem w życiu... kocham w niej wszystko łącznie z ADHD i wiecznym przeszkadzaniem mi w lekcjach :evil_lol: [quote name='CaneSs']Siemmacie Shirkowate :cool3: Co tam u was?:cool3: [quote name='Maks i Spark']Cześć z wieczora :) A. Cześć Wam cavisiowe i szpicowe :loveu: a właśnie wróciłam z Bydgoszczy niedawno, pouczyłam się trochę matmy i wpadłam na chwilke zobaczyć co tam na dogo ;p [quote name='Minerva']http://i34.tinypic.com/16jmte9.jpg Biegamy :loveu: Zapraszamy do nas na filmik;) już lecę cielaczki :loveu: P.S. Dzisiaj Shira widziała swój pierwszy śnieg :multi::loveu:. Jak wychodziłam do szkoły zaczeło padać a Shira leżała przed balkonem i go obserwowała zaskoczona:eviltong:. Niestety pierwszosniegowych zdjęć nie mam bo wróciłam dopiero wieczorem i nic by nie było widać, ale możecie mi uwierzyć na słowo że zabawa była nieziemska :diabloti:. PPS. Shira została dzisiaj sama w domu pierwszy raz na tak długo (czyli prawie 2 godziny:diabloti:) (btw.wcześniej były "szkolenia po 15,20 minut:p) i była grzeczna jak aniołek :loveu: Brawa dla mojego dzielnego pycholca :multi: Quote
tonacja Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='sunshine'] P.S. Dzisiaj Shira widziała swój pierwszy śnieg :multi::loveu:. Jak wychodziłam do szkoły zaczeło padać a Shira leżała przed balkonem i go obserwowała zaskoczona:eviltong:. Niestety pierwszosniegowych zdjęć nie mam bo wróciłam dopiero wieczorem i nic by nie było widać, ale możecie mi uwierzyć na słowo że zabawa była nieziemska :diabloti:. PPS. Shira została dzisiaj sama w domu pierwszy raz na tak długo (czyli prawie 2 godziny:diabloti:) (btw.wcześniej były "szkolenia po 15,20 minut:p) i była grzeczna jak aniołek :loveu: Brawa dla mojego dzielnego pycholca :multi:[/QUOTE] No co Ty? Śnieg? Do nas jeszcze nie zawitał :evil_lol: Fajnie, że jej się podobało :) w końcu to husky z krwi i kości! hihihi Gratuluję posiadania tak ułożonego psiaka :cool3: :multi: oby tak dalej! Quote
bianka19 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Heej Ślicznotki :loveu: Suuper focie ;) Buzii. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [url]http://i35.tinypic.com/2ur2o1x.jpg[/url] buaha widze ze juz nie miala gdzie legnąć :cool3: Quote
sunshine Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 tonacja napisał(a):No co Ty? Śnieg? Do nas jeszcze nie zawitał :evil_lol: Fajnie, że jej się podobało :) w końcu to husky z krwi i kości! hihihi Gratuluję posiadania tak ułożonego psiaka :cool3: :multi: oby tak dalej! Dziękuje bardzo :loveu:...a co do sniegu...dzisiaj już po nim śladu nie ma :evil_lol: Ale co sie pokazał to sie pokazał :cool3: Maks i Spark napisał(a):Cześć z rana ;) A. czesć wieczornie :diabloti: bianka19 napisał(a):Heej Ślicznotki :loveu: Suuper focie ;) Buzii. hejka :cool1: Dzięki :loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):http://i35.tinypic.com/2ur2o1x.jpg buaha widze ze juz nie miala gdzie legnąć :cool3: dokładnie...wygodnisia :diabloti: wiki4 napisał(a):Dzieńdoberek ;) siemka :lol: Quote
Shirai - Koki Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Hallo...hallo..a kiedy beda nowe focie...my chcemy !!!! Quote
sunshine Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Hallo...hallo..a kiedy beda nowe focie...my chcemy !!!! No właśnie dzisiaj miały być, byłam z aniolek666 i Nerem na spacerku. Park jest piękny :loveu:. Cały w złocie :cool3:. Niestety tak późno wyszłam ze szkoły ze zanim dotarłysmy do parku był juz półmrok i nie ma zdjęć :-(. Ale w tygodniu pójdziemy tam znowu(za dnia:cool1:) i będą śliczne zabawowo- jesienne fotki :loveu: Quote
Anetka83 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 co tam u imienniczki mojego tsunami słychac ??? :loveu::loveu::loveu: Quote
sunshine Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Siemanko a wszystko w porządku :loveu: Jutro kończy 6 miesięcy :diabloti: (PSIE 18 !!!) Słonko u nas dziś przygrzało więc z tej okazji i Shirowatej osiemnastki parę fotek dla was :loveu:: Moje ulubione zdjęcie z dzisiejszych :loveu: Zafascynowana zapachami ;) Biegamy(kocham na to patrzeć):) "Znalazłam patyczki" :diabloti: Quote
sunshine Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Jesteście pewni, że husky to nie pies myśliwski?:diabloti: Co mi zdjęcia znienacka walisz?:evil_lol: Nowy ziomek jamniorek :cool3: Shira z resztkami śniegu :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 ADHD ze śniegiem :cool3: Obszczekiwanie śniegu:evil_lol: Zjadanie śniegu...:cool1: ou psia kość... zimny ten śnieg:watpliwy: Quote
sunshine Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Ładne :loveu: Przyczajony husky :razz: Pierwszy raz takie coś widzę :crazyeye: A jak to tam na prawo od wieży nisko leciało... a jak hałasowało :eek: Quote
sunshine Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Niesamowite to, to ...coś :diabloti: A teraz tyłki w górę i lecimy! :loveu: Takie ładniusie :loveu: Wiejemy ze smyczą :loveu: Quote
sunshine Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Nie będę pozować :diabloti: Wolę kraść :evil_lol: Albo tarzać się po trawniku :evil_lol: A tak się wygiąć potraficie?? :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Hej Shirki :cool3: http://i33.tinypic.com/eofmt.jpg Jaka poza :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 I znowu ADHD :loveu: Szczekający husky :evil_lol: oczyska husky :loveu: I na koniec takie ładniutkie :loveu: Quote
sunshine Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Hej Shirki :cool3: http://i33.tinypic.com/eofmt.jpg Jaka poza :evil_lol: hehe jak zawsze dziwna :diabloti: [FONT=Comic Sans MS]POCZĄTEK ZDJĘĆ STRONA 84 !! [/FONT]:cool3: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://i34.tinypic.com/znnal2.jpg Świetne :loveu: Quote
Czarnulka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Taa piękne zdjęcia:loveu: i piękna psia modelka ;] I podobno husky nie szczekają ;p Quote
sunshine Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Hej Shirki :cool3: http://i33.tinypic.com/eofmt.jpg Jaka poza :evil_lol: Czarnulka napisał(a):Taa piękne zdjęcia:loveu: i piękna psia modelka ;] I podobno husky nie szczekają ;p Moja husky to jakiś zwyrodnialec :evil_lol: Łamie wszelkie huszcze mity :diabloti:. (no może prawie wszystkie):evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 sunshine napisał(a):Moja husky to jakiś zwyrodnialec :evil_lol: Łamie wszelkie huszcze mity :diabloti:. (no może prawie wszystkie):evil_lol: Jakie mity ? :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 że nie szczekają że głupia rasa że husky nie da się nauczyć sztuczek że nie chodzą bez smyczy i że nie zostaną same w domu bo wyją i niszczą. To są te które akurat łamie Shira a mitów na temat husky jest wiecej (wiele z nich ma bardzo mało wspólnego z prawdą:lol:) Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 sunshine napisał(a):że nie szczekają że głupia rasa że husky nie da się nauczyć sztuczek że nie chodzą bez smyczy i że nie zostaną same w domu bo wyją i niszczą. To są te które akurat łamie Shira, a mitów na temat husky jest wiecej (wiele z nich ma bardzo mało wspólnego z prawdą:lol:) Moje -szczekało -nauczyłam wielu sztuczek -na smyczy chodziła -akurat była na dworze Mitów na temat psów jest wiele, nawet na Dogomanii :roll: Quote
Recommended Posts