Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CaneSs napisał(a):
No dzieńdoberek. Co tam u was? :p

popsuła nam się doszczętnie pogoda. Wieje, pada nie wiadomo czym nie wiadomo skąd :eviltong: i jest zimmmmnooo :shake:.

No i kąpałam dzisiaj Shirę... i siebie przy okazji :eviltong:... w kałużach jest cwana a pod prysznic musiałam ja nieść :diabloti:...horror :placz: a ja wyszłam na sadystę :evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS]P.S a ja przypominam że na 73 stronie jest super filmik z cyklu "posłuszny husky" [/FONT]:razz:

Posted

sunshine napisał(a):
popsuła nam się doszczętnie pogoda. Wieje, pada nie wiadomo czym nie wiadomo skąd :eviltong: i jest zimmmmnooo :shake:.

No i kąpałam dzisiaj Shirę... i siebie przy okazji :eviltong:... w kałużach jest cwana a pod prysznic musiałam ja nieść :diabloti:...horror :placz: a ja wyszłam na sadystę :evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS]P.S a ja przypominam że na 73 stronie jest super filmik z cyklu "posłuszny husky" [/FONT]:razz:

na sadystę xD Hahahah. A filmik suuuper < 3
U nas nowe fotki.
Oraz nowe fotki na stronie :) www.capri-cavalier.gu.ma

Posted

[quote name='bianka19']Kiedy nowe fotki ? :razz::evil_lol:

Buzii. :loveu::loveu:[/QUOTE]

nigdy! :diabloti: .. nie no jak mi się będzie chciało coś powrzucać :evil_lol:
[quote name='Minerva']Hej Wam :hand:[/QUOTE]

siemka TurbodynamoCielaki :diabloti:

[quote name='Maks i Spark']Witanko wieczorowe :)

A.[/QUOTE]
witanko przedwieczorne;p

Posted

[quote name='sunshine']nigdy! :diabloti: .. nie no jak mi się będzie chciało coś powrzucać :evil_lol:[/QUOTE]
Leń, zdjęć nie wstawia juz prawie tydzień :evil_lol:

[quote name='sunshine']siemka TurbodynamoCielaki :diabloti:[/QUOTE]
Hej :hand:

Posted

[quote name='CaneSs']Siemmmmanko < 3[/QUOTE]

Simka cavisiovate :loveu:

[quote name='Minerva']Leń, zdjęć nie wstawia juz prawie tydzień :evil_lol:

Hej :hand:[/QUOTE]

wiem... :diabloti: taka natura wybieganego huskiego ...:evil_lol: ... moze z jutra cosik będzie :razz:

Posted

[quote name='sunshine']Daj głos wyszło z inicjatywy Shiry ( bo husky to zwykle gaduły i pyskacze;p)
Więc Shira jak wykonywała komendy z "podniecenia" szczekała czasami a ja to szybko wykorzystywałam i mówiłam"daj głos" i pokazywałam palcem i dostawała nagrodę. Szybko załapała o co biega i zrobiła się jeszcze bardziej pyskata i rozgadana :evil_lol:

oki :razz: jak dla ciebie i Twojego husky to kurs gratis :diabloti: :loveu:[/QUOTE]

Shirai z kolei malo szczeka, probowala i u nas nie wychodzi i nawet sama juz probowalam szczekac zeby go sprowokowac :evil_lol:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Shirai z kolei malo szczeka, probowala i u nas nie wychodzi i nawet sama juz probowalam szczekac zeby go sprowokowac :evil_lol:[/QUOTE]
a nie szczeka na np. kota albo jak się go podekscytuje? :lol:

P.S do klatki obok wprowadził się nam śliczny trzy miesięczny wyżełek wajmarski

P.P.S Shirex powymieniał wszystkie zębiska :D:D:D:D

Posted

[quote name='CaneSs']Co tam u was? Wygłaszcz Shire ode mnie xD
a u nas jakieś tam fotki jesienno-domowe :razz:

jesienią jest fajnie!

Można gryźć gałęzie:multi:

szukać kretów...:diabloti:

Rozkopywać krety...:evil_lol: