sunshine Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 CaneSs napisał(a):Siemaaanko! :loveu: Dzieńdoberek Caprisie :razz: Quote
Cavy Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witamy się. :loveu: Zapraszamy do siebie. :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 sunshine napisał(a):Dzieńdoberek Caprisie :razz: No dzieńdoberek. Co tam u was? :p Quote
sunshine Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 CaneSs napisał(a):No dzieńdoberek. Co tam u was? :p popsuła nam się doszczętnie pogoda. Wieje, pada nie wiadomo czym nie wiadomo skąd :eviltong: i jest zimmmmnooo :shake:. No i kąpałam dzisiaj Shirę... i siebie przy okazji :eviltong:... w kałużach jest cwana a pod prysznic musiałam ja nieść :diabloti:...horror :placz: a ja wyszłam na sadystę :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]P.S a ja przypominam że na 73 stronie jest super filmik z cyklu "posłuszny husky" [/FONT]:razz: Quote
sunshine Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Cavy napisał(a):Witamy się. :loveu: Zapraszamy do siebie. :cool3: Witamy :loveu: już lecimy :razz: Quote
Cavalierkaa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 sunshine napisał(a):popsuła nam się doszczętnie pogoda. Wieje, pada nie wiadomo czym nie wiadomo skąd :eviltong: i jest zimmmmnooo :shake:. No i kąpałam dzisiaj Shirę... i siebie przy okazji :eviltong:... w kałużach jest cwana a pod prysznic musiałam ja nieść :diabloti:...horror :placz: a ja wyszłam na sadystę :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]P.S a ja przypominam że na 73 stronie jest super filmik z cyklu "posłuszny husky" [/FONT]:razz: na sadystę xD Hahahah. A filmik suuuper < 3 U nas nowe fotki. Oraz nowe fotki na stronie :) www.capri-cavalier.gu.ma Quote
sunshine Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 CaneSs napisał(a):na sadystę xD Hahahah. A filmik suuuper < 3 U nas nowe fotki. Oraz nowe fotki na stronie :) www.capri-cavalier.gu.ma a na zdjęciach już byłam...i na stronce też :loveu:. Śliczne:cool1: Quote
Cavalierkaa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 sunshine napisał(a):a na zdjęciach już byłam...i na stronce też :loveu:. Śliczne:cool1: Dziękować < 3 :p Quote
bianka19 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kiedy nowe fotki ? :razz::evil_lol: Buzii. :loveu::loveu: Quote
sunshine Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='bianka19']Kiedy nowe fotki ? :razz::evil_lol: Buzii. :loveu::loveu:[/QUOTE] nigdy! :diabloti: .. nie no jak mi się będzie chciało coś powrzucać :evil_lol: [quote name='Minerva']Hej Wam :hand:[/QUOTE] siemka TurbodynamoCielaki :diabloti: [quote name='Maks i Spark']Witanko wieczorowe :) A.[/QUOTE] witanko przedwieczorne;p Quote
Minerva Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='sunshine']nigdy! :diabloti: .. nie no jak mi się będzie chciało coś powrzucać :evil_lol:[/QUOTE] Leń, zdjęć nie wstawia juz prawie tydzień :evil_lol: [quote name='sunshine']siemka TurbodynamoCielaki :diabloti:[/QUOTE] Hej :hand: Quote
sunshine Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='CaneSs']Siemmmmanko < 3[/QUOTE] Simka cavisiovate :loveu: [quote name='Minerva']Leń, zdjęć nie wstawia juz prawie tydzień :evil_lol: Hej :hand:[/QUOTE] wiem... :diabloti: taka natura wybieganego huskiego ...:evil_lol: ... moze z jutra cosik będzie :razz: Quote
Shirai - Koki Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='sunshine']Daj głos wyszło z inicjatywy Shiry ( bo husky to zwykle gaduły i pyskacze;p) Więc Shira jak wykonywała komendy z "podniecenia" szczekała czasami a ja to szybko wykorzystywałam i mówiłam"daj głos" i pokazywałam palcem i dostawała nagrodę. Szybko załapała o co biega i zrobiła się jeszcze bardziej pyskata i rozgadana :evil_lol: oki :razz: jak dla ciebie i Twojego husky to kurs gratis :diabloti: :loveu:[/QUOTE] Shirai z kolei malo szczeka, probowala i u nas nie wychodzi i nawet sama juz probowalam szczekac zeby go sprowokowac :evil_lol: Quote
sunshine Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Shirai z kolei malo szczeka, probowala i u nas nie wychodzi i nawet sama juz probowalam szczekac zeby go sprowokowac :evil_lol:[/QUOTE] a nie szczeka na np. kota albo jak się go podekscytuje? :lol: P.S do klatki obok wprowadził się nam śliczny trzy miesięczny wyżełek wajmarski P.P.S Shirex powymieniał wszystkie zębiska :D:D:D:D Quote
Cavalierkaa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Co tam u was? Wygłaszcz Shire ode mnie xD Quote
sunshine Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='CaneSs']Co tam u was? Wygłaszcz Shire ode mnie xD a u nas jakieś tam fotki jesienno-domowe :razz: jesienią jest fajnie! Można gryźć gałęzie:multi: szukać kretów...:diabloti: Rozkopywać krety...:evil_lol: Quote
sunshine Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 można też wejść na sam szczyt...:roll: ... i zastygnąć w zadumie:cool1: I odpocząć przez chwilkę... Quote
sunshine Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 i podziwiać wspaniałość natury... A teraz Shira-hybryda :evil_lol: Kopacz :loveu: Widzę psa :razz: Quote
Cavalierkaa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://i35.tinypic.com/30dl4ev.jpg Hahah. świetne! :loveu: Quote
sunshine Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Ładnie wyglądam :cool3: Jesiennie :loveu: A później w zaciszu domowego ciepełka... :loveu: Quote
Recommended Posts