Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj nie marudź :eviltong:

a teraz mam coś dla kogoś kto twierdzi że huskiego nie da się wytresować! :loveu: ... a to na końcu "przynieś" to dopiero pierwszy raz próbowałam :eviltong:

Filmik fatalny bo nagrany telefonem z pozycji książek podpartych budzikiem i nie zmontowany więc w dwóch częściach... ale co trzeba to widać :evil_lol:. Lenistwo... :cool1:

http://www.youtube.com/watch?v=VR4VY9xOsvo

http://www.youtube.com/watch?v=p_UTpOW9HM8

Posted

Minerva napisał(a):
Chyba mam takie same skarpetki :eviltong:
Fajnie wykonuje obrocik. Sie pochwalę, ale moja robi już tylko na komendę głosową :cool3:.

a to ja sie przechwalę że wszystkie komendy Shira umie i na sam głos i na sam znak :evil_lol: ( nie licząc aport/przynieś;p)

Posted

sunshine napisał(a):
a to ja sie przechwalę że wszystkie komendy Shira umie i na sam głos i na sam znak :evil_lol: ( nie licząc aport/przynieś;p)

TurboDymoCielak umie duzo komend. DiabelskaShira zawstydziła TurboDymoCielaka! Umie strasznie duzo komend.
I jak tu zyć? :placz: :help1::flaming:

Posted

Minerva napisał(a):
TurboDymoCielak umie duzo komend. DiabelskaShira zawstydziła TurboDymoCielaka! Umie strasznie duzo komend.
I jak tu zyć? :placz: :help1::flaming:

uczyć turbodynamoCielaka :diabloti:
DiabelskaShira została zaniedbana bo miała sie nauczyć obiegania ale pańcia pokpiła sprawę :oops:
Ale DiabelskaShira się nauczy tylko nie wiem jeszcze jak :evil_lol:

Na 74 fajne filmiki z tresury ;)

Posted

sunshine napisał(a):
uczyć turbodynamoCielaka :diabloti:
DiabelskaShira została zaniedbana bo miała sie nauczyć obiegania ale pańcia pokpiła sprawę :oops:
Ale DiabelskaShira się nauczy tylko nie wiem jeszcze jak :evil_lol:

Na 74 fajne filmiki z tresury ;)

Turbodymocielak śpi i ma mnie w doopie :evil_lol:
Już nie przemęczaj DiabelskiejShiry, bo jej się komputerek przegrzeje :evil_lol:

Posted

Minerva napisał(a):
Turbodymocielak śpi i ma mnie w doopie :evil_lol:
Już nie przemęczaj DiabelskiejShiry, bo jej się komputerek przegrzeje :evil_lol:

DiabelskaShira tez śpi bo była na spacerze z anilek666 i Nerem i padła jak martwa:evil_lol:

Posted

sunshine napisał(a):
DiabelskaShira tez śpi bo była na spacerze z anilek666 i Nerem i padła jak martwa:evil_lol:

Wykręcasz sie spacerem! Ty ją zabiłaś, wyczytuje to między wyrazami "DiabelskaShira[...]śpi, bo[ją wykończyłam] i padła jak martwa"
Jak mogłaś :placz:.
Już nigdy nie zobaczę tej diablicy z plamkami pod oczami, które przypominaja mi limo(teraz już wiem skąd to sie wzięło):evil_lol:

Posted

Minerva napisał(a):
Wykręcasz sie spacerem! Ty ją zabiłaś, wyczytuje to między wyrazami "DiabelskaShira[...]śpi, bo[ją wykończyłam] i padła jak martwa"
Jak mogłaś :placz:.
Już nigdy nie zobaczę tej diablicy z plamkami pod oczami, które przypominaja mi limo(teraz już wiem skąd to sie wzięło):evil_lol:

i białą plamką z tyłu prawego ucha :evil_lol:...
A te limo to nie ja! to matka natura :razz:

Posted

bianka19 napisał(a):
Śliczna Shira , a jaka mądra :loveu::loveu:
Ja chcę haszczaka , a nie takiego lenia , jak Cezar.! :placz::diabloti:

Jest super ale nie ma że boli, gorączka czy praca 12 godzin musisz iść z nim poszaleć bo gimelka w domku :evil_lol:... a ja ogrodu i drugiego psa nie posiadam :diabloti:

Posted

sunshine napisał(a):
i białą plamką z tyłu prawego ucha :evil_lol:...
A te limo to nie ja! to matka natura :razz:

juz Ci wierzę :evil_lol:. Dzownię do policji dla zwierząt w Houston(czy jak to sie tam pisze). Zaraz cię zgarną :cool1:. TurboDymoCielak się tym załatwi :eviltong:

Posted

Minerva napisał(a):
juz Ci wierzę :evil_lol:. Dzownię do policji dla zwierząt w Houston(czy jak to sie tam pisze). Zaraz cię zgarną :cool1:. TurboDymoCielak się tym załatwi :eviltong:

pfy mi rogi przyprawia a sama Cielaczka na pewna śmierć posyła :diabloti:

Posted

sunshine napisał(a):
pfy mi rogi przyprawia a sama Cielaczka na pewna śmierć posyła :diabloti:

:lol:. To teraz będzie stowarzyszenie grzecznych dziewczynek :loveu::diabloti:

Posted

sunshine napisał(a):

Mój Gargulec nażarł się piachu i też śpi jak zabity :diabloti: nawet nie chciało mu się wyjść na wieczorny spacer :evil_lol:

Posted

Shirka jest bardzo mądra ...
jestem pełna podziwu :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
powinnaś zostać treserką do psiaków :)
pozdrowionka i buziaki dla shirki

Posted

Minerva napisał(a):
:lol:. To teraz będzie stowarzyszenie grzecznych dziewczynek :loveu::diabloti:

wierzysz w to? :lol: bo ja nie :evil_lol:

tonacja napisał(a):
Mój Gargulec nażarł się piachu i też śpi jak zabity :diabloti: nawet nie chciało mu się wyjść na wieczorny spacer :evil_lol:

uuu biedactwo :diabloti: Ja tez Shirce obroże na leżąco zakładałam żeby ją wywlec :evil_lol:

Idolka napisał(a):
Shirka jest bardzo mądra ...
jestem pełna podziwu :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
powinnaś zostać treserką do psiaków :)
pozdrowionka i buziaki dla shirki

chciała bym :loveu: a jak się tym zostaje?;p

Posted

sunshine napisał(a):

Filmiki bardzo mi sie podobaly, Sunshine powiedz mi z reszta nie mamy problemow, ale jak nauczycz "daj glos" Shirai nie chce !!!!

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Filmiki bardzo mi sie podobaly, Sunshine powiedz mi z reszta nie mamy problemow, ale jak nauczycz "daj glos" Shirai nie chce !!!!

pomóż nauczyć Shiraia :) a jak będę miała kiedy haszaka to cię zatrudnię ;> hihi

Posted

Shirai - Koki napisał(a):

Daj głos wyszło z inicjatywy Shiry ( bo husky to zwykle gaduły i pyskacze;p)
Więc Shira jak wykonywała komendy z "podniecenia" szczekała czasami a ja to szybko wykorzystywałam i mówiłam"daj głos" i pokazywałam palcem i dostawała nagrodę. Szybko załapała o co biega i zrobiła się jeszcze bardziej pyskata i rozgadana :evil_lol:
Idolka napisał(a):
pomóż nauczyć Shiraia :) a jak będę miała kiedy haszaka to cię zatrudnię ;> hihi

oki :razz: jak dla ciebie i Twojego husky to kurs gratis :diabloti: :loveu:

Posted

sunshine napisał(a):
Daj głos wyszło z inicjatywy Shiry ( bo husky to zwykle gaduły i pyskacze;p)
Więc Shira jak wykonywała komendy z "podniecenia" szczekała czasami a ja to szybko wykorzystywałam i mówiłam"daj głos" i pokazywałam palcem i dostawała nagrodę. Szybko załapała o co biega i zrobiła się jeszcze bardziej pyskata i rozgadana :evil_lol:

oki :razz: jak dla ciebie i Twojego husky to kurs gratis :diabloti: :loveu:

Dziękuje , zgłosimy się jak będzie potrzeba :lol: hehe :)
A w jakiej części polski mieszkasz jeżeli można wiedzieć ;> ?

Posted

Idolka napisał(a):
Dziękuje , zgłosimy się jak będzie potrzeba :lol: hehe :)
A w jakiej części polski mieszkasz jeżeli można wiedzieć ;> ?

We Wrześni 25 km od Gniezna
60 km od Poznania w stronę Konina :diabloti: Przy autostradzie A2 :eviltong:

Posted

sunshine napisał(a):
We Wrześni 25 km od Gniezna
60 km od Poznania w stronę Konina :diabloti: Przy autostradzie A2 :eviltong:

O matko ! to całą polskę bym musiała przejechać żeby skorzystać z kursu :-o hehe w zimę shirkę doczepisz do sań i przyjedziecie :) hihi

Posted

Idolka napisał(a):
O matko ! to całą polskę bym musiała przejechać żeby skorzystać z kursu :-o hehe w zimę shirkę doczepisz do sań i przyjedziecie :) hihi

Jak już to nastepnej zimy bo teraz jeszcze jest za chuda w uszach :eviltong: