sunshine Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Hitoshi napisał(a):tak mam :evil_lol: adres jest w podpisie ;) a psiaków mam aż 2 :evil_lol: i póki co czekam na baner ;) Byłam już dorwałam Cię:evil_lol: zaraz wpadnę ponownie :cool1: gossia napisał(a):Ja raczej ze Skubulcem nie jadę tylko z mniejszym ;p Zajrzyj do galerii a zobaczysz małego kurdupelka ^^ I proszę o foty Shirki :cool3: Ps.Ja to dopiero Twoją wycałuję:loveu::loveu::loveu: oki wpadnę ;) a ja mam nadzieję że mojej małej nie przypadnie wtedy cieczka :placz: bo w maju skończy rok... tonacja napisał(a):Kurdę...sami raperzy są na dogomanii :crazyeye: ;) Mam nadzieję, że dzisiaj będą jakieś nowe zdjęcia Shiry :diabloti: yo! właśnie taaak :evil_lol: Pusiakowa napisał(a):ja tech kocham rap.:loveu: Witamy w klubie :cool1: bianka19 napisał(a):Ja też mam taka nadzieję :cool3: Heej Wam ślicznotki :loveu::loveu: Cześć białasy :cool3: a fotek dziś nie będzie bo mamy gości a na spacerze już byliśmy i Shi się w rybie wytarzała!:mad:. Przychodzą do nas właściciele mamy Shiry :diabloti: I mam cichą nadzieję że przyprowadzą ze sobą siostrę Shiry :evil_lol:. Wtedy będzie gimela no i zdjęcia :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ooo, a ja widze, ze ty moja imienniczka.:D:D jakby co to ja cie zaprosilam na nk.:p Quote
tonacja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 O... fajne byś miała zdjęcia, gdyby spotkanie wypaliło :eviltong: ciekawe jak wygląda teraz siostra Shiry, bardzo się różnią? Quote
bianka19 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 sunshine napisał(a):Cześć białasy :cool3: a fotek dziś nie będzie bo mamy gości a na spacerze już byliśmy i Shi się w rybie wytarzała!:mad:. Przychodzą do nas właściciele mamy Shiry :diabloti: I mam cichą nadzieję że przyprowadzą ze sobą siostrę Shiry :evil_lol:. Wtedy będzie gimela no i zdjęcia :diabloti: W rybie?! :eek2::roflt: Super będą rodzinne fotki! :multi::multi::loveu: Quote
Pusiakowa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 tylko daj jakis znak rozpoznawczy Shiry. :evil_lol: Quote
bianka19 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Witanko :loveu: Miłego dziona życzymy :loveu::cool3: I duuużo fotek.!! :razz: Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Coś dawno fotek tu nie było :mad::mad: Pzdr. Quote
sunshine Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 tonacja napisał(a):O... fajne byś miała zdjęcia, gdyby spotkanie wypaliło :eviltong: ciekawe jak wygląda teraz siostra Shiry, bardzo się różnią? Niestety Shaki nie przyszła ale powiedzieli, że są bardzo podobne z pyska tyle że Shaki jest ciemniejsza niższa i bardziej "nabita"no i o wiele bardziej nieznośna, niepokorna i uparta:evil_lol: bianka19 napisał(a):W rybie?! :eek2::roflt: Super będą rodzinne fotki! :multi::multi::loveu: Nio w rybie... trochę capiła:evil_lol: a fotek nie ma ale tylko na razie bo ja ją jeszcze dorwę:diabloti:. Mieszkamy niedaleko siebie... sama jestem ciekawa jak Shaki wygląda bo dawno jej nie widziałam:eviltong: Pusiakowa napisał(a):tylko daj jakis znak rozpoznawczy Shiry. :evil_lol: siępóźniej zobaczy:evil_lol: Maks i Spark napisał(a):Dobry wieczór :) Zdrówka zyczymy A. dziękować bardzo :cool1: bianka19 napisał(a):Witanko :loveu: Miłego dziona życzymy :loveu::cool3: I duuużo fotek.!! :razz: dziękówka dzionek był udany :diabloti: Minerva napisał(a):Coś dawno fotek tu nie było :mad::mad: Pzdr. Tylko nie bijcie!! :placz: Jutro się postaram zrobić jakieś:evil_lol: Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 sunshine napisał(a):Tylko nie bijcie!! :placz: Jutro się postaram zrobić jakieś:evil_lol: Zaraz bierzemy kija bejsbolowego (czy jak to się tam pisze) i będziemy katować dopóki nie będzie fot :mad::evil_lol: Quote
sunshine Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Ja mam psa i nie zawaham się go użyć!:evil_lol: Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 sunshine napisał(a):Ja mam psa i nie zawaham się go użyć!:evil_lol: Boję się :placz:. Taki wielki dziki wilk z...niebieskimi oczami :loveu:. Dobra, możesz ją do mnie wysłać, ale bądź pewna, że nie oddam :evil_lol: Quote
sunshine Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Minerva napisał(a):Boję się :placz:. Taki wielki dziki wilk z...niebieskimi oczami :loveu:. Dobra, możesz ją do mnie wysłać, ale bądź pewna, że nie oddam :evil_lol: A w życiu! Moje mendziarstwo! nie oddam :diabloti: Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 sunshine napisał(a):A w życiu! Moje mendziarstwo! nie oddam :diabloti: To następnym razem mnie nie kuś :evil_lol: Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 sunshine napisał(a):Wyszczuje i schowam :eviltong: Umiesz człowieka pocieszyć :roll::evil_lol: Quote
sunshine Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 mam zdolności do tego :evil_lol: Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 sunshine napisał(a):mam zdolności do tego :evil_lol: Wszechstronnie utalentowana i tyle ;) Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 sunshine napisał(a):jaki pies taka pani:evil_lol: Nie wątpię w to :lol: Tym czasem ja się już zbieram... Pod kołderkę. I się żegnam niedzielnie :eviltong: Quote
Czarnulka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Witam rano w niedziel. ;) co tam słychać u was? Quote
bianka19 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Siemanko ślicznotki :D :loveu: Foteczki prosimy :roll: Quote
sunshine Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='Czarnulka']Witam rano w niedziel. ;) co tam słychać u was? [quote name='Pusiakowa']heeeej. :):) co tam u was? cześć wam :multi: trochę mokro zimno i deszczowo:diabloti: [quote name='bianka19']Siemanko ślicznotki :D :loveu: Foteczki prosimy :roll: siemanko już się robi :cool1: A oto paskudne okropne zdjęcia z parku :evil_lol:.Jakość gorzej niż fatalna i pies-duch niemal wszędzie :mad: Ymmm...patyczki :evil_lol: Dam mu radę, dam!:cool1: Mówiłam że dam!!:diabloti: Oddawaj :angryy: Quote
stratoos Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Hej :hand: http://img25.imageshack.us/img25/6522/20091010012.jpg jakiego wielkiego patola dorwała :lol: Świetna jest :loveu: Quote
Recommended Posts