Boness. Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Hah, mój Jim ma to samo na piasku :lol: Bonka tylko na śniegu :eviltong: Ale ona rośnie! Śliczna jest :loveu: Quote
Czarnulka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 http://img43.imageshack.us/img43/9229/20091002024.jpg Ona śliczna jest:loveu: Moja Shirkaaa :loveu: Quote
Minerva Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Łaaaał! Ile fotek :loveu: http://img43.imageshack.us/img43/9229/20091002024.jpg Jakie Shora ma długie łapy :crazyeye::loveu:. Pozdrawiamy. Quote
tonacja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Właśnie! Bo Shira jest podobno w wieku mojego Gargulca... kurczę nie powiedziałabym! Gratulacje z okazji pierwszego ząbka... mam nadzieję, że znalazł się pod podusią dla Zębowe Wróżki :shiny: Mój młody to chyba zjada te zęby bo jeszcze ani jednego nie znalazłam a on już jest szczerbaty :p Quote
sunshine Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']...zamki z piasku buduje? http://img96.imageshack.us/img96/6099/20091001003.jpg genialna mina http://img132.imageshack.us/img132/4636/20091002028.jpg Cześć wieczorowo A. CZEŚĆ popołudniowo:multi:. Raczej niszczy...:evil_lol: [quote name='Pusiakowa']heeeej! widzialam sliczne zdjecia. co u was? dziękować:loveu:. Sto lat Was nie było :eviltong:. U nas... Shirok urusł, dorwałyśmy pierwszy ząbek ( a już większość wypadła):mad:. Nabrała trochę obłady:loveu:. Rozwija się super, zachowuje też jestem po prostu dumną mamusią:loveu::evil_lol:. [quote name='Boness.']Hah, mój Jim ma to samo na piasku Bonka tylko na śniegu Ale ona rośnie! Śliczna jest Piasek, błoto to jej żywioły:evil_lol:. A na pierwszy śnieg czekamy tej zimy:loveu:. Już się doczekać nie mogę:lol: [quote name='deer_1987']Ganianie ma powodzenie :D Taki przystojniak że jak by mogło być inaczej:razz: [quote name='Czarnulka']http://img43.imageshack.us/img43/9229/20091002024.jpg Ona śliczna jest Moja Shirkaaa Dzięki:loveu: [quote name='Minerva']Łaaaał! Ile fotek http://img43.imageshack.us/img43/9229/20091002024.jpg Jakie Shora ma długie łapy . Pozdrawiamy. Długie zgrabne nóżki:razz:. Ma to po pani:evil_lol: [quote name='tonacja']Właśnie! Bo Shira jest podobno w wieku mojego Gargulca... kurczę nie powiedziałabym! Gratulacje z okazji pierwszego ząbka... mam nadzieję, że znalazł się pod podusią dla Zębowe Wróżki Mój młody to chyba zjada te zęby bo jeszcze ani jednego nie znalazłam a on już jest szczerbaty Nio Shira za 4 dni skończy 5 miesięcy :razz:. Mamusia i tatuś byli z górnej półki wzrostowej więc ona do najmniejszych też należeć nie będzie raczej :evil_lol: A zęby wszystkie też połyka tego jednego znalazłam bo się z nią bawiłam sznurkiem i akurat wyleciał więc go szybko cap :evil_lol:. I leży u mnie w portfelu na szczęście:razz: Quote
tonacja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 :shiny: aaa... to gratuluję zdobyczy, zawsze jakaś pamiątka. mój młody za tydzień skończy 5... jest ciut młodszy :eviltong: Quote
M&S Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Ząbek znalazłaś, to jakis prezencik trzeba małej sprawić ;) A. Quote
sunshine Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 tonacja napisał(a)::shiny: aaa... to gratuluję zdobyczy, zawsze jakaś pamiątka. mój młody za tydzień skończy 5... jest ciut młodszy :eviltong: Szkoda że nie mieszkacie gdzieś bliżej nas Shira by miała kompana do harców:diabloti: Maks i Spark napisał(a):Ząbek znalazłaś, to jakis prezencik trzeba małej sprawić ;) A. Dostała ulubioną piłeczkę bejsbolową z prasowanych jelit i wapńa ( nie wiem jak to się pisze:evil_lol:). I ja załatwiła nowymi zębami w jeden dzień:razz::evil_lol: Quote
tonacja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Uśmiejesz się, ale Ringo do mnie z Wrześni przyjechał :D:D:D Quote
sunshine Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 tonacja napisał(a):Uśmiejesz się, ale Ringo do mnie z Wrześni przyjechał :D:D:D Żartujesz chyba! I ja nie wiedziałam że takie cudo się u Nas urodziło!:evil_lol: Quote
tonacja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Nie wiem czy dokładnie u Was :D ale dziewczyna od której mamy Ringa nazywała się Kowalska chyba.... :roll: może znasz? :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Hej!:multi: Sto lat Was nie było :eviltong: bo zbanowani bylismy.:diabloti: Quote
sunshine Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 tonacja napisał(a):Nie wiem czy dokładnie u Was :D ale dziewczyna od której mamy Ringa nazywała się Kowalska chyba.... :roll: może znasz? :diabloti: Jedyni Kowalscy jakich znam to właściciele najbogatszej firmy u nas :evil_lol: Czyli nie moja półka :lol::diabloti: Pusiakowa napisał(a):Hej!:multi: bo zbanowani bylismy.:diabloti: Za co? :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 sunshine napisał(a):Za co? :evil_lol: za duzy podpis chyba:diabloti: Quote
alex_sandereczka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Nas tez dawno nie było, ale już nadrabiamy zaleglosci :) Quote
sunshine Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Pusiakowa napisał(a):za duzy podpis chyba:diabloti: umarła bym gdyby mnie zbanowali :evil_lol: co ja bym robiła?:-( alex_sandereczka napisał(a):Nas tez dawno nie było, ale już nadrabiamy zaleglosci :) hejka :loveu: Co słychać u Negraska? ;) Quote
sunshine Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 A tak żeby nudno nie było to wrzucę graffiti mojego autorstwa dla mojego skarba :evil_lol:: Ładnie?:razz::diabloti: Quote
sunshine Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Czarnulka napisał(a):ale ładnie ci wyszło :loveu:;) Dziękować ślicznie:loveu: Quote
Minerva Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Graffiti boskie :loveu:. Z resztą oceniłam już w galerii mojej Cielęcej. Pozdrawiamy. Quote
tonacja Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Masz babo talent... mówi Ci to fachowiec :diabloti: Quote
tonacja Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 sunshine napisał(a):Jedyni Kowalscy jakich znam to właściciele najbogatszej firmy u nas :evil_lol: Czyli nie moja półka :lol::diabloti: Oni mają wielką stadninę koni...więc może to Ci sami :evil_lol: Quote
sunshine Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Minerva napisał(a):Graffiti boskie :loveu:. Z resztą oceniłam już w galerii mojej Cielęcej. Pozdrawiamy. Widziałam dzięki cielaki :razz::loveu: tonacja napisał(a):Masz babo talent... mówi Ci to fachowiec :diabloti: akurat. Nawet nie dorastam do piet tym w wątku o rysunku :evil_lol: tonacja napisał(a):Oni mają wielką stadninę koni...więc może to Ci sami :evil_lol: U nas w pobliżu są dwie stadniny. Na Nowym Folwarku i w Gutowie Małym ale Ci Kowalscy chyba nie mają ... ale oni nie muszą mieć w pobliżu :evil_lol:. No i może to inni Kowalscy...Wypytam ludzi czy wiedzą:diabloti:. W końcu Kowalskich w Polsce tyle co Nowaków :evil_lol: Quote
tonacja Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Oj...sorrki, miałam trochę błędne info... tak dokładniej to chodzi o Kowalskich z Marzenina :roll: blisko Wrześni. No i masz rację... nazwisko dość popularne :evil_lol: Quote
Recommended Posts