sunshine Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 Byłyśmy dzisiaj rowerkiem nad zalewem z Moniką i Barsą:) Monika robiła zdjęcia, nagrałyśmy dogdivingujaca Barse soł... jak mi wreszcie dośle fotki to wstawię Wam:) Shira utopiła swoją ostatnią pływającą piłeczkę... gratulacje, pańcia musi się złapać za kieszeń i kupić nowe:P Quote
wiki4 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='sunshine'] Będziemy!:D Choćby się waliło i paliło:P My i Monika z Barsą:D a może Barsa będzie debiutować we freestyle :D[/QUOTE] Będę w wszystkie trzy dni i w niedziele z Liską, więc jak gdzieś Cię zobaczę to się chociaż przywitam i Shiraka wymiziam :loveu: Quote
darii_iia Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Witam się, poraz pierwszy i pewnie nie ostatni. ;) Shira wydaje się bardzo pocieszną psicą, śliczna jest. :loveu: Też czekam na nowe zdjęcia. :) Quote
sunshine Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='wiki4']Będę w wszystkie trzy dni i w niedziele z Liską, więc jak gdzieś Cię zobaczę to się chociaż przywitam i Shiraka wymiziam :loveu:[/QUOTE] no ja myślę:D! ja też postaram się być we wszystkie dni i mam nadzieję że z Shirem:P [quote name='Molowe']no to czekamy na zdjęcia :)[/QUOTE] [quote name='darii_iia']Witam się, poraz pierwszy i pewnie nie ostatni. ;) Shira wydaje się bardzo pocieszną psicą, śliczna jest. :loveu: Też czekam na nowe zdjęcia. :)[/QUOTE] ja też nadal czekam na zdjęcia;p Quote
darii_iia Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Też prawdopodobnie będę na DCDC w Poznaniu, jako gość. ;) Quote
sunshine Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 To jak nas dorwiecie to koniecznie zaczepić! :D Quote
wiki4 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='sunshine']no ja myślę:D! ja też postaram się być we wszystkie dni i mam nadzieję że z Shirem:P [/QUOTE] Z Lisą będę tylko w niedziele. Bo śpię u ciotki, a ona ma maluśkie mieszkanie i kota. Nie wyobrażam sobie tam z nią spać dwie nocki :D Quote
sunshine Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 heheh mam ten sam problem, bo nocleg w Pozku jest ale z kłetem:P sodoma i gomora by były:D Quote
kalyna Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 No mnie nie będzie :mad: a kiedy to w ogóle jest? A ty od października dalej września czy jest jakaś zmiana? No z tymi fotoblogami to się ostatnio porobiło.. No, ale jesteście takie supcio i śłit, że pasjonujecie inne osoby :lol: Quote
Ty$ka Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Cześć Martyna :D Wpadliśmy się przywitać, bo na forum hasiorowym coś nie raczysz nas rozpieszczać wieloma fotkami - tutaj liczę na więcej relacji :lol: Będziem wpadać do Shirowej krejzolki :loveu: Quote
Fantowa Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Heh, hej! :loveu: Foteczki nowe poproszę! http://desmond.imageshack.us/Himg804/scaled.php?server=804&filename=20120710689.jpg&res=landing :loveu: Quote
sunshine Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='kalyna']No mnie nie będzie :mad: a kiedy to w ogóle jest? A ty od października dalej września czy jest jakaś zmiana? No z tymi fotoblogami to się ostatnio porobiło.. No, ale jesteście takie supcio i śłit, że pasjonujecie inne osoby :lol: hahah jesteśmy medialne:P [quote name='Ty$ka']Cześć Martyna :D Wpadliśmy się przywitać, bo na forum hasiorowym coś nie raczysz nas rozpieszczać wieloma fotkami - tutaj liczę na więcej relacji :lol: Będziem wpadać do Shirowej krejzolki :loveu: a o którym mowa?:P o tym Arka? :D bo tam się dzisiaj zaposięgłam ale jakoś nie dokończyłam:D [quote name='Fantowa']Heh, hej! :loveu: Foteczki nowe poproszę! http://desmond.imageshack.us/Himg804/scaled.php?server=804&filename=20120710689.jpg&res=landing :loveu: [quote name='Molowe']i coś tych foteczek nie ma... :( no ja też czekam nadal na te fotki, pewnie dzisiaj się już nie doczekam:( Quote
patusiove Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Uuuu, jaka śliczna suka. :D i ile rzeczy na raz robi... x d Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='sunshine']a o którym mowa?:P o tym Arka? :D bo tam się dzisiaj zaposięgłam ale jakoś nie dokończyłam:D[/QUOTE] Arka, Arka :D To dokończ ma droga :P I czekam na fotki Shiry. Quote
sunshine Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Molowe']dobra to poczekamy do jutra :):)[/QUOTE] jest jutro i wciąż nic;p [quote name='patusiove']Uuuu, jaka śliczna suka. :D i ile rzeczy na raz robi... x d[/QUOTE] jak scyzoryk:P [quote name='Ty$ka']Arka, Arka :D To dokończ ma droga :P I czekam na fotki Shiry.[/QUOTE] na swoim nie dokończyłam ale... w Anana Amarokach dałam takiego newsa że Wam kopary opadną:P Quote
stefanek1407 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Kiedy będą nowe zdj.? :razz: Jeszcze jestem ciekawa czy Shira lubi pływać? Quote
sunshine Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 (edited) [quote name='stefanek1407']Kiedy będą nowe zdj.? :razz: Jeszcze jestem ciekawa czy Shira lubi pływać?[/QUOTE] bardzo! :) uwielbia, kiedyś było z tym ciężko a teraz całe lato śmierdzi jeziorem:diabloti: [quote name='DominikaAnna']No to gdzie te zdjęcia, co? :P[/QUOTE] no nie ma:( Monika mi się opierdziela!:P EDIT: Powiedziała że jak wgra filmik (który wgrywa od 11 i ciągle jej się coś ucina xD) to mi wyśle zdjęcia :P i dodała że mam jej nie wkurzać :P... ten filmik to kara :D Edited July 16, 2012 by sunshine Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='sunshine']na swoim nie dokończyłam ale... w Anana Amarokach dałam takiego newsa że Wam kopary opadną:P[/QUOTE] I mi opadła, ale zaraz aż z tego wrażenia krzyknęłam :D Quote
sunshine Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Ja też i to podwójnie, niedługo dowiesz się dlaczego :D:D Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='sunshine']Ja też i to podwójnie, niedługo dowiesz się dlaczego :D:D[/QUOTE] Bierzesz wilczastą? :D Albo jeszcze się jeden urodził? Quote
sunshine Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Kumpel chciał wilczastą, ale Ada myśli o współwłasności więc na razie zostaje czarno-biały piesek w okularach:D będę go mieć pod ręką :D Braciszka mojego ulubionego Rangera :D wiiii Quote
Recommended Posts