Molowe Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 o supeer że masz już rower :) a ja czekam na jakieś fotki ! Quote
Ciapkowa. Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 sunshine napisał(a):Mam rower!:D Chole*a, zły rower zaje...łam :placz: :diabloti::diabloti: Quote
sunshine Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Powodzenia w remoncie :cool3: Jaki kolorek scian sobie uwidzialas? ;) Remont skończony:D Mamy szafirowy kolor ścian, łóżko w kolorze Shiry ( nie zupełnie przypadkiem:P) ze starego łóżka Shira ma nowe posłanie:D wygląda na to że jej na nim wygodnie;P i ogólnie biało czarno popielaty pokój w świetnym stylu:D Jestem z siebie dumna bo wszystko robiliśmy sami z szwagrem i siostrą:P Nauczyłam się malować ściany składać łóżko... łamać i wybebeszać stare:P i kilka trików ze śrubkami:evil_lol: nie chcecie wiedzieć dlaczego:P Molowe w poniedziałek przyjdą meble jak złożymy to Wam się pochwalę całością:P Ciapkowa. napisał(a):Chole*a, zły rower zaje...łam :placz: :diabloti::diabloti: dzisiaj śpi ze mną w pokoju mój Lazaro:P P.S Jutro jadę do koleżanki ze studiów (zamiast wykładów:P) uczyć się jazdy konnej :D pierwszy raz w życiu:D Quote
Ciapkowa. Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 sunshine napisał(a):dzisiaj śpi ze mną w pokoju mój Lazaro:P P.S Jutro jadę do koleżanki ze studiów (zamiast wykładów:P) uczyć się jazdy konnej :D pierwszy raz w życiu:D :lol::lol: spadnij z tego konia:P Quote
:: FiGa :: Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 To ja czekam na zdjecia efektu koncowego :cool3: Quote
sunshine Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Ciapkowa. napisał(a)::lol::lol: spadnij z tego konia:P a wiesz że prawie spadłam w kłusie raz:P skubany w piątek miał super humor a w sobote psocił:P Aleksandra95 napisał(a):fotki chcemy.:) powinnam dostać fotki we wtorek z nauki jazdy :) :: FiGa :: napisał(a):To ja czekam na zdjecia efektu koncowego :cool3: efekt końcowy będzie jutro:D *anusia&ajlu* napisał(a):o jaa, też czekam na fotki ;) pokojowe jutro koniowe we wtorek:) Molowe napisał(a):no to czekamy ^^ ogólnie powiem wam że wrażenia niesamowite:) Dostałyśmy największego wałacha w stajni (175 cm w kłębie). Mam takie zakwasy na wew str nóg ze to szok:P. Nauczyłam się unoszeniu na koniu i przejścia do kusu. W zasadzie tyle przez dwa dni, oczywiście na lonży ;). No i wszelkich robót, oporządzanie prowadzenia ip itd. Romek na koniec dostał pełno pysznej marchewki w podziękowaniu :D Za dwa tygodnie wyruszam ponownie:) Są momenty że się boję ale jara mnie to wtedy jeszcze bardziej:D Quote
Ciapkowa. Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 sunshine napisał(a):a wiesz że prawie spadłam w kłusie raz:P skubany w piątek miał super humor a w sobote psocił:P jeeeeeeeeea :D ej, jestem chamska :D ciul w to :D dawaj teraz zdjęcia :D Quote
sunshine Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Jak dla Ciebie to nie ma:P Jutro wrzuce bo kabel od tel. został u babci:P Quote
sunshine Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 ok ok:D To najpierw to co już mam na kompie;) Czyli zdjęcia z pierwszej lekcji:P Zdjęć na koniu Wam nie pokarzę bo nie dość że są ucięte to rozmazane:D ale z przygotowań:D Tak więc przedstawiam Wam największego w stajni (175 w kłębie) i najkochańszego wałacha Romka:) Dzielnie znosił nasz sierotowaty dosiad, ja bym tam siebie zwaliła:P A za chwilkę dam zdjęcia pokoju:) Quote
sunshine Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 No to ten: tak mi przysłali rower:P (jeszcze w starym pokoju;)) Z dedykacja dla Gabi:P Pokój jest malutki 3mx1,5 więc wielkiego pola popisu nie ma:P ale uważam że jest czaderski:D Zdjęcie z perspektywy wejścia i drugie od okna. Shirka ma posłanie tam gdzie wystaje różowy materac i jej bardzo odpowiada nowe miejsce bo chętnie tam śpi :) Na szafie będą jeszcze stały pudłą ozdobne żebym mogła schować wszystkie swoje studenckie pierdołki:P Jak Wam się podoba?:D P.S Shiry kłaków nie widać:evil_lol: Quote
kalyna Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg804/scaled.php?server=804&filename=dsc00041ej.jpg&res=landing Qń Cię nie zrzucił, bo go najpierw przekupiłaś :D a to Ty się przeprowadzałaś znowu? no nie nadążam :D a jaki super i czadowy masz rower :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Swietny rower :multi: I pokoj tez niczego sobie :cool3: No wlasnie, a jak z klakami i ta kanapa? DObrze sie je z niej odkurza? :evil_lol: Quote
sunshine Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='kalyna']http://desmond.imageshack.us/Himg804/scaled.php?server=804&filename=dsc00041ej.jpg&res=landing Qń Cię nie zrzucił, bo go najpierw przekupiłaś :D a to Ty się przeprowadzałaś znowu? no nie nadążam :D a jaki super i czadowy masz rower :loveu: Już jakiś czas temu wróciła do domku do mamusi :D wszędzie dobrze ale w domu najlepiej:P [quote name=':: FiGa ::']Swietny rower :multi: I pokoj tez niczego sobie :cool3: No wlasnie, a jak z klakami i ta kanapa? DObrze sie je z niej odkurza? :evil_lol: wystarczy "strzepać" :D schodzą elegancko :P i nie rzucają się w oczy:D Quote
Ciapkowa. Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='sunshine']Z dedykacja dla Gabi:P Wreeeedota :diabloti: Fajny kaloryfer :loveu: Quote
sunshine Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Muszę Wam opowiedzieć historię dnia Oo Na moje osiedle wprowadziły się kruki z psychozą. Wyszłam rano z psem a tu mnie śledzi parka młodych kruków... no nic, przed pierwszą kawą człowiekowi wiele może się wydawać:P Ale nie po chwili zaczęły mi atakować psa ... zgarnęły prawie ze smyczy a i tak latały za nami i krakały. Wróciłam do domu Shira poszła na balkon... kruki na nia na balkonie jak wyleciałam jak rykłam..zwiały. Mama mówiła że wczoraj po południu to samo było. Teraz już nie podlecą do mnie ale cały czas latają za nami i kraczą Oo Jak usiadły na lampie nade mną kopałam w słupek bo mnie już wkurzały:evil_lol: Kumpel mi powiedział że jego też atakowały... zna się ktoś na krukach i powie o co im chodzi?:P Quote
sunshine Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 kruki zniknęły już na szczęście... Mamy inny problem:/ Ludzie to świnie. Parę dni temu współlokatorka kuzyna znalazła niedaleko nas na budowie ojca młodziutką sunię yorkopodobną którą ktoś pobił i wyrzucił z auta... Kuzyn ją przygarnął (właściciel Sherry) i na razie mieszka z nimi. Wczoraj dwie godziny walczyliśmy z jej dredami, jest chuda jak patyk, boi się krzyków i gwałtownych ruchów... ale z dnia na dzień przekonuje się co raz bardziej. Jak na razie kuzyn radzi sobie z dwoma psami więc mała ma dach nad głową, nazwaliśmy ją Bibi ( jak dla mnie Lili:D) i na wszelki wypadek rozpoczęłam proces urabiania rodziców :evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 sunshine napisał(a):Muszę Wam opowiedzieć historię dnia Oo Na moje osiedle wprowadziły się kruki z psychozą. Wyszłam rano z psem a tu mnie śledzi parka młodych kruków... no nic, przed pierwszą kawą człowiekowi wiele może się wydawać:P Ale nie po chwili zaczęły mi atakować psa ... zgarnęły prawie ze smyczy a i tak latały za nami i krakały. Wróciłam do domu Shira poszła na balkon... kruki na nia na balkonie jak wyleciałam jak rykłam..zwiały. Mama mówiła że wczoraj po południu to samo było. Teraz już nie podlecą do mnie ale cały czas latają za nami i kraczą Oo Jak usiadły na lampie nade mną kopałam w słupek bo mnie już wkurzały:evil_lol: Kumpel mi powiedział że jego też atakowały... zna się ktoś na krukach i powie o co im chodzi?:P JAAAAAAAAAA WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEM! TOOOOOOOOOOOOOO DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMOOOOOOOOOOOOOOOOOON POOOOOOOOOOOOOOOOD POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSTAAAAAAAAAAAAAAAAACIĄ KRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :diabloti: Quote
sunshine Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 łe matko! to muszę je szybko odnaleźć z powrotem:P Skoro to Damon to może mnie atakować codziennie :diabloti: Quote
sunshine Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Zdjęcie z cyklu: Nie mogę spać w nocy, Pt. "Oczywiście że pies nie ma wstępu na nowe łóżko!":evil_lol: A to z dzisiaj: Chrzest bojowy rowerka :cool3: Quote
Recommended Posts