Ciapkowa. Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='sunshine']Daj spokój, to dla nudziarzy:P[/QUOTE] Pff!!!! Wolę autobus/auto lub nogami :D Na rower już niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigdy nie wsiądę :P Quote
sunshine Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 [quote name='Ciapkowa.']Pff!!!! Wolę autobus/auto lub nogami :D Na rower już niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigdy nie wsiądę :P[/QUOTE] Boże, widzisz i nie grzmisz! :P Quote
Molowe Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg571/scaled.php?server=571&filename=dsc2383d.jpg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg215/scaled.php?server=215&filename=dsc2384h.jpg&res=landing jakie zacięte obie! :loveu: Quote
Ciapkowa. Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='sunshine']Boże, widzisz i nie grzmisz! :P[/QUOTE] Też Cię lubię :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Bernese']A zrobiłam ślicznotce banerek :roll: Zaje*isty :loveu: Quote
sunshine Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 (edited) Czołem kochani:D Czaicie że nadal mi nie wysłali roweru... siedze jak na szpilkach:P... Łe matko jaki piękny banerek!:D dzięki:* Chciałam go sobie ustawić "w tle" na facebooku ale nic z tego:( musi być chyba rozmiarów normalnego zdjęcia... Edited May 21, 2012 by sunshine Quote
Ciapkowa. Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='sunshine']Czaicie że nadal mi nie wysłali roweru... siedze jak na szpilkach:P...[/QUOTE] biedactwo :lol: XDDDD Quote
sunshine Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='Ciapkowa.']biedactwo :lol: XDDDD[/QUOTE] nosz ty złośliwa małpko :P [quote name='Aleksandra95']ale super banerek .:)[/QUOTE] dzięki:D zasługa Bernese :D Quote
kalyna Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 O Boże :o jaki cuuuudny banerek :loveu: zakochałam się w nim :mdleje: ale się zmotywowałam teraz do szukania fot i składania zamówienia :D Quote
Bernese Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Takie super foty czemu nie zrobić banerka :D:D Moge ci w większych rozmiarach zrobić ;) Quote
sunshine Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='kalyna']O Boże :o jaki cuuuudny banerek :loveu: zakochałam się w nim :mdleje: ale się zmotywowałam teraz do szukania fot i składania zamówienia :D niach niach ja nie musiałam:D [quote name='Bernese']Takie super foty czemu nie zrobić banerka :D:D Moge ci w większych rozmiarach zrobić ;) serio?:D to zrób tak żebym wkleiła go na zdjęcie i nie zgubiły się na nim piksele:P coś w ten deseń: bo wtedy mogę to wkleić w tło i manipulować tym na fejsie:P i ustawię sobie wówczas tak żeby banner było widać:P Quote
Ciapkowa. Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='sunshine']nosz ty złośliwa małpko :P[/QUOTE] słucham Cię? :D Quote
sunshine Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='Ciapkowa.']słucham Cię? :D[/QUOTE] nadali mi przesyłkę :diabloti: i co łyso ci?:D Quote
Molowe Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='sunshine']Czołem kochani:D Czaicie że nadal mi nie wysłali roweru... siedze jak na szpilkach:P...[/QUOTE] strasznie szkoda że jeszcze czekasz trzymam kciuki żeby szybko go dosłali :) Quote
sunshine Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 (edited) [quote name='Molowe']strasznie szkoda że jeszcze czekasz trzymam kciuki żeby szybko go dosłali :)[/QUOTE] nadali mi przesyłkę... wczoraj wieczorem miała być w ewidencji i nadal jej nie ma ..cool :P BERNESE! :D zostaw sobie projekt mojego banerka jak zrobimy zdjęcie zaprzęgowe to dodamy je oki ?:D A wgl chciałam Wam zapowiedzieć że z kumpelą robimy filmik ogólnosportowy o psach :D szybki dynamiczny pokazowy na którym to znajdzie się bikejoring agility posłuszeństwo obrona i frisbee do tej piosenki: [video=youtube;YJVmu6yttiw]http://www.youtube.com/watch?v=YJVmu6yttiw[/video] Tylko psy muszą się wyleczyć... znaczy Shira już śmiga (miała rozwalona poduszkę) jeszcze ze dwa trzy dni i będzie 100% sprawna natomiast Barsie się babrze prawdopodobnie postrzał... Edited May 22, 2012 by sunshine Quote
Bernese Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Ok :) Z niecierpliwością czekam na filmik! :):) Quote
sunshine Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='Bernese']Ok :) Z niecierpliwością czekam na filmik! :):)[/QUOTE] to może potrwać ... np. bikejoringu nie nagramy na razie.. za ciepło żeby męczyć gamonie a gdzie to zdrowa Barsa... ze miesiąc co najmniej jeszcze... P.S to zrobisz nam tak żeby tło zrobić też?:) Quote
Ciapkowa. Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='sunshine']nadali mi przesyłkę :diabloti: i co łyso ci?:D[/QUOTE] *dotyka swoich włosów na głowie* hmm, niezbyt łyso... nadal je mam:evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 sunshine napisał(a):usz ty;p............... noo uszyyy teeeeż mam :P Quote
sunshine Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Mam rower!:D Mam też farbę nowe łóżko i meble:P Czyli zaczynam remont pokoju:D Quote
:: FiGa :: Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Powodzenia w remoncie :cool3: Jaki kolorek scian sobie uwidzialas? ;) Quote
Recommended Posts