sunshine Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 M&S napisał(a):Hello, co u Was? Paula03 napisał(a):O matko, ale mnie tu dawno nie było :oops: Jak tam u was? Kiedy nowe zdjęcia? :lol: U nas wszystko gra, jakies zdjecia mam na telefonie iiiii nie chce mi sie ich przerzucic:D Quote
Ciapkowa. Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Dawno nas nie było, ALE WAS TEŻ NIE!!!! :D zapraszamy do nas na dużą i nową porcję zdjęć, a Ty dodaj nowe Shirkowe focie :) Quote
Molowe Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 mnie też długo nie było aż wstyd :oops: przejrzałam wszystko i czekam z niecierpliwością na jakieś nowe foteczki :loveu: Quote
pina_collie Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Bardzo mnie ciekawi to że Shira ma tate o imieniu Tores :D Mój piesiu tak ma :) Piesek piękny! aż padłam z wrażenia na pierwsze widoki fotek ;) !! Proszę o fotki!! tu masz masę WIDOWNI!! :) Quote
sunshine Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Sorki że mnie nie ma i milczę, nie mogę się doczekać aż zajrzę do starych znajomych zobaczyć co słychać i poznam psiaki nowych, jutro postaram się coś ogarnąć... sesja praktyki stale coś goni ale już wynurzam się z tych zobowiązań i część porzucam bo nie wyrabiam czasowo;) Quote
M&S Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Miejmy nadzieje, że nieeee...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Evening Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Śliczny haszczak :D Jestem tu pierwszy raz i na pewno będę zaglądać ;)) Quote
sunshine Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 A teraz opowiadanie:P Te na śniegu zdjęcia, robione już jakiś czas temu;) Nie nacieszyłyśmy się śniegiem w tym roku.... Za to błota mamy co nie miara i non stop pranie Na zdjęciu 6cio miesięczna Psotka kuzynki:) Prawie codziennie chodzimy razem na spacery i dziewczyny dokazują Wszelkie szelki smycze i psy tak capią i są takie brudne że wszystko do prania Ale czekamy na nowy furminator i po porządnym trymowanku dopiero kąpiel bo te ilości sierści to istna masakra:P I ostatnie zdjęcia z dzisiejszego popołudnia Shir oczywiście musiał być w centrum wydarzeń więc posłużyła nam za doskonały stolik Już niedługo zaczynamy Bikejoring "na dwa psy" Barsie stuknął rok i już biega z rowerem, teraz podepniemy je razem i niech Bóg nad nami czuwa Mamy już łączeniówkę sledy...amorki, czas na próby. Mamy też skompletowany tor do Agility Za tydzień będziemy malowały z Moniką przeszkody:D Brakuje nam tylko tunelu:] Mamy też zaplanowane super trasy wycieczkowe... oj będzie się działo:D Quote
kamilka91 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg844/scaled.php?server=844&filename=221al.jpg&res=medium - świetna pozycja :lol: i ta mina! :D Quote
WeronikaM Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 no wreszcie!!! :mad: http://desmond.imageshack.us/Himg844/scaled.php?server=844&filename=221al.jpg&res=medium to najlepsze :lol: :lol: Quote
sunshine Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='Aleksandra95']wreszcie fotki.:):) [quote name='M&S']Ooo, fotki, jak miło:) [quote name='kamilka91']http://desmond.imageshack.us/Himg844/scaled.php?server=844&filename=221al.jpg&res=medium - świetna pozycja :lol: i ta mina! :D [quote name='WeronikaM']no wreszcie!!! :mad: http://desmond.imageshack.us/Himg844/scaled.php?server=844&filename=221al.jpg&res=medium to najlepsze :lol: :lol: wreszcie wreszcie:P Dogo mnie wnerwia:/ co ta za wygląd wgl znowu? Nieprzejrzyste totalnie.... Dzisiaj dotarłdo nas furminator:D Nobla twórcy:P Odsierściłam sierściucha, jeszcze ze dwa trymowania i bedzie wyglądać jak pies:D hehehe Quote
sunshine Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Siemka:) Z Shirą rozpoczynamy wiosnę:) Jeździmy sobie duuuużo rowerkiem;) Wczoraj Shira zrobiła wiosenny przegląd ptactwa wodnego:D Jutro jedziemy rowerkiem na Przyborki (przedmieście) do Moniki i spróbujemy Bike na 2 psy a potem będziemy Agiliitować bo tor już gotowy:D będą zdjęcia:] P.S Wykąpałam dzisiaj kundla i wszystkie smycze szelki i obroże wraz z posłaniem, + to że przerobiłam je na nowe z grubą pianką tapicerską i kanalia ma wygodniejsze wyrko niż ja By dizzy8 at 2012-03-21 Quote
Ciapkowa. Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Shiiiiiiiiiiira *.* A my cicho zapraszamy do nadrobienia zaległości u nas :D i czekam na agilitowe zdjęcia <3 Quote
M&S Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Super garnitur ma dziewczyna:) Pozdrawiamy wieczornie:p Quote
sunshine Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Relacja z dziś: Było Agillity! Shir dawał radę;) Potem był bikejoring... Shir pokazał że nie da się wyścignąć żółtodziobowi a żółtodziub zapewnił kilka pierwszych siniaków swojej pani hehehe Fotorelacja: Quote
Recommended Posts