Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

M&S napisał(a):
Hello, co u Was?

Paula03 napisał(a):
O matko, ale mnie tu dawno nie było :oops:
Jak tam u was? Kiedy nowe zdjęcia? :lol:

U nas wszystko gra, jakies zdjecia mam na telefonie iiiii nie chce mi sie ich przerzucic:D

Posted

Sorki że mnie nie ma i milczę, nie mogę się doczekać aż zajrzę do starych znajomych zobaczyć co słychać i poznam psiaki nowych, jutro postaram się coś ogarnąć... sesja praktyki stale coś goni ale już wynurzam się z tych zobowiązań i część porzucam bo nie wyrabiam czasowo;)

• 1 month later...
Posted

A teraz opowiadanie:P

Te na śniegu zdjęcia, robione już jakiś czas temu;) Nie nacieszyłyśmy się śniegiem w tym roku....

Za to błota mamy co nie miara i non stop pranie
Na zdjęciu 6cio miesięczna Psotka kuzynki:) Prawie codziennie chodzimy razem na spacery i dziewczyny dokazują
Wszelkie szelki smycze i psy tak capią i są takie brudne że wszystko do prania

Ale czekamy na nowy furminator i po porządnym trymowanku dopiero kąpiel bo te ilości sierści to istna masakra:P

I ostatnie zdjęcia z dzisiejszego popołudnia Shir oczywiście musiał być w centrum wydarzeń więc posłużyła nam za doskonały stolik

Już niedługo zaczynamy Bikejoring "na dwa psy" Barsie stuknął rok i już biega z rowerem, teraz podepniemy je razem i niech Bóg nad nami czuwa

Mamy już łączeniówkę sledy...amorki, czas na próby.
Mamy też skompletowany tor do Agility Za tydzień będziemy malowały z Moniką przeszkody:D
Brakuje nam tylko tunelu:]
Mamy też zaplanowane super trasy wycieczkowe... oj będzie się działo:D

Posted

[quote name='Aleksandra95']wreszcie fotki.:):)

[quote name='M&S']Ooo, fotki, jak miło:)

[quote name='kamilka91']http://desmond.imageshack.us/Himg844/scaled.php?server=844&filename=221al.jpg&res=medium - świetna pozycja :lol: i ta mina! :D

[quote name='WeronikaM']no wreszcie!!! :mad:

http://desmond.imageshack.us/Himg844/scaled.php?server=844&filename=221al.jpg&res=medium
to najlepsze :lol: :lol:
wreszcie wreszcie:P

Dogo mnie wnerwia:/ co ta za wygląd wgl znowu? Nieprzejrzyste totalnie....

Dzisiaj dotarłdo nas furminator:D Nobla twórcy:P Odsierściłam sierściucha, jeszcze ze dwa trymowania i bedzie wyglądać jak pies:D hehehe

• 2 weeks later...
Posted

Siemka:)

Z Shirą rozpoczynamy wiosnę:) Jeździmy sobie duuuużo rowerkiem;) Wczoraj Shira zrobiła wiosenny przegląd ptactwa wodnego:D
Jutro jedziemy rowerkiem na Przyborki (przedmieście) do Moniki i spróbujemy Bike na 2 psy a potem będziemy Agiliitować bo tor już gotowy:D będą zdjęcia:]

P.S Wykąpałam dzisiaj kundla i wszystkie smycze szelki i obroże wraz z posłaniem, + to że przerobiłam je na nowe z grubą pianką tapicerską i kanalia ma wygodniejsze wyrko niż ja

By dizzy8 at 2012-03-21

Posted

Relacja z dziś:
Było Agillity! Shir dawał radę;) Potem był bikejoring... Shir pokazał że nie da się wyścignąć żółtodziobowi a żółtodziub zapewnił kilka pierwszych siniaków swojej pani
hehehe
Fotorelacja: