sunshine Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 no nie jest łatwo;) ale mam tak wspaniałych kumpli tam że ciągnę to:D co studiujesz?:D P.S jednak zdjęcia bedą dzisiaj:P Quote
kalyna Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 sunshine napisał(a): co studiujesz?:D P.S jednak zdjęcia bedą dzisiaj:P ekonomia :D a na którym roku już jesteś? Quote
sunshine Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Dopełzałam na 2gi choć mam anatomie do poprawy:P a ja jestem po technikum ekonomicznym;) nuudne to:P Quote
kalyna Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 sunshine napisał(a):Dopełzałam na 2gi choć mam anatomie do poprawy:P a ja jestem po technikum ekonomicznym;) nuudne to:P hehe a ja po handlowym, więc to na to samo wypada :) a tam poprawkami nie ma co się martwić :D znam to z autopsji :) ja na 3 teraz będę... i od samego początku z Tobą jest Shira? mi nawet rodzice nie daliby żadnego z moich dwóch potworków :D więc bezpieczniej jest jak do nich wracam ciągle :D Quote
sunshine Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Jasne;) Shira to moje psicho od czubka nosa po koniec ogna;D No i mi powiedzieli odwrotnie..."jak sie wyprowadzasz to bierz psa ze sobą!:D" Bo ona ma ogolnie ADHD i tylko ja ją umiem wybiegać...bez tego jest nie do zniesienia:evil_lol: Quote
kalyna Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 sunshine napisał(a):Jasne;) Shira to moje psicho od czubka nosa po koniec ogna;D No i mi powiedzieli odwrotnie..."jak sie wyprowadzasz to bierz psa ze sobą!:D" Bo ona ma ogolnie ADHD i tylko ja ją umiem wybiegać...bez tego jest nie do zniesienia:evil_lol: :lol: u mnie to płacz byłby, rozpacz i co tylko... prędzej Sonię dostałabym niż Ciapka. No i znowu problem u nas z mieszkaniem jest, bo kto to widział aby psa na studia brać itp... Ja się naszukałam żebym sama miała gdzie mieszkać, a gdzie z psem...i to takim :D Psy są moje, ale cała rodzina się do nich przywiązała...i jak ja wyjeżdżam to pierwsze słowa co u psiaków jak dzwonię, i jak teraz mama wyjechała to też pierwsze słowa a jak Ciapek, a dałaś im jeść, ale wiesz w zamrażalce jest jedzenie....jakbym własnymi psami nie umiała się zająć... :D:D:D Quote
sunshine Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Wiesz jak ja wracam do domu to pierwsze slowa mam "Shirka moje kochanie, jak Cię dawno nie widziałam, daj buzi paniii.." ;) na co ja "hej mamo też jestem:P" Hehe kochają ją ale nie dali by rady temperamentowi hasiorka;) Quote
kalyna Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 sunshine napisał(a): Hehe kochają ją ale nie dali by rady temperamentowi hasiorka;) pewnie tak, bo miałam okazję wyprowadzać ok rocznego haskiego i taki wulkan energii, że nie każdy podoła. Sonia niby jest szalona, ale na podwórku się wygłupia, biega i bawi z Ciapkiem, więc sobie radzą, od święta porzucają jej zabawkę... ale psiaki i tak to na mój widok się cieszą, bo wiedzą, że spacer będzie :D Quote
sunshine Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Wiadomo z podwórkiem to pół biedy, my w bloku mieszkamy;) Quote
kalyna Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 sunshine napisał(a):Wiadomo z podwórkiem to pół biedy, my w bloku mieszkamy;) a myślałam, że też macie podwórko :crazyeye: to faktycznie ciężko byłoby... no i my takiego małego nie mamy, a na dodatek planujemy powiększyć, więc już będzie luksus :) Quote
sunshine Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Jak by miała podwórko to juz bym miała Border collie i wilczaka do składu:P Quote
kalyna Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 sunshine napisał(a):Jak by miała podwórko to juz bym miała Border collie i wilczaka do składu:P ooo fajna mieszanka :) Quote
sunshine Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 moje trzy rasowe oczka w głowie:D Uwielbiam te rasy;) Kazda ma coś w sobie;) zaraz dodam zdjęcia;) Quote
sunshine Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Taaaki aniołek niby:diabloti: I szaleju się najadła :cool3: Bleeee ja cię, jakie to nie dobre yajak :roll: To też mało smaczne....:evil_lol: Pierdziele...nie jem:angryy: Quote
sunshine Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Spadaaam!:multi: Jedna z tych głupich min wytworzonych przez prędkość:evil_lol: Tu był pies ale się obalił...:lol: Ultrapies w realu!:diabloti: I jak to kurdę tego nie kochać?:D Quote
sunshine Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Mam, mam, mam kukurydze!:diabloti: Dewastacja...:mad: No co ty? To nie ja ! :diabloti: A może zerwę jeszcze jeden... ostatni :evil_lol: Quote
sunshine Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Zerwłam :diabloti: T teraz mi to ładnie rzuć!:razz: I pies na haju...:evil_lol: Fajne, smaczne, brudne, śmierdzące błoto:mad: I na koniec, brudny, śmierdzący ale kochany pies podczas próby zawarcia rozezjmu z współlokatorką :evil_lol: THE END! Quote
kalyna Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 u mnie to ONki i DONki :) i chciałabym ich kilka i jednego małego :) tak dla kontrastu :D a sesja pt. "buszująca w kukurydzy" :D jejku jak Wam zazdroszczę, że mieszkacie tak sobie z psiakiem.... Quote
:: FiGa :: Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Czesc gaduly ;) http://desmond.imageshack.us/Himg814/scaled.php?server=814&filename=zdjcie0251x.jpg&res=medium Swietne :cool3: Quote
Paula03 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg683/scaled.php?server=683&filename=zdjcie0259q.jpg&res=medium Kochana :loveu: Quote
kajkoowa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg814/scaled.php?server=814&filename=zdjcie0251x.jpg&res=medium a kuku :D Quote
Izabela124. Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg842/scaled.php?server=842&filename=zdjcie0267o.jpg&res=medium ha ha ale ona miny strzela :D Quote
Recommended Posts