Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tsa...

ale kurczę z pełną książeczką szczepień (adekwatnych do wieku), nauczony siusiania na matkę i całkiem zsocjalizowany... co nie zmienia faktu że pseudo ...

No a co do nas:) Poszłam zapoznać się z terenem za pływalnią i odkryłam śliczny park:P A w parku wieeeelki trawnik z bandą świrujących psów:D Przy liczbie sztuk 15 zgubiłam rachubę w liczeniu:P

Były labki, wyżeł, beagle, owczarki, molosy, shitzu, foxteriery i kupa innych futer:D
Będziemy tam częściej wpadać:)

Posted

a mam ale rozmazane:P

Dzisiaj dla odmiany polazłyśmy z Olkiem Lucasem Kają i Czarkiem do lasu i 4 godziny łaziliśmy:D

Stał się cud! Cud nad Wartą!:D Shira pływała po jeziorze jak ryba..cały dzień aportowała piłeczkę razem z oneczkami Olka:P Chyba presja towarzystwa:D Też mam foty;p

• 2 weeks later...
Posted

A teraz dowody na aportowanie z wody czyli z cyklu "jak Syberian spędza lato":D
[video=youtube;luTSqygxRcI]http://www.youtube.com/watch?v=luTSqygxRcI[/video]

I zdjęcia:
Wyrąbane:P

Noc Kupały w Poznaniu:D

A to szpital HCP w Pozku (dokąd się udałam z moją nóżką:]) i możliwość skorzystania z telefonu:D

Shira w pociągu..jedziemy do mamusi:P
Oczywiście jak tylko pójdzie sobie konduktor to piesiunio malunio wsypie się na siedzenie co by się pogapić przez okna:P
wole tak niż moment kiedy mi się ładuje na kolana:D