Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Miąła z TZ pod namioty podobno jechać... ciekawe czy była.. może się zgubili w ciemnym lesie :D

A się nie orientujesz na ile? Pewno na czystapięćdziesiąt lat :cool3:

Posted

A coż tu za rozpusta... nie zamykają się wam usta:D

Nie wierzycie we mnie?:D

W ramach karty przetargowej i skruszki mam kilka lipnych zdjęć z Grzybowa (wyjazdu) i kilka z dzisiejszego spacerku:D

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha ale Cię wzięło na rymy :P
Rymowac kazdy może:D Czasem lepiej lub troszkę gorzej:P

No to pokazuje zdjęcia z bitwy wojów:D Jest to główna bitwa...innych zdjęć nie mam bo głównie w dzień leczyłam kaca a słońce smażyło hehe:D

Było super! Jeżeli ktoś ma okazje bywać na takich imprezach to polecam:) Sama mam zamiar się przyłączyć do nich:D
Spotkałam Wilczaka Czechosłowackiego (rodowodowy w nazwie hodowli było cos tam "wilk" :P, hasiorkę, labka, który mnie zawsze rano pod prysznicem witał:D i hodowlęwilczarzy irlandzkiwch Epidemia FCI... kuń nie pies bym powiedziała:D
http://wilczarze-irlandzkie.pl/indexp.html

Z mniejszych ras czarną charakterną jamniczkę i welsh corgi a nawet jednego yorczka:Dto wszystko były psiaki wojów:)

Wilczak mnie zaskoczył gdyż potrafił w tłumie chodzić bez smyczy z panem. Rozmaiwalam sobie z nim i mówil że sam go tresował:) Był mile zaskoczony że znam rase:D Bo na pytanie czy mogę pogłaskać nie ręczył za zachowanie:P

I umierają :evil_lol:

a za chwilke Shirkowe ze spaceru :diabloti:

Posted

Na początek księżyc wczorajszego wieczoru :cool3:

No to od przodu: Shira, roczna Amstaffa Asti i Nero :loveu:

Winetou!! Brać go :evil_lol:

O kurczę...aaale gorąco :diabloti:

Patataj