Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziulik_13 napisał(a):
Witajcie dziewoje :cool3:
Jak tam AA ? Są jakieś sukcesy ? :evil_lol:
A Twoje '' maleństwo'' przepiękne i świrnięte :diabloti:

ostatnio nie chciała mi oddać puszki od piwa:mad: Ciężko jej jest:eviltong:

Posted

sunshine napisał(a):
ostatnio nie chciała mi oddać puszki od piwa:mad: Ciężko jej jest:eviltong:

Ale ważne że oddała małymi kroczkami dojdzie się do celu :evil_lol:
Zobaczysz jeszcze kiedyś do domu wróci bez robienia ''zatoczki'' na chodniku :cool3::lol:

Posted

madziulik_13 napisał(a):
Ale ważne że oddała małymi kroczkami dojdzie się do celu :evil_lol:
Zobaczysz jeszcze kiedyś do domu wróci bez robienia ''zatoczki'' na chodniku :cool3::lol:

Oby bo robi się co raz większa i sąsiedzi sie skarżą że im z drogi nie schodzi na schodach i wali od niej piwem:evil_lol:

Posted

sunshine napisał(a):
A jak się na nią wrzaśnie to udaje że nic nie robi?:cool3: Bo Shira struga głupka z niewinną minką :evil_lol:

Na ogół patrzy się na mnie błagalnym wzrokiem jakby mówiła 'Czego ode mnie znowu chcesz' :evil_lol:.
A Shira w AA :eviltong:. No cóż. Każdy ma jakieś słabości :lol:.

Posted

Minerva napisał(a):
Na ogół patrzy się na mnie błagalnym wzrokiem jakby mówiła 'Czego ode mnie znowu chcesz' :evil_lol:.
A Shira w AA :eviltong:. No cóż. Każdy ma jakieś słabości :lol:.

Już od pierwszych dni życia miała ciągotki do piwa:eviltong:. Rodzima Polka:evil_lol:

Czarnulka napisał(a):

Witamy :loveu: dziękujemy slicznie:multi:

[SIZE=6]FOTKI NA STRONIE 32 I 33!! :)

Posted

bianka19 napisał(a):
Śliczne foty , a Shirka cudna :loveu:
Kochanie moje :diabloti:

A to niedzielne popołudnie chyba troszkę nudne było heh :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I je skutecznie urozmiciłyśmy:evil_lol: P.S Moje kochanie:mad::cool3:
Maks i Spark napisał(a):
Witanko :)

A.

Siemka co słychać?;)
Czarnulka napisał(a):
Co tam u naszej pięknej Shirki słychać? ;)

Heja;) miałam dzisiaj trochę wolnego w szkole wiec z koleżankami wpadłam na herbatkę do domu i Shirka zmaltretowała wszystkie kumpele:evil_lol:, jest taka towarzyska:loveu:

Posted

sunshine napisał(a):

Heja;) miałam dzisiaj trochę wolnego w szkole wiec z koleżankami wpadłam na herbatkę do domu i Shirka zmaltretowała wszystkie kumpele:evil_lol:, jest taka towarzyska:loveu:

Heh ;) a ja w szkole nie byłam troche gardło bolało i głowa a za to ide z Lu chyba na spacerek ;)

Posted

Czarnulka napisał(a):
Heh ;) a ja w szkole nie byłam troche gardło bolało i głowa a za to ide z Lu chyba na spacerek ;)

no wiesz :razz: ja tam chora do tej pory jestem mam zapalenie oskrzeli i do szkoly chodze ..:D zycie jest nie fair:shake::diabloti::evil_lol:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):

dzięki:loveu:

Czarnulka napisał(a):

pewka spacerek musi być:evil_lol: co tam szkoła:diabloti:

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
no wiesz :razz: ja tam chora do tej pory jestem mam zapalenie oskrzeli i do szkoly chodze ..:D zycie jest nie fair:shake::diabloti::evil_lol:

też jestem chora... zaraziliście mnie tu wszyscy :mad::eviltong:. Ale też chodzę do szkoły nie chce mi sie później nadrabiać:evil_lol:

P.S. właśnie wróciłyśmy z parku:diabloti: chcecie fotki?:cool3:

Posted

Na zamówienie pędzący husky:evil_lol:. Nie pytajcie co czułam jak na mnie skoczyła...:roll:

Nie widać mnie?:diabloti:

Wilcze podejście:cool1:

Taaakaa zmachana jestem:evil_lol:

I na koniec hasiowaty uśmiech dla Was:loveu:

miłego oglądania:cool3: