Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale fajny wypad mieliście i miejsce jakie urokliwe :)

Aportujący haszczak super - swoją drogą mój uparciuch aportowanie ma głęboko nie powiem gdzie - cóż te typy tak mają :cool3:
http://img17.imageshack.us/img17/2875/05062010015.jpg

He he to jest świetne panienka lajcikowego żuberka popija na ochłodę :evil_lol:
http://img257.imageshack.us/img257/6155/05062010030g.jpg

.... normalnie jakby swojego widziała tyle że jego ciągnie do strongów :diabloti:
http://img210.imageshack.us/img210/9666/obraz069n.jpg

Czyżby mała przekąska przed obiadkiem :razz::razz::razz::mdrmed:
http://img36.imageshack.us/img36/6964/07062010003p.jpg

Posted

Czarnulka napisał(a):
Moja tez nie plywa niezbyt wode lubi ale robi z tym postepy cale lapki zamoczyła do konca;]

hah. A moja jak pierwszy raz zobaczyła strumyk, tak entuzjastycznie do niego wskoczyła:evil_lol: kilka podskoków i szybko z niej wybiegała:evil_lol: I już nie chce sie wiecej moczyc.:eviltong:

Posted

Grożą mi TOZem!:D A ja Cie podam za uczenie staruszki sztuczek:P...

DCDC jest nadal w planach:D Ale obecnosc Shirki też staneła pod znakiem zapytania ze względu na temperature...:/ Mam nadzieje że pogoda sie popsuje:D

Monika wiedziałam ze ktoś to skojarzy...wiedziałam po prostu, ale że ty....:P Mam dobrą wiadomośc...idę na studia no logistykę:D

A u nas jest tak: Pracuję w magazynie H&M i mam zamiar zatrudnić tam się na stałe, po cichutku mam nadzieję na pozycję lidera grupy... więc trzymajcie kciuki za mnie żeby mi się udało:D
Jak wracam to śpię :P a później robi się chłodniej i zabieram futrzaka na balange na polu :D.
Lato ma swoje plusy... wszyscy znajomi Shiry wychodzą na dwór o jednakowej porze:D
Otwarli wreszcie u nas Cropp Town i dali 50% obniżki w związku z czym straciłam swoja wypłatę:D (lichą bo z 2 dni:P) ale nabyłam piękną bluzkę z wilkiem:D

Shira zdycha pod wentylatorem... no i wielkimi krokami zbliża się czas na sterykę.. czy upał będzie mial na to wpływ?

Posted

ames napisał(a):
to trzymam kciuki za awans w pracy:)
ehh,ten upał to wszystkim daje w kość...
zapraszam na nowe foty do nas:)

Dziękuję ;) Najpierw musze dostac się tam na stałe bo na razie niestety trafiłam przez agencje tylko:( No i się nieźle przez to wpakowałam, muszę przepracowac najpierw 500 godzin dla agencji żeby dostac sie do H&M chyba że agencja wyrazi na to zgodę...:/

Posted

sunshine napisał(a):
Dziękuję ;) Najpierw musze dostac się tam na stałe bo na razie niestety trafiłam przez agencje tylko:( No i się nieźle przez to wpakowałam, muszę przepracowac najpierw 500 godzin dla agencji żeby dostac sie do H&M chyba że agencja wyrazi na to zgodę...:/

Ojoj... współczuje :/ 500 godzin :O:O

Posted

Czekamy na relacje z DCDC ;)
No i trzymam kciuki żebyś dostała awans :)
A co do upałów i sterylizacji... wydaje mi się, że to nie będzie miało żadnego wpływu, ale i tak lepiej popytać weterynarza ;)

Posted

Jutro idę do weta, trzeba kupić kropelki na kleszcze i skontrolować mordkę.
Pogadam też z wetem już konkretnie o terminie sterylki.... bo cieczka się już skończyła chyba ostatecznie i definitywnie...

A na fotografie czasu nie było:P Może dziś...:)

Posted

Dziś całe popołudnie spędziłyśmy w parku:D. Mam kilka zdjęć. I stwierdzam że od dziś zawsze będe robić zdjęcia pod słońce:D Nie widziałam co robie a wyszły takie miny Shiry że leżę i płacze przed kompem:D

Shirka w parku poznała super czarną labradorkę o imieniu Lea:D Suczka ma 6 miesięcy i uczęszcza na tresurę. A Shira od jej pani dostała komplement że jest pierwszym nie chamskim psem, którego Lea poznała.:evil_lol:

No to jedziemy fotki:)

Najpierw z cyklu "haśmina":evil_lol:

Smile!:loveu:

Balon:evil_lol:

A teraz coś ładnego:loveu:

Aportujemyyyy w parku:loveu:

cdn

Posted

Każą... no to siedzę :loveu:

Husky w chaszczach:evil_lol:

Leeeceee:diabloti:

Patyczek:lol: