Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O kurcze ze wam sie chcialo isc w takie blocko na spacer i jeszcze rowerem jezdzic :splat:

ale fajnie bo przynajmniej moglismy zobaczyc Shirke na nowych deszczowych foteczkach :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
O kurcze ze wam sie chcialo isc w takie blocko na spacer i jeszcze rowerem jezdzic :splat:

ale fajnie bo przynajmniej moglismy zobaczyc Shirke na nowych deszczowych foteczkach :loveu::loveu::loveu::loveu:

Spacerek musi być :D Już wczoraj cierpiałyśmy w domu bo wyjść prawie nie szło i tylko na "szybkim" spacerze byłysmy:P

Posted

sunshine napisał(a):
A wy jaki macie patent na obcinanie?

ja obcinam Ajlu i Mili sama, kota trzymam miedzy nogami i przytrzymuje sobie glowa, wyrywa sie niesamowicie i placze ale ona ma tak zawsze jak sie na rece ja bierze, a pies grzecznie siedzi tylko to trwa bo nie zawsze szybko pojdzie, ale zawsze w jakim kacie zaganiam zeby nie miala jak uciekac, lubie obcinac psiakowi mojego dziadka jest taki spokojny ze nic go nie wyprowadzi z rownowagi nawet jak za blisko obetne, poprostu pies aniol:cool3:
jak bedziesz czesto jej lapy brala do gory np. jak lezy to powinna sie przyzwyczaic, a i ja zawsze na noc obcinam bo juz takie spiace sa i maja mniej energii po calym dniu;)

Gratulacje:loveu::multi: super i jak szybko ci poszlo:loveu:
a technika ja tez mam i jakos nie pamietam tego egzaminu juz to juz tylko formalnosc, latwy byl:p

widze ze Shira lubi po kaluzach latac, ja ostatnio tak samo mam, kiedys nie moglam wyciagnac Ajlu za prog drzwi jak zobaczyla ze pada, a teraz nie moge ja wyciagnac z kałuży:evil_lol:

Posted

[quote name='WeronikaM']http://img715.imageshack.us/img715/3533/19052010004.jpg
chciała nurkować ? :lol:
hehe chyba tak tylko oczy jej znad wody wystawały:P

[quote name='*anusia&ajlu*']ja obcinam Ajlu i Mili sama, kota trzymam miedzy nogami i przytrzymuje sobie glowa, wyrywa sie niesamowicie i placze ale ona ma tak zawsze jak sie na rece ja bierze, a pies grzecznie siedzi tylko to trwa bo nie zawsze szybko pojdzie, ale zawsze w jakim kacie zaganiam zeby nie miala jak uciekac, lubie obcinac psiakowi mojego dziadka jest taki spokojny ze nic go nie wyprowadzi z rownowagi nawet jak za blisko obetne, poprostu pies aniol:cool3:
jak bedziesz czesto jej lapy brala do gory np. jak lezy to powinna sie przyzwyczaic, a i ja zawsze na noc obcinam bo juz takie spiace sa i maja mniej energii po calym dniu;)

Gratulacje:loveu::multi: super i jak szybko ci poszlo:loveu:
a technika ja tez mam i jakos nie pamietam tego egzaminu juz to juz tylko formalnosc, latwy byl:p

widze ze Shira lubi po kaluzach latac, ja ostatnio tak samo mam, kiedys nie moglam wyciagnac Ajlu za prog drzwi jak zobaczyla ze pada, a teraz nie moge ja wyciagnac z kałuży:evil_lol:
O to fajnie. Ja poobcinałam te najdłuższe, krótkie zostawiłam na razie w spokoju, pewnie się ścieraja same. I tak własnie robię jak mówisz, zobaczymy co to będzie bo Shira to trochę panikara jest:P. Chociaż i tak Nuki nie pobije. Nuka była taką panikara że jak wet podchodził ze szczepieniem do niej i jeszcze jej nie dotknął to ona już wyła jak by ja ze skóry obdzierał...a on stał jeszcze daleko od niej tylko go już nie widziała:P
"kiedys nie moglam wyciagnac Ajlu za prog drzwi jak zobaczyla ze pada, a teraz nie moge ja wyciagnac z kałuży"

hahaha padłam :D

Posted

[quote name='ames']pewnie jakieś smakowite kąski w tej wielkiej kałuży wypatrzyła:)
cudna mordka z niej:)
hyhy tsa, podgnitą trawę standardowo :D
[quote name='tonacja']http://img715.imageshack.us/img715/3533/19052010004.jpg jaki paszczur :D hahaha
a techniczny egzamin z czego zdajesz? :D szczerze to nie wiedziałam, że do technikum chodzisz.

hehehe paszczur:P

Z technika ekonomisty:)... dziadostwo:P
A myślałaś że gdzie chodzę?:P

Posted

tonacja napisał(a):
myślałam, że jakieś liceum ;)
hej, technik ekonomista to też zawsze coś! ja zawsze żałowałam, że poszłam do liceum zamiast do technikum ;)

Nio co prawda to prawda, zawsze jest matura, średnie i zawód:)
aniolek666 napisał(a):
Zapraszam na fotki:)

No nie wierze:D

Posted

[quote name='Tosa_Inu&Husky']Hej Shiraki ;*
Hejka:)

[quote name='Daga & Maks']gratuluję tak dobrych wyników :)
Dziękuję, ale to dopiero ustne, czekam na pisemne:P Tu mogłam się wyplatać gadaniem a to moja mocna strona:)

[quote name='Infortune.']Zazdroszczę, że jesteś już po maturze i gratuluję wyniku! :) A jaki miałaś temat?

http://img163.imageshack.us/img163/46/19052010011o.jpg
Kocham tę jej minę :loveu:
"Omów motyw zbrodni doskonałej na podstawie tekstów kultury różnych epok":) Mogę odsprzedać :D

Posted

sunshine napisał(a):

"Omów motyw zbrodni doskonałej na podstawie tekstów kultury różnych epok":) Mogę odsprzedać :D

Nie trzeba, mam już dwie prezentacje :evil_lol:, ale pewnie i tak zrobię własną bo jendak jak się robi to się dużo uczy. :lol: