kajkoowa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Wszystkiego naj dla Shirki!:Rose::BIG::new-bday: Quote
sunshine Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 dOgLoV napisał(a):najlepszego Shirka :BIG::tort::new-bday::BIG::new-bday: GaBi12 napisał(a):100 lat! wielu spacerow, radosci zabaw etc. z pańcia;** alex_sandereczka napisał(a):Wszystkiego naj Shirka ;** Daga & Maks napisał(a):Wszystkiego najlepszego !!! przeszlus napisał(a):Shirka dzis kończy rok.....? :p Gratuluję i najlepszego zyczę,wpadnijcie do nas na fotki Ewa&Duffel napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla Shirki !!! :new-bday::tort: Kaja10014 napisał(a):Wszystkiego naj dla Shirki!:Rose::BIG::new-bday: Shirka wszystkim bardzo, bardzo dziekuje:D Dostała na urodzinki świńskie uszka, kurze łapki i wielkiego wielkiego kabanosa dla psów:P. Po atrakcjach pożywieniowych udałyśmy się na dłuuuugi urodzinowy spacer po którym moje nogi odmawiają posłuszeństwa:D Zaraz dam fotki jubilatki ;) Quote
wiki4 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Suuper, Najlepszego Shirka!! :multi: :sweetCyb::bigcool::sweetCyb: Quote
przeszlus Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 No no dawaj :p Przy okazji zapraszam do nas na "brudne fotki" Quote
aniolek666 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Wszystkiego naj.....najlepszego dla Shirki:multi::loveu: Quote
sunshine Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 wiki4 napisał(a):Suuper, Najlepszego Shirka!! :multi: :sweetCyb::bigcool::sweetCyb: dziękowac :D przeszlus napisał(a):No no dawaj :p Przy okazji zapraszam do nas na "brudne fotki" już lecę, tylko dodam:D aniolek666 napisał(a):Wszystkiego naj.....najlepszego dla Shirki:multi::loveu: Ewa na dogo... no ja nie wierze! Trzeba to opić :D WeronikaM napisał(a):1000 lat dla ślicznej Shireczki :buzi: dziękujemy:D Quote
ames Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 cudna Shirko! wszystkiego najbardziej huskowego,co tylko można sobie wyobrazić:) http://img163.imageshack.us/img163/8476/dsc05060v.jpg no moja Nata tak samo siada tylko z mniejszych stopni...;) Quote
sunshine Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Shirka ze swoim kabanoskiem:D Smile:D Doooobrze jest:cool3: I jeszcze jeden, i jeszcze raaaz!:drink1: Mniaaam :multi: Quote
Ciapkowa. Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Martyna, no Ewa weszła na dogo, wreszcie! Brawo! Pijemy? :drink: :D I jeszcze raz 100 latek ;** Buziaki od Ciapusia i Mnie dla Was. < 3 EDIT. Śliczna urodzinowa Shira. < 3 Quote
sunshine Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 A teraz urodzinkowo-spacerkowe :D A ja mam fajnego gnata... i ci nie dam:diabloti: Gdzieeee jest husky?:razz: Tu jest! :multi: A ty skąd żeś tu mi wyrosła?:crazyeye: Ja wiem! tyyyy chcesz mojego gnata!:diabloti: No na prawdę bardzo śmieszne...:angryy: Oddaj gnata :cool3: Quote
sunshine Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='ames']cudna Shirko! wszystkiego najbardziej huskowego,co tylko można sobie wyobrazić:) http://img163.imageshack.us/img163/8476/dsc05060v.jpg no moja Nata tak samo siada tylko z mniejszych stopni...;) Dziękujemy:D I takiego zdrówka jak Kovek!:D [quote name='WeronikaM']to może urodzinowe zdjęcia :cool3: mówisz i masz:evil_lol: [quote name='GaBi12']Martyna, no Ewa weszła na dogo, wreszcie! Brawo! Pijemy? :drink: :D I jeszcze raz 100 latek ;** Buziaki od Ciapusia i Mnie dla Was. < 3 EDIT. Śliczna urodzinowa Shira. < 3 A ty, to nie nieletnia jesteś czasem?:evil_lol: Quote
Czarnulka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 http://img249.imageshack.us/img249/5128/07052010032.jpg śliczna urodzinowa Shirka;D Quote
łamAga Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 suuuuuuuuper foteczki urodzinowe i jaka twarzowa czapeczke miala shirka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
wiki4 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 sunshine napisał(a): A ty, to nie nieletnia jesteś czasem?:evil_lol: przeszlus napisał(a):Hehe zasady są po ty by je łamać:D:D:D: Hahaha :lol: racja :D :D :D zgadzam się z jednym i drugim :diabloti: Quote
Daga&Maks Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 ten kabanos wygląda bardzo apetycznie. Muszę kiedyś Maksowi takiego sprawić :lol: Quote
sunshine Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='Czarnulka']http://img249.imageshack.us/img249/5128/07052010032.jpg śliczna urodzinowa Shirka;D Dziękujemy:D [quote name='dOgLoV']suuuuuuuuper foteczki urodzinowe i jaka twarzowa czapeczke miala shirka :loveu::loveu::loveu::loveu: dziękuję, robiona własnoręcznie:D:D [quote name='wiki4']Hahaha :lol: racja :D :D :D zgadzam się z jednym i drugim :diabloti: coś czuję że nasze melinki odwiedzisz ze mną jak już trafisz do wet u :D:D:D [quote name='QQk']Bry! 100 lat :) dziękuję:D [quote name='Daga & Maks']ten kabanos wygląda bardzo apetycznie. Muszę kiedyś Maksowi takiego sprawić :lol: Nooo a jak pachniał:D Chcialam gryza...ale mi nie dała:P Uwielbiam kabanosy:D Quote
haszczak Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 elo . ja nie kocham kabanosów xD , ja je wielbie ! :d Quote
wiki4 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 sunshine napisał(a): coś czuję że nasze melinki odwiedzisz ze mną jak już trafisz do wet u :D:D:D Nooo a jak pachniał:D Chcialam gryza...ale mi nie dała:P Uwielbiam kabanosy:D Hahaha, chyba przyjadę sobie kilka dni wcześniej żeby pozwiedzać :evil_lol: No patrz! A myślałam, że Ty wegetarianka :siara: :lol: Quote
sunshine Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 haszczak napisał(a):elo . ja nie kocham kabanosów xD , ja je wielbie ! :d ... wiki4 napisał(a):Hahaha, chyba przyjadę sobie kilka dni wcześniej żeby pozwiedzać :evil_lol: No patrz! A myślałam, że Ty wegetarianka :siara: :lol: a skąd takie pomysły?:D P.S podaj mi swoje gg mam sprawę:P Quote
Ciapkowa. Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 sunshine napisał(a):A ty, to nie nieletnia jesteś czasem?:evil_lol: A nieletnia ;) :evil_lol: przeszlus napisał(a):Hehe zasady są po ty by je łamać:D:D:D: No własnie :D No dobrze.. Martyna mnie zbije, to tylko wypije soczek. :grzeczna: :angel: Quote
Recommended Posts