Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=red][SIZE=6][COLOR=Black][SIZE=2]Tak, husky tak mają. Bardzo silny instynkt.ja bym się bała, że dziki ja rozszarpią, myśliwy upoluje albo wpadnie w jakieś sidła i będzie się męczyć:( Lub do jakiejś pseudo mi ją zabiora:(

A co do rozpieszczania :evil_lol: To jej się chyba bardziej juz nie da :diabloti:[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][B][SIZE=6]
początek zdjęć 276 !![/SIZE][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='sunshine'][COLOR=red][SIZE=6][COLOR=Black][SIZE=2]Tak, husky tak mają. Bardzo silny instynkt.ja bym się bała, że dziki ja rozszarpią, myśliwy upoluje albo wpadnie w jakieś sidła i będzie się męczyć:( Lub do jakiejś pseudo mi ją zabiora:(

A co do rozpieszczania :evil_lol: To jej się chyba bardziej juz nie da :diabloti:[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][B][SIZE=6]
początek zdjęć 276 !![/SIZE][/B][/COLOR][/QUOTE]
Nawet tak nie myśl, Shirka mądra dziewczyna, na pewno się nie zgubi ;)
:diabloti:

Posted

[quote name='Minerva']Nawet tak nie myśl, Shirka mądra dziewczyna, na pewno się nie zgubi ;)
:diabloti:[/QUOTE]
Tak ale za sarnami głupieje... gdyby nie linka to by wczoraj 2 na 3 spotkania z sarnami mi zwiała:(, Chociaż znajomi mówią że ich psy potrafia w lesie zniknac na 10, 15 minut i wracają... ja bym chyba umarła i w te 10 minut cały las przetrząsła:P...moje dziecko kochane :)

[quote name='Daga & Maks']ile terenów do biegania. Shirka widać w siódmym niebie :)[/QUOTE]
Tsa:D cały dzień była w 7 iebie, w centrum uwagi tyyyyle ludzi ja podziwiało :D Nowe miejsca, nowe psiaki ;) Jej żywioł:D

[quote name='Czarnulka']No włąsnie ;D ta u mnie napewno by została ./ ;p chyba tylko do czasu az sie własciciel nie znajdzie;p;)[/QUOTE]
Przez te pseudo m.in bede Shirę sterylizowac jeśli im przyjdzie do głowy porwać moje skarby to chociaż będzie dla niego bezużyteczna i nie bedzie się męczyć ze szczeniakami...:(

Posted

[quote name='sunshine']Tak ale za sarnami głupieje... gdyby nie linka to by wczoraj 2 na 3 spotkania z sarnami mi zwiała:(, Chociaż znajomi mówią że ich psy potrafia w lesie zniknac na 10, 15 minut i wracają... ja bym chyba umarła i w te 10 minut cały las przetrząsła:P...moje dziecko kochane :)[/QUOTE]
No niestety nic się nie poradzi ;) No, chyba, że na starość jej się po prostu juz nie będzie chciało biegać za zwierzętami :D

Posted

[quote name='Minerva']No niestety nic się nie poradzi ;) No, chyba, że na starość jej się po prostu juz nie będzie chciało biegać za zwierzętami :D[/QUOTE]
Co ty ona nigdy nie będzie stara :D

[COLOR=red][B][SIZE=6]początek zdjęć 276 !![/SIZE][/B][/COLOR]

Posted

[URL]http://img217.imageshack.us/img217/4525/01052010029.jpg[/URL]
Podobają mi się twoje włosy :lol:

Shirka super :loveu: Zdjęcia z Sysunią najlepsze! :D

Posted

[quote name='Minerva']A no tak, przepraszam, zapomniałam :D To już się więcej nie powtórzy ;)[/QUOTE]
No ja myslę :D

www .latajacepsy.pl/zawody/dcdc-poznan-2010 tyle tylko znalazłam, a chciała bym wiedzieć cos konkretniejszego:P Gdzie dokładnie, ile kosztuje wstęp? Czy mozna z psem^^

[quote name='wiki4'][URL]http://img217.imageshack.us/img217/4525/01052010029.jpg[/URL]

Shirka super :loveu: Zdjęcia z Sysunią najlepsze! :D[/QUOTE]

Dzięki :D hyhyh chociaż raz ktoś mnie chwali a nie tego mojego potwora haha:D

Posted

[quote name='sunshine']No ja myslę :D

www .latajacepsy.pl/zawody/dcdc-poznan-2010 tyle tylko znalazłam, a chciała bym wiedzieć cos konkretniejszego:P Gdzie dokładnie, ile kosztuje wstęp? Czy mozna z psem^^
[/QUOTE]
Na pewno jak zawody będą się zbliżały, to umieszczą taką informację na tej str. ;)
EDIT:
Co do ceny i tego, czy mozna tam być z psem, to pewnie Czarnulka będzie wiedziała, zapewne nie będzie się to różniło, od zawodów w Chorzowie ;)

Posted

[quote name='wiki4'][URL]http://img217.imageshack.us/img217/4525/01052010029.jpg[/URL]

Shirka super :loveu: Zdjęcia z Sysunią najlepsze! :D[/QUOTE]

No masz super wlosy :evil_lol::loveu: A Shirka cudna :loveu::loveu:

Posted

[quote name='przeszlus']Gdyby Poznań był na podkarpaciu :p[/QUOTE]
To 23 bys do nas wpadł na hasi zjazd :D

[quote name='GaBi12']No masz super wlosy :evil_lol::loveu: A Shirka cudna :loveu::loveu:[/QUOTE]
dzięki;P

[quote name='Daga & Maks']wstęp na zawody frisbee jest darmowy i można przyjść z psem[/QUOTE]

[quote name='Czarnulka']dokładnie .;) a w jakim miejscu to muszą podac na stronce;)[/QUOTE]
To fajnie:D może Shirexa zabiorę ^^

[quote name='WeronikaM']ale śliczny bannerek Shirkowy :loveu:[/QUOTE]
Dziękowac, już dawno go mamy, widniał na pierwszej stronie :)

[COLOR=Red][B]PRZYPOMINAM ZE SĄ ŚWIEŻE FOTKI :D!![/B][/COLOR]

Posted

[quote name='przeszlus']Świeże fotki??????Dawno były coś kilka godzin temu:D:D:DNowe by się przydały :D:D:D[/QUOTE]

A ten wiecznie niezadowolony :diabloti:

Posted

Hej :hand:
Ale Shirka się świetnie wyszalała w tym lesie :)

Jaki fajny krok :D
[url]http://img338.imageshack.us/img338/8580/01052010011.jpg[/url]

Uwielbiam to spojrzenie :loveu:
[url]http://img256.imageshack.us/img256/227/01052010020.jpg[/url]

Czekam na zdjęcia z lustrzanki jeszcze ;) Chociaż muszę Ci powiedzieć, że Twój telefon robi naprawdę dobre fotki ;)