madziulik_13 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Hej ! :loveu: No i koniec wolności .. :( Czekamy na więcej zdjęć! :multi: Maluchy prześliczne :loveu: Quote
sunshine Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Unik:eviltong: Jęzory:razz: Buzi :loveu: A to tak wygląda jak by Shira gilgała Lusię:lol: A tu Shirka sobie odpoczywa:loveu: The End :razz: Miłego oglądania w nowym roku szkolnym:diabloti::placz: Quote
sunshine Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Baski_Kropka']Nooo...zdjęcia zdjęcia :D Jak tam radzicie sobie z upałami :D?? Przyznam szczerze, że treningi wiele frajdy sprawiają. A jak już pies zaczyna biegać tak jak należy..mmmm, zyć nie umierać, ja teraz przez wakacje umieram z tesknoty za treningami, ale pomału już zaczynamy, pobódka o 6 i o 6.30 już idziemy do lasu :loveu: Ja już widzę pierwsze trningi.... ała :eviltong: aż bolą myśli o nich:eviltong:. A w upały ciężko...nie lubię gorąca:shake:. Chodzimy na spacerki rano jak jeszcze chłodno lub wieczorem jak już jest chłodno:evil_lol:.( No teraz pozostaje tylko ta druga opcja... nie ma jak to rok szkolny:-() [quote name='Clandestine']A my byliśmy dzisiaj na spędzie koni :D To u nas pierwszy Sowiogórski Międzynarodowy Spęd Koni xD 50 koni i 10 jeźdźców. No i Mój goldek pierwszy raz widział konie xD Myślałam, że ucieknie a on szczekał :crazyeye: Fajnie było :eviltong: Hehe to jednak nie taki cykor z niego:cool3: Nie spłoszył koni?:lol: [quote name='madziulik_13']Hej ! :loveu: No i koniec wolności .. :( Czekamy na więcej zdjęć! :multi: Maluchy prześliczne :loveu: Dziękować bardzo:loveu:... a zdjęcia kolejne już są:evil_lol: P.S. na wsteczu są fotki oraz Łatkowa historia;) Quote
Alba1986 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 http://img525.imageshack.us/img525/8184/20090831031.jpg:lol: Ale ona duża już:crazyeye: Quote
Czarnulka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Cudne fotki a ile ma już Shira? I widze ze nia ma takiego puszystego ogonka... Moja tez nie ma puszystego.. moze bedzie miec;) Quote
sunshine Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Zobaczymy jak dorośnie:eviltong:. A 7 skończy 4 miesiące:razz:... stara klapa już z niej:evil_lol: Quote
alex_sandereczka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Śliczna Shirka :loveu: Koniecznie wygłaskać :) Quote
Czarnulka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 sunshine napisał(a):Zobaczymy jak dorośnie:eviltong:. A 7 skończy 4 miesiące:razz:... stara klapa już z niej:evil_lol: Aha ;) To o miesiąc starsza od Mojej Lunki ;) Quote
bianka19 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Musiała być świetna zabawa ;) http://img25.imageshack.us/img25/8359/20090831040.jpg Shirka śliczna :loveu::loveu: Quote
Baski_Kropka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 sunshine napisał(a):Ja już widzę pierwsze trningi.... ała :eviltong: aż bolą myśli o nich:eviltong:. My w początkowych zmaganiach i treningach z rowerem nie zaliczyliśmy żadnej wywrotki...nasza pierwsza była na zawodach na Wysokiej. Zaraz za startem pękła mi przednia dętka, na zakręcie gdzie było grząsko wleciałam w wieeeeeeeeeeeeeeelka zaspę śnieżną...a potem to prawie całą trasę biegłam prowadząc rower :P Nie ma się co baać, trzeba tylko wszystko robić z głową :D Quote
sunshine Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Baski_Kropka']My w początkowych zmaganiach i treningach z rowerem nie zaliczyliśmy żadnej wywrotki...nasza pierwsza była na zawodach na Wysokiej. Zaraz za startem pękła mi przednia dętka, na zakręcie gdzie było grząsko wleciałam w wieeeeeeeeeeeeeeelka zaspę śnieżną...a potem to prawie całą trasę biegłam prowadząc rower :P Nie ma się co baać, trzeba tylko wszystko robić z głową :D Też tak myślę;). Z resztą puki co jestem ubezpieczona:cool3: foty strona 25 i 26 ;) Quote
asiunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Super się bawią:loveu:Dobrze ze Shira ma kumpli do zabawy,u nas z tym ostatnio kiepsko:shake: Quote
sunshine Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 asiunia napisał(a):Super się bawią:loveu:Dobrze ze Shira ma kumpli do zabawy,u nas z tym ostatnio kiepsko:shake: też się cieszęma stałą towarzyszkę, plus-minus napotkane psy:multi: Quote
sunshine Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Kto chce nowe fotki i filmik z tresury?:razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='sunshine']Kto chce nowe fotki i filmik z tresury?:razz: [SIZE="7"]JA :razz::razz::oops::loveu::loveu: Quote
sunshine Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Biegiem!:cool3: Odpoczynek w nogach pańci:loveu: A teraz filmik z "tresury". Nie umiem obrabiać więc wsłuchajcie się w głos jakie są komendy:lol:. I sorki za problemy techniczne:evil_lol:. YouTube - Shira syberian husky I filmik z dzikowania z ciocią Adą i patykiem:eviltong:. YouTube - zabawa SH Zabije mnie za to...:evil_lol: Quote
sunshine Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']JA :razz::razz::oops::loveu::loveu: Więc proszę bardzo:razz: Quote
Czarnulka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Super filmiki i Shirka juz duzo umi.. Moja to jak jej powiem waruj to nie robi musze jej powoli kłas reke na ziemie i wtedy sie połozy.. ;) Quote
Idolka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 mądra ta twoja shirka mój powoli się uczy , hehe ta fota jak leży na lusi jest najlepsza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrawiam Quote
Alba1986 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 http://img268.imageshack.us/img268/7404/20090903001.jpgi z uśmiechem oczywiście:lol: Fajny filmik ze szkolenia;) Shira sporo już umie:cool3: Quote
sunshine Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Dziękujemy bardzo. Staramy sie jak możemy a Shira uwielbia się uczyć... tak myślałam nad agiliti. Mała jest skoczna i ma mase energii...może się by sprawdziła..:razz: Zgłaszać się ziomki ;D http://www.dogomania.pl/forum/f991/viii-ogolnopolski-zlot-dogomaniakow-145606/index10.html#post12912809 Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 wooow:crazyeye: jest jakas komenda ktorej shira nie umie :crazyeye: taki wiek a ona umie praktycznie wszystko :cool3::loveu::loveu: nie widzialam tylko turlaj sie ale nad tym to pewnie pracujecie :Dlub sie wam nie chce;) ale to co ona umie to jestem pod wrazeniem:crazyeye::cool3::loveu::loveu::loveu: a ten drugi filmik :roflt: Quote
madziulik_13 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ej super ! :multi::loveu::loveu: Co do agility to gdzie byście chciały trenować? w Poznaniu ? No i jeszcze musicie poczekać ;) ( wiek) Quote
asiunia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Super Wam idzie dziwczyny:multi:ja ostatnio troche zanidbałam naukę poczwara,ale teraz na dworze buro i ponuro więc się czegoś pouczymy:roll: Quote
sunshine Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wooow:crazyeye: jest jakas komenda ktorej shira nie umie :crazyeye: taki wiek a ona umie praktycznie wszystko :cool3::loveu::loveu: nie widzialam tylko turlaj sie ale nad tym to pewnie pracujecie :Dlub sie wam nie chce;) ale to co ona umie to jestem pod wrazeniem:crazyeye::cool3::loveu::loveu::loveu: a ten drugi filmik :roflt: Właśnie turlaj się zaczełyśmy dzisiaj:diabloti:. Ale kompletnie nie radze sobie z oduczaniem jej latania (bez pozwolenia) do innych psów. Po prostu obce psy to dla niej kokaina:shake: madziulik_13 napisał(a):Ej super ! :multi::loveu::loveu: Co do agility to gdzie byście chciały trenować? w Poznaniu ? No i jeszcze musicie poczekać ;) ( wiek) Poznań najbliżej;). Mam nadzieje że warunki finansowe w przyszłości na to pozwolą bo chętnie się byśmy spróbowały:evil_lol:.No i prawda wiek... tak jak na bikejoring czekamy z niecierpliwością a tu jeszcze tyle czasuuuu;) asiunia napisał(a):Super Wam idzie dziwczyny:multi:ja ostatnio troche zanidbałam naukę poczwara,ale teraz na dworze buro i ponuro więc się czegoś pouczymy:roll: Dzięki:loveu: No my dzisiaj też trening już robiłyśmy bo na dworze "buba":eviltong:. Ale jak przestanie padać to świetna pogoda(temperatura;)) jak na dłuuugi spacer dla terrorysty:cool3: Quote
Recommended Posts