Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Unik:eviltong:

Jęzory:razz:

Buzi :loveu:

A to tak wygląda jak by Shira gilgała Lusię:lol:

A tu Shirka sobie odpoczywa:loveu:

The End :razz:
Miłego oglądania w nowym roku szkolnym:diabloti::placz:

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Nooo...zdjęcia zdjęcia :D
Jak tam radzicie sobie z upałami :D??

Przyznam szczerze, że treningi wiele frajdy sprawiają. A jak już pies zaczyna biegać tak jak należy..mmmm, zyć nie umierać, ja teraz przez wakacje umieram z tesknoty za treningami, ale pomału już zaczynamy, pobódka o 6 i o 6.30 już idziemy do lasu :loveu:

Ja już widzę pierwsze trningi.... ała :eviltong: aż bolą myśli o nich:eviltong:.
A w upały ciężko...nie lubię gorąca:shake:. Chodzimy na spacerki rano jak jeszcze chłodno lub wieczorem jak już jest chłodno:evil_lol:.( No teraz pozostaje tylko ta druga opcja... nie ma jak to rok szkolny:-()

[quote name='Clandestine']A my byliśmy dzisiaj na spędzie koni :D To u nas pierwszy Sowiogórski Międzynarodowy Spęd Koni xD 50 koni i 10 jeźdźców. No i Mój goldek pierwszy raz widział konie xD Myślałam, że ucieknie a on szczekał :crazyeye: Fajnie było :eviltong:

Hehe to jednak nie taki cykor z niego:cool3:
Nie spłoszył koni?:lol:
[quote name='madziulik_13']Hej ! :loveu:
No i koniec wolności .. :(
Czekamy na więcej zdjęć! :multi: Maluchy prześliczne :loveu:
Dziękować bardzo:loveu:... a zdjęcia kolejne już są:evil_lol:

P.S. na wsteczu są fotki oraz Łatkowa historia;)

Posted

sunshine napisał(a):
Ja już widzę pierwsze trningi.... ała :eviltong: aż bolą myśli o nich:eviltong:.

My w początkowych zmaganiach i treningach z rowerem nie zaliczyliśmy żadnej wywrotki...nasza pierwsza była na zawodach na Wysokiej.
Zaraz za startem pękła mi przednia dętka, na zakręcie gdzie było grząsko wleciałam w wieeeeeeeeeeeeeeelka zaspę śnieżną...a potem to prawie całą trasę biegłam prowadząc rower :P

Nie ma się co baać, trzeba tylko wszystko robić z głową :D

Posted

[quote name='Baski_Kropka']My w początkowych zmaganiach i treningach z rowerem nie zaliczyliśmy żadnej wywrotki...nasza pierwsza była na zawodach na Wysokiej.
Zaraz za startem pękła mi przednia dętka, na zakręcie gdzie było grząsko wleciałam w wieeeeeeeeeeeeeeelka zaspę śnieżną...a potem to prawie całą trasę biegłam prowadząc rower :P

Nie ma się co baać, trzeba tylko wszystko robić z głową :D
Też tak myślę;). Z resztą puki co jestem ubezpieczona:cool3:

foty strona 25 i 26 ;)

Posted

asiunia napisał(a):
Super się bawią:loveu:Dobrze ze Shira ma kumpli do zabawy,u nas z tym ostatnio kiepsko:shake:

też się cieszęma stałą towarzyszkę, plus-minus napotkane psy:multi:

Posted

wooow:crazyeye: jest jakas komenda ktorej shira nie umie :crazyeye: taki wiek a ona umie praktycznie wszystko :cool3::loveu::loveu: nie widzialam tylko turlaj sie ale nad tym to pewnie pracujecie :Dlub sie wam nie chce;) ale to co ona umie to jestem pod wrazeniem:crazyeye::cool3::loveu::loveu::loveu:
a ten drugi filmik :roflt:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
wooow:crazyeye: jest jakas komenda ktorej shira nie umie :crazyeye: taki wiek a ona umie praktycznie wszystko :cool3::loveu::loveu: nie widzialam tylko turlaj sie ale nad tym to pewnie pracujecie :Dlub sie wam nie chce;) ale to co ona umie to jestem pod wrazeniem:crazyeye::cool3::loveu::loveu::loveu:
a ten drugi filmik :roflt:

Właśnie turlaj się zaczełyśmy dzisiaj:diabloti:. Ale kompletnie nie radze sobie z oduczaniem jej latania (bez pozwolenia) do innych psów. Po prostu obce psy to dla niej kokaina:shake:

madziulik_13 napisał(a):
Ej super ! :multi::loveu::loveu:
Co do agility to gdzie byście chciały trenować? w Poznaniu ?
No i jeszcze musicie poczekać ;) ( wiek)

Poznań najbliżej;). Mam nadzieje że warunki finansowe w przyszłości na to pozwolą bo chętnie się byśmy spróbowały:evil_lol:.No i prawda wiek... tak jak na bikejoring czekamy z niecierpliwością a tu jeszcze tyle czasuuuu;)
asiunia napisał(a):
Super Wam idzie dziwczyny:multi:ja ostatnio troche zanidbałam naukę poczwara,ale teraz na dworze buro i ponuro więc się czegoś pouczymy:roll:

Dzięki:loveu: No my dzisiaj też trening już robiłyśmy bo na dworze "buba":eviltong:. Ale jak przestanie padać to świetna pogoda(temperatura;)) jak na dłuuugi spacer dla terrorysty:cool3: