sunshine Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 7.05.2009 jako piąta kluska i jedyna srebrna:P pierwsze wieści o rozpoczętym porodzie i pierwsze mmsy ze zdjęciami pierwszych osesków otrzymałam na lekcji ekonomii i powiedziałam pani że muszę odebrać bo pies mi się rodzi :D hehe :D Pamiętam to jak dziś :P Quote
przeszlus Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Baski_KRopka ona ma takie długie nogi bo to ten typ"Czeski" zwany "wyścigowym" ;p Quote
bianka19 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Cześć Shirki kochane. :loveu: Co u was słychać ? :lol: Quote
Infortune. Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Dopiero Ci te szelki wysłali? To się naczekałaś. :lol: Shira jak zawsze bombowa. Moja Kluska tak nie siada, ale większe psy moich znajomych tak, śmiesznie to wygląda. No i oczywiście spóźnione wszystkiego najlepszego z okazji jedenastu miesięcy! Quote
Daga&Maks Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 sunshine napisał(a):7.05.2009 jako piąta kluska i jedyna srebrna:P pierwsze wieści o rozpoczętym porodzie i pierwsze mmsy ze zdjęciami pierwszych osesków otrzymałam na lekcji ekonomii i powiedziałam pani że muszę odebrać bo pies mi się rodzi :D hehe :D Pamiętam to jak dziś :P hehe :D a jaka była reakcja pani :cool3: Quote
sunshine Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Cześć wszystkim:) U nas niestety żałoba, jak i w całym kraju:( Mimo, że nie lubiłam rządów Kaczyńskiego, napłakałam się co nie miara:(. Nikt nie zasłużył na taką tragedię. Reakcja Pani?... Przewróciła oczami i się uśmiechneła :P Nigdy w klasie nie było tajemnicą, ze jestem totalną psiarą :D Wszy7scy mnie zawsze kojarzą z psami i jak rozmawiamy, jak się zapamiętamy po latach to np. Pani od polskiego powiedziała że będzie mnie zawsze z psem kojarzyć. I z moimi opowiadaniami o nim :P. Hehehe pasji się po prostu nie da schować do kieszeni. A nawet jak by mi pani wtedy nie pozwoliła odebrać i tak bym to zrobiła i było to wiadome :D Quote
KT Arts Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 sunshine napisał(a):Cześć wszystkim:) U nas niestety żałoba, jak i w całym kraju:( Mimo, że nie lubiłam rządów Kaczyńskiego, napłakałam się co nie miara:(. Nikt nie zasłużył na taką tragedię. Reakcja Pani?... Przewróciła oczami i się uśmiechneła :P Nigdy w klasie nie było tajemnicą, ze jestem totalną psiarą :D Wszy7scy mnie zawsze kojarzą z psami i jak rozmawiamy, jak się zapamiętamy po latach to np. Pani od polskiego powiedziała że będzie mnie zawsze z psem kojarzyć. I z moimi opowiadaniami o nim :P. Hehehe pasji się po prostu nie da schować do kieszeni. A nawet jak by mi pani wtedy nie pozwoliła odebrać i tak bym to zrobiła i było to wiadome :D Jakbym czytała o sobie:P Mnie tez wszyscy z psami kojarzą ( zwłaszcza z Toro ), i z włosami:P hehe..:) Quote
Daga&Maks Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 u mnie to samo, wszyscy mnie z psami kojarzą :D Quote
Baski_Kropka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 przeszlus napisał(a):Baski_KRopka ona ma takie długie nogi bo to ten typ"Czeski" zwany "wyścigowym" ;p przeszluś...ja co nieco o hasiorach wiem.. :P mam przedstawiciela tej rasy od prawie 5 lat :P A o Shirce chyba ciężko by mówić że jest czeskim typem wyścigowym, po prostu taka wyrosła. Chociaż w typie może być.. ;) sunshine napisał(a):7.05.2009 jako piąta kluska i jedyna srebrna:P pierwsze wieści o rozpoczętym porodzie i pierwsze mmsy ze zdjęciami pierwszych osesków otrzymałam na lekcji ekonomii i powiedziałam pani że muszę odebrać bo pies mi się rodzi :D hehe :D Pamiętam to jak dziś :P Ha ha no to nieźle ;D Mnie w szkole i poza szkołą tez większość ludzi z psiakami kojarzy, no cześć ludzi też z końmi :P Quote
Agniecha93 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Cześć :D Coś tu krucho ze zdjęciami :P Mizianka dl Shirki Pozdrawiam Quote
sunshine Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 A krucho bo ostatnio wiszę na laptopie ojczyma i się dostać do komputera nie mogę albo czasu nie mam wiecznie:P...postaram się jutro coś wykąbinować. Szelki też mają jutro dojść :D Quote
bianka19 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Masz rację , pasji się nie da schować w kieszeni :D Po prostu każdy zauważy , że ten ktoś interesuje się psami :cool3: A jakie szeleczki kupiłaś ślicznotce ? :eviltong: Quote
przeszlus Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ona kupiła sleedy :p No to we wtorek rano trening przed szkołą a w szkole wrzucisz foty a ja na infie obejrze :) Quote
sunshine Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Siemka:) Tak to sledy zaprzęgowe:D Ta w szkole foty hehehe dobre sobie:P a trening już jutro popołudniu:D. Myślisz że wytrzymała bym do rana ?:P Quote
Baski_Kropka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nie zdziw się jak bestyjka nie będzie chciała w nich ciągnąc na początku :P Bo to takie dziwne dla nich na początku na plecach jest :D mój się dziwił.. ale jak się ogarnął to go zatrzymać nie potrafiłam :D Quote
przeszlus Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Czyli dziś:):):)Super czekam na fotki :p Przymocuj kamerke jakoś i nagraj wasze trenowanie Quote
Minerva Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Hej Wam :hand: Czekamy na fotki szelek i Shirki ;) No i relację z... Wycieczki rowerowej :lol: (nie wiedziałam jak to inaczej nazwać... :D No, bo jak... Hmm... Treningu? O, chyba tak lepiej ;) ) Quote
sunshine Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 No i szelek ni ma :/. A tu "lato" się robi...wrrr więc i tak dziś było za ciepło ;(... Ale mam zdjęcia... tyle że dodam jutro bo dziś znów prezentację na polski poprawiała i jakoś czas ućknoął.:P I jeszcze ryję ciężką do ujechania książke, nie wspominając że czas za matme i biologię się zabrać... Dobrze że szkoła jest chociaż już zakończona :D. A jak tam u Was maturki się kręcą?:P Quote
sunshine Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Raport z dnia dzisiejszego:D: Dziękuję za głosy jeśli ktoś głosował :multi: *** 1. Nie doszły sledy:( 2.Spotkałyśmy przepieknego samca bażanta (dzikiego) Shira dała się odwołać bez problemu:D 3.Miałyśmy przecudne spotkanie z Shiry siostrą-Shakirą :D. Wyglądało to tak jak by dziewczyny się rozpoznawały, bawiły się tak samo jak były szczeniakami:D Nie wyparły by się siebie:D P.S Shira w niebieskim :D Fotorelacja: Quote
Recommended Posts