Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

7.05.2009 jako piąta kluska i jedyna srebrna:P pierwsze wieści o rozpoczętym porodzie i pierwsze mmsy ze zdjęciami pierwszych osesków otrzymałam na lekcji ekonomii i powiedziałam pani że muszę odebrać bo pies mi się rodzi :D hehe :D Pamiętam to jak dziś :P

Posted

Dopiero Ci te szelki wysłali? To się naczekałaś. :lol:

Shira jak zawsze bombowa. Moja Kluska tak nie siada, ale większe psy moich znajomych tak, śmiesznie to wygląda.

No i oczywiście spóźnione wszystkiego najlepszego z okazji jedenastu miesięcy!

Posted

sunshine napisał(a):
7.05.2009 jako piąta kluska i jedyna srebrna:P pierwsze wieści o rozpoczętym porodzie i pierwsze mmsy ze zdjęciami pierwszych osesków otrzymałam na lekcji ekonomii i powiedziałam pani że muszę odebrać bo pies mi się rodzi :D hehe :D Pamiętam to jak dziś :P

hehe :D
a jaka była reakcja pani :cool3:

Posted

Cześć wszystkim:)

U nas niestety żałoba, jak i w całym kraju:( Mimo, że nie lubiłam rządów Kaczyńskiego, napłakałam się co nie miara:(. Nikt nie zasłużył na taką tragedię.

Reakcja Pani?... Przewróciła oczami i się uśmiechneła :P Nigdy w klasie nie było tajemnicą, ze jestem totalną psiarą :D Wszy7scy mnie zawsze kojarzą z psami i jak rozmawiamy, jak się zapamiętamy po latach to np. Pani od polskiego powiedziała że będzie mnie zawsze z psem kojarzyć. I z moimi opowiadaniami o nim :P. Hehehe pasji się po prostu nie da schować do kieszeni.
A nawet jak by mi pani wtedy nie pozwoliła odebrać i tak bym to zrobiła i było to wiadome :D

Posted

sunshine napisał(a):
Cześć wszystkim:)

U nas niestety żałoba, jak i w całym kraju:( Mimo, że nie lubiłam rządów Kaczyńskiego, napłakałam się co nie miara:(. Nikt nie zasłużył na taką tragedię.

Reakcja Pani?... Przewróciła oczami i się uśmiechneła :P Nigdy w klasie nie było tajemnicą, ze jestem totalną psiarą :D Wszy7scy mnie zawsze kojarzą z psami i jak rozmawiamy, jak się zapamiętamy po latach to np. Pani od polskiego powiedziała że będzie mnie zawsze z psem kojarzyć. I z moimi opowiadaniami o nim :P. Hehehe pasji się po prostu nie da schować do kieszeni.
A nawet jak by mi pani wtedy nie pozwoliła odebrać i tak bym to zrobiła i było to wiadome :D

Jakbym czytała o sobie:P
Mnie tez wszyscy z psami kojarzą ( zwłaszcza z Toro ), i z włosami:P
hehe..:)

Posted

przeszlus napisał(a):
Baski_KRopka ona ma takie długie nogi bo to ten typ"Czeski" zwany "wyścigowym" ;p

przeszluś...ja co nieco o hasiorach wiem.. :P mam przedstawiciela tej rasy od prawie 5 lat :P
A o Shirce chyba ciężko by mówić że jest czeskim typem wyścigowym, po prostu taka wyrosła.
Chociaż w typie może być.. ;)

sunshine napisał(a):

Ha ha no to nieźle ;D Mnie w szkole i poza szkołą tez większość ludzi z psiakami kojarzy, no cześć ludzi też z końmi :P

Posted

A krucho bo ostatnio wiszę na laptopie ojczyma i się dostać do komputera nie mogę albo czasu nie mam wiecznie:P...postaram się jutro coś wykąbinować. Szelki też mają jutro dojść :D

Posted

Masz rację , pasji się nie da schować w kieszeni :D
Po prostu każdy zauważy , że ten ktoś interesuje się psami :cool3:

A jakie szeleczki kupiłaś ślicznotce ? :eviltong:

Posted

Nie zdziw się jak bestyjka nie będzie chciała w nich ciągnąc na początku :P Bo to takie dziwne dla nich na początku na plecach jest :D mój się dziwił.. ale jak się ogarnął to go zatrzymać nie potrafiłam :D

Posted

Hej Wam :hand:
Czekamy na fotki szelek i Shirki ;) No i relację z... Wycieczki rowerowej :lol: (nie wiedziałam jak to inaczej nazwać... :D No, bo jak... Hmm... Treningu? O, chyba tak lepiej ;) )

Posted

No i szelek ni ma :/. A tu "lato" się robi...wrrr więc i tak dziś było za ciepło ;(...
Ale mam zdjęcia... tyle że dodam jutro bo dziś znów prezentację na polski poprawiała i jakoś czas ućknoął.:P

I jeszcze ryję ciężką do ujechania książke, nie wspominając że czas za matme i biologię się zabrać... Dobrze że szkoła jest chociaż już zakończona :D.

A jak tam u Was maturki się kręcą?:P

Posted

Raport z dnia dzisiejszego:D:

Dziękuję za głosy jeśli ktoś głosował :multi:

1. Nie doszły sledy:(
2.Spotkałyśmy przepieknego samca bażanta (dzikiego) Shira dała się odwołać bez problemu:D
3.Miałyśmy przecudne spotkanie z Shiry siostrą-Shakirą :D. Wyglądało to tak jak by dziewczyny się rozpoznawały, bawiły się tak samo jak były szczeniakami:D Nie wyparły by się siebie:D
P.S Shira w niebieskim :D

Fotorelacja: