Nayantara Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Dobry! Mizianko dla Shiry. Odkurzyłam galerie. Quote
sunshine Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 e tam marudzicie:P ja kobieta pracujaca teraz jestem z dzieckiem na wychowaniu:D u was tez taka masakra pogodowa? ja dzisiaj po spacerze miałam grzywkę w drugą strone... i stwierdziłam że czas kalosze kupić:P Quote
polaco92 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 mi to tam nie przeszkadza:-D pada czy nie pada biore psa do lasu i w dluga:-D wychodzac z lasu wygladam nioczym potwor z loch ness czy jak to sie tam pisze:-D Quote
sunshine Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 polaco92 napisał(a):mi to tam nie przeszkadza:-D pada czy nie pada biore psa do lasu i w dluga:-D wychodzac z lasu wygladam nioczym potwor z loch ness czy jak to sie tam pisze:-D ja na spacery najbardziej taka pogode lubię, spokój żadnych ludzi i "niedzielnych" walniętych w łeb psów:P Quote
MM. Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 sunshine napisał(a):e tam marudzicie:P ja kobieta pracujaca teraz jestem z dzieckiem na wychowaniu:D u was tez taka masakra pogodowa? ja dzisiaj po spacerze miałam grzywkę w drugą strone... i stwierdziłam że czas kalosze kupić:P Po co Ci kalosze? W tym się tylko noga poci :cool3: Quote
sunshine Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 no bo już mam dosc porozklejanych butów:P już tyle par załatwiłam od zeszłego roku że szok:P Quote
MM. Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 sunshine napisał(a):no bo już mam dosc porozklejanych butów:P już tyle par załatwiłam od zeszłego roku że szok:P Ostatnio jest moda na te gumiaki, więc nikt nie ma wstydu się w takich pokazać. W zeszłym roku już się pojawiły, ale się nie przyjęły :cool3: Quote
M&S Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Cześć pracująca kobieto:):) Miłego dnia!! Quote
Nayantara Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Pogodowa makabra to chyba w całym kraju. Ja tam jakoś do kaloszy nie jestem przekonana. Quote
sunshine Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Caachou_ napisał(a):Ostatnio jest moda na te gumiaki, więc nikt nie ma wstydu się w takich pokazać. W zeszłym roku już się pojawiły, ale się nie przyjęły :cool3: hehe pamietam:D ale powiem ci że u nas po mieście wiara zaczyna je nosić:P Ale ja nie dla mody...do użytku bo jesienią nasze tereny spacerowe to bagna i woda:P a nie odbiore psu przyjemnosci z uświnienia się:P M&S napisał(a):Cześć pracująca kobieto:):) Miłego dnia!! cześć :D zaraz dorzuce fajne zdjęcia:P CarolineS napisał(a):Pogodowa makabra to chyba w całym kraju. Ja tam jakoś do kaloszy nie jestem przekonana. ja zobacze jak zaczne nosić:P ale już spodnie na deszcz i śnieg mam to kalosze też się przydadzą:D zaraz kilka fot:) Quote
sunshine Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 A tak Shirka wyprowadza Nera na spacer :evil_lol: Wtedy Nero się zbuntował...:mad: I postanowił poprowadzić sam siebie...:diabloti: I wszyscy żyli długo i szczęśliwie :cool3: the end:lol: Quote
chocolatelady Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Maaaało.;D Nieeee, nie napisze, że Shira jest boska i że ją kocham... nie.!. :eviltong: Pytanko mam, bo wiesz, ja taka nieogarnięta :roll: Gdzie pracujesz? Quote
Nayantara Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ahahahaha jaka fajna sytuacja! Opisz o co chodziło dokładniej. No cóż Shirka prezentuje się od tyłu lub boku głowy ;D Quote
przeszlus Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 http://img5.imageshack.us/img5/9364/07092010007.jpg Myślałem że tylko Maxowi tak się ogona zakręca :p Quote
sunshine Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='chocolatelady']Maaaało.;D Nieeee, nie napisze, że Shira jest boska i że ją kocham... nie.!. :eviltong: Pytanko mam, bo wiesz, ja taka nieogarnięta :roll: Gdzie pracujesz? Pracuje jako stażystka w markecie Netto:P zawsze coś:) [quote name='CarolineS']Ahahahaha jaka fajna sytuacja! Opisz o co chodziło dokładniej. No cóż Shirka prezentuje się od tyłu lub boku głowy ;D Szłyśmy ulica i Shira nagle złapała za smycz Nera i wydarła Ewie z ręki:D haha [quote name='przeszlus']http://img5.imageshack.us/img5/9364/07092010007.jpg Myślałem że tylko Maxowi tak się ogona zakręca :p Na ogon Shiry w domu mój ojciec mówi "ogon obcego z Obcy kontra Predator" :D a ona go tak stawia jak sie bawi i siłuje i czuje się "wazna" i "dumna" :D a za chwilę kolejna porcja zdjęc z dzisiejszego spaceru, słonecznego i innego niż zawsze:P A później wpadne do was poodwiedzać wreszcie:D Quote
MM. Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ale kochusiany ten Neruś :loveu: :evil_lol: Quote
sunshine Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 A oto relacja z wariactw w polu kukurydzy :evil_lol: Na poczatek szerooooki hasi uśmiech:cool3: Gotowi do startuuu??:razz: I start ! :multi: I mam !:diabloti: cdn Quote
sunshine Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Oświecona :loveu: the end :diabloti: Quote
Nayantara Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Widać, że smakowała kukurydza. Kradnie z pola! Zła i niedobra :evil_lol: Mnie się zawsze podobało jak pies lata wśród pola/.trawy która jest wyższa od niego i go nie widać i nagle się wyłania xD Quote
chocolatelady Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Shirunia jest taka fajna:loveu: Co do pierwszego uśmiechu ...:evil_lol: A co do stażu- eee tam. Nie jest źle. :razz: A co planujesz w przyszłości.? Quote
sunshine Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='Caachou_']Ale kochusiany ten Neruś :loveu: :evil_lol: najwredniejszy gnojek jakiego znam :D mały pies z wielkimi kochonez :D [quote name='CarolineS']Widać, że smakowała kukurydza. Kradnie z pola! Zła i niedobra :evil_lol: Mnie się zawsze podobało jak pies lata wśród pola/.trawy która jest wyższa od niego i go nie widać i nagle się wyłania xD pole gminy...czyli nasze też hehehe [quote name='chocolatelady']Shirunia jest taka fajna:loveu: Co do pierwszego uśmiechu ...:evil_lol: A co do stażu- eee tam. Nie jest źle. :razz: A co planujesz w przyszłości.? zawsze jakiś grosz:D a od października studia fizjoterapii i mam nadzieje w tym praca.:) STRONA 382 FOTYYYY!!!!:diabloti: Quote
Nayantara Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='sunshine']STRONA 383 FOTYYYY!!!!:diabloti: Ja tam na 383 fotek nie widze, albo ślepnę albo ty się pomyliłaś :D Quote
Recommended Posts