Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunshine napisał(a):

No właśnie troszkę jej włosy zaczeły wyłazić ale żeby tak jak na hasiora przystało liniała to coś jej się nie spieszy:P

czekaj,czekaj,jeszcze pewnie wyskoczy z futerka;)chociaż może jeszcze porządnie nie zdążyła zarosnąć i zaskoczy Cię za rok;)

Posted

ames napisał(a):
czekaj,czekaj,jeszcze pewnie wyskoczy z futerka;)chociaż może jeszcze porządnie nie zdążyła zarosnąć i zaskoczy Cię za rok;)

a to jest bardzo prawdopodobne:D
Aczkolwiek po sterylce przeważnie wypadanie włosów się hamuje.

wiki4 napisał(a):
To chyba powinnaś się cieszyć, że aż tak z niej nie wyłazi? :lol:

Zapraszamy do nas na fotki ;)

wolała bym żeby już jej wylazły, było by jej chłodniej :D

Posted

sunshine napisał(a):
P.S Shira wyciągęła sobie jeden szewek:/ W łeb oberwie wiedźma jedna:P

....profesor wilczur:evil_lol:

Doberek:p

Posted

Maks i Spark napisał(a):
....profesor wilczur:evil_lol:

Doberek:p

Tsa:P Grzebie gzie jej nie trzeba:P

Dotarło wczoraj różowe posłonako Shiry:D Faaaaajne jest^^

Posted

[quote name='przeszlus']http://img59.imageshack.us/img59/7550/07072010012.jpg
Pięknie ;)
Znalazłem podobną polane dziś na wieczornym spacerze :p jutro od rana tam będziemy
Super:D Wy tam pewnie bogaci w polanki:D
[quote name='Maks i Spark']Bardzo eleganckie łóżeczko:)
Bardzo dziękuję:D
[quote name='wiki4']Hejka :hand:

To teraz Shirka kima jak królewna :loveu:
heheh była zła że jej, jej śmierducha wyrzucam:P
[quote name='Cavy']http://img205.imageshack.us/img205/7091/zdjecie0094.jpg
ale fajne :loveu: :D
dziękować:D

[quote name='chocolatelady']Cudna Shiiiiiirka..;****.

A wyrko - szał macicy .;D.
dziękuje:)

[quote name='dOgLoV']Porzeczkowa Shira :loveu::loveu::loveu::loveu:

łóżeczko rewelka :evil_lol: tez musze sprawić Neronowi nowe łoże :evil_lol:
kup mu różowe :D hehehe

tak poważnie to kolor ceglany tez bardzo mi sie podobał:)

Posted

Mnie od tej łupiej baby wyrko nie doszło...zeby tego było mało to najpierw kurier zawalił...a potem ona skłamała mnie że na piątek pośle ponownie i nie posłała, a ja czekałam cały piątek... i jeszcze lepsze jest to że wystawiła mi negatywa z oszczerstwami po tym jak napisałam że jest nie godnym zaufania allegrowiczem :D tak więc nam się z wyrkiem nie poszczęściło.. ;P

Shirzysko już w pełni sił :D ??

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Mnie od tej łupiej baby wyrko nie doszło...zeby tego było mało to najpierw kurier zawalił...a potem ona skłamała mnie że na piątek pośle ponownie i nie posłała, a ja czekałam cały piątek... i jeszcze lepsze jest to że wystawiła mi negatywa z oszczerstwami po tym jak napisałam że jest nie godnym zaufania allegrowiczem :D tak więc nam się z wyrkiem nie poszczęściło.. ;P

:diabloti: He he he :D

Bogaci Bogaci :p
Tyle że każda jest zarośnięta na 30 metrów :D

Posted

Cześć dziewczynki kochane ;)
tyle tu nas nie było, a Shirka już taka wielka baba. :-o
Jak ten czas szybko mija. :placz::evil_lol:

Cudowne zdjęcia :D
Ucałuj Shirkę od nas !

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Mnie od tej łupiej baby wyrko nie doszło...zeby tego było mało to najpierw kurier zawalił...a potem ona skłamała mnie że na piątek pośle ponownie i nie posłała, a ja czekałam cały piątek... i jeszcze lepsze jest to że wystawiła mi negatywa z oszczerstwami po tym jak napisałam że jest nie godnym zaufania allegrowiczem :D tak więc nam się z wyrkiem nie poszczęściło.. ;P

własnie po waszych opowiesciach bałam się zamawiać u niej... i poczytałam komentarze. Nie za ciekawie to wygląda. Ale cena i pokrowiec gratis zaważyły i sie zdecydowałam:D
Do mnie dotarło chyba po czterech dniach od zamówienia. Tylko rozmiar sie nie zgadza z opisem, bo w opisie jest 100X85 a w rzeczywistości 100X75. Akurat to mi pasuje bo tamto stare było tych rozmiarów więc mieści się idealnie;)

mam więcej szczęścia niż rozumu:D

P.S a ta pani jest z Łeby więc może odległłośc gubi kuriera:P

[quote name='chocolatelady']Co z nowymi zdjęciami.?:cool3:

A tak wogóle jak Shiruchna znosi te upały.?:placz:
Zdjęć się nie chce robić bo w dzień goraco a wieczorem na spacerze już praktycznie ciemno i wielkie G na nich widać:P

Aczkolwiek wydarty szewek przez Shirę i ranka szybko się goi, z dnia na dzień więc może niebawem basenowe będą:D

[quote name='bianka19']Cześć dziewczynki kochane ;)
tyle tu nas nie było, a Shirka już taka wielka baba. :-o
Jak ten czas szybko mija. :placz::evil_lol:

Cudowne zdjęcia :D
Ucałuj Shirkę od nas !

Ooooo białasy:D a nie dalej jak wczoraj o Was myślałam:D Mówię obiecali w wakacje a tu głucho:P

[quote name='Minerva']http://img693.imageshack.us/img693/4439/09072010a.jpg
Oo, tylko pozazdrościć :lol:
czesc Fredziaki:D hyhyhy wiesz jakie mięciutkie^^

Shira umie nową komendę :D "dawaj brzuch"... nie muszę jej ścigać po domu żeby go przemyć:D Ale mine ma cierpietnicy jak jej grzebie:P

Posted

P.S. 2 Powiedziała bym nawet że ma więcej energii niz miała:D, cieczka ją nieco przytłaczała, teraz ma spokój. Wiedxma jedna, menda dzisiaj by mnie do rowu rano wciągła... i się skąpała, myslałam że ją zagryze...

Posted

sunshine napisał(a):
P.S. 2 Powiedziała bym nawet że ma więcej energii niz miała:D, cieczka ją nieco przytłaczała, teraz ma spokój. Wiedxma jedna, menda dzisiaj by mnie do rowu rano wciągła... i się skąpała, myslałam że ją zagryze...

urocze stworzenie:):)

Posted

sunshine napisał(a):
Ooooo białasy:D a nie dalej jak wczoraj o Was myślałam:D Mówię obiecali w wakacje a tu głucho:P

Oj tam :D Przecież pewno sama wiesz, jak to jest z tymi obiecankami. :evil_lol: Czasem się przeciągnie, a czasem nie :lol: Ale to miło z Twojej strony, że o nas myślałaś. :loveu: