Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunshine napisał(a):
cześć cześć i czołem:D

Doszedł basen:D Fajniasty jest...wydaje się wytrzymały. Mam zamiar coś skołowac na dno basenu (wykładzina albo jakieś linoleum) wtedy pazurkami nie podrze:D.

Na razie i tak ma nadal szlaban na kąpanie;) hehe

..no proszę, ale będzie wodne szaleństwo;)

dobrego dnia

Posted

Maks i Spark napisał(a):
..no proszę, ale będzie wodne szaleństwo;)

dobrego dnia

No ja myslę że jej się spodoba:P
A dziś ma na mnie focha... bo jej pazurki obciełam:P Ale w nagrodę pójdziemy na dłuuuugą terenową wędrówkę dzisiaj:)

Posted

NATKA napisał(a):
Cześć Shiraczki i jak się basenik sprawuje?

Niewypróbowany jeszcze... ale widzę że rana to już praktycznie blizna więc niebawem:D
dOgLoV napisał(a):
basennnnnnn :evil_lol: tez by mi sie przydal :cool3:

korzystaj:D 12 zł mnie kosztował:P I jestem bardzo zadowolona...żadna taniocha :D

Mam zdjęcia z dzisiejszego spacerku:D ponad 2 godziny łaziłyśmy po polach łąkach...lasach:)

Oblazły mnie mrówki, narobił mi na ramie ptak...ale było sympatycznie :D

Posted

Soooo BIG love :loveu:

Im see you :evil_lol:

Gdzie jest pies?:D

No to lecimy:diabloti:

No doooobra już wyłaże z tych krzaków nio... o co tyle krzyku?:lol:

cdn

Posted

Na sterylke się zdecydowałam, bo cieczki się zbyt dużym kosztem Kropy odbywa. Bo tych podlatywaczy nie wstanie odgonić, a on myśli że coś złego robi, i chodiz smutna i zachukana bidulka moja.. a w sumie to tylko jeden jedyny jest podlatywacz, ale jak tylko dorwę jego Pana to sobie z nim poważnie porozmawiam...

Posted

deer_1987 napisał(a):
Witam sie wieczornie! i jeszcze na zdjecia trafilam!

na 9 sierpnia mam zamowiona sterylizacje.

Pozostaje życzyć powodzenia i silnych nerwów:) Ja to przeżyłam strasznie:P Będziemy trzymac kciuki i monitorować relacje:) Przypomnij się przed sterylką oki?:)

wiki4 napisał(a):
Pofarbowałaś włosy? :D

http://img205.imageshack.us/img205/7091/zdjecie0094.jpg
Widziałam na n-k i się uśmiałam z miny Shiry :lol:

Tak:P Siostra zapomniała mi załatwić rozjaśniacza do jasnych pasemek i przyniosła tylko farbę, która miałam zawsze te ciemne farbowane....i się cała zafarbowałam:P Wszyscy twierdzą że korzystnie:D

Czarnulka napisał(a):

dzięki:)

Baski_Kropka napisał(a):
Na sterylke się zdecydowałam, bo cieczki się zbyt dużym kosztem Kropy odbywa. Bo tych podlatywaczy nie wstanie odgonić, a on myśli że coś złego robi, i chodiz smutna i zachukana bidulka moja.. a w sumie to tylko jeden jedyny jest podlatywacz, ale jak tylko dorwę jego Pana to sobie z nim poważnie porozmawiam...

Tak to fakt... nie ułatwiają życia

Posted

sunshine napisał(a):

Tak:P Siostra zapomniała mi załatwić rozjaśniacza do jasnych pasemek i przyniosła tylko farbę, która miałam zawsze te ciemne farbowane....i się cała zafarbowałam:P Wszyscy twierdzą że korzystnie:D

Ładnie, ładnie :lol: ;)

Chyba nawet lepiej :p

Posted

Dziekuje, oczywiscie sie przypomne, to jeszcze miesiac czasu :) akurat miesiac co bede pracowac :P m.in.dlatgo dopiero za miesiac zebym mogla z nia byc do 4 tyg po sterylce (akurat 4 tyg po sterylce mam praktyki)

Posted

hej:)
super wyglądasz w tych włosach(o ile dobrze pamiętam miałaś znacznie jaśniejsze)
Shirka widzę,że pięknieje normalnie,mimo,że to lato i linieje pewnie mocno:)mój Kowek to już prawie łysy jest...
a i basen też zakupiłam dla swoich miesiące temu już praktycznie,ale Kowek coś nie chciał się w nim chłodzić i ponownie rozkładam go jutro:)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dziekuje, oczywiscie sie przypomne, to jeszcze miesiac czasu :) akurat miesiac co bede pracowac :P m.in.dlatgo dopiero za miesiac zebym mogla z nia byc do 4 tyg po sterylce (akurat 4 tyg po sterylce mam praktyki)

Tak, warto dopilnować:)

NATKA napisał(a):

hehehe najlepsze:D

Maks i Spark napisał(a):

dziękuję:D

przeszlus napisał(a):

lecę:)
ames napisał(a):
hej:)
super wyglądasz w tych włosach(o ile dobrze pamiętam miałaś znacznie jaśniejsze)
Shirka widzę,że pięknieje normalnie,mimo,że to lato i linieje pewnie mocno:)mój Kowek to już prawie łysy jest...
a i basen też zakupiłam dla swoich miesiące temu już praktycznie,ale Kowek coś nie chciał się w nim chłodzić i ponownie rozkładam go jutro:)

Dzięki:)

No właśnie troszkę jej włosy zaczeły wyłazić ale żeby tak jak na hasiora przystało liniała to coś jej się nie spieszy:P