Ciapkowa. Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Trzymam mocno kciuki za sterylke :loveu: Będzie dobrze ;*:) Quote
sunshine Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='przeszlus']A Ada to ten sam typ co Arya i Lyra :D:D To Ryju została już pokryta :o Mam jakieś przestarzałe informacje ;) Ja bym chciał kiedyś pieska po Lyrze :diabloti: Ale po Arze też bym nie pogardził :p[/QUOTE] Nie wiesz co mówisz :diabloti: Lyra jest wredna:evil_lol: już jej powiedziałam że jej dzieci nie chcę:razz: Za to Ryju ma cudny charakter :loveu: A moje dziecko teraz lezy na stole operacyjnym :placz: a ja rycze ze strachu :oops::placz: Quote
Nayantara Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 No to czekamy na Shirkę niezdolną do rozrodu :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 http://img163.imageshack.us/img163/1258/19062010011.jpg cóż za ekstrawagancja :D pozdrawiamy :) Quote
Ewa&Duffel Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Czekamy na wieści,oczywiście wiem, że pozytywne ;) Quote
Ciapkowa. Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Czekamy na wieści,oczywiście wiem, że pozytywne ;)[/QUOTE] Oczywiście. :) Quote
chocolatelady Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Czekamy czekamy.;) . Napewnoo bedzie gites.;) Quote
sunshine Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 cześć kochani:) Shiraczek dochodzi do siebie po narkozie:D. Wszytsko poszło świetnie. Wet powiedział że bardzo dobrze zniosła sterylke i bardzo mało krwawiła. Założył jej szwy śródskórne rozpuszczalne i powiedział że dzięki nim nie musi mieć żadnego kubraczka ani kołnierza:) Trzymajcie teraz kciuki za szybka rekonwalestencje :D Mam kilka zdjęć z wczoraj więc za jakąś chwilke dodam:) Quote
wiki4 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 To świetnie, że poszło dobrze! :multi: Czekamy na zdjęcia :D Quote
przeszlus Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='sunshine']Nie wiesz co mówisz :diabloti: Lyra jest wredna:evil_lol: już jej powiedziałam że jej dzieci nie chcę:razz: Za to Ryju ma cudny charakter :loveu: A moje dziecko teraz lezy na stole operacyjnym :placz: a ja rycze ze strachu :oops::placz:[/QUOTE] Właśnie dlatego chciałbym po Lyrze ;) Mam coś co ma podobny charakter do charaktery Lyry,ona też nie bardz chwyta o co chodzi w przywołaniu :D:D:D Quote
sunshine Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Zdjęcia Shirki z wczoraj wieczora :) Mam nadzieje że prędko zacznie znów tak biegać ;) Hyhyhy:evil_lol: do kolekcji min:diabloti: cdn Quote
sunshine Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Takie ładne o zachodzie słońca:D Amen :D Quote
sunshine Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Pola należą do miasta czyli wspólne:D A tak serio to pracujemy nad "kręgami w zbożu" :D Quote
chocolatelady Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Cieszę sie baaaardzo ze wszystko wporządeczku z psiaczkiem. Jejuuu no...!!! Shircia jest poprostu niebiańskoo piękna.! Quote
przeszlus Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 http://img822.imageshack.us/img822/3788/22062010025.jpg Fajnie,romantycznie ;) Jak po sterylce,do 3 dni powinna dojść do siebie ;) Quote
przeszlus Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Co tu nie wierzysz w moją zabójczą wiedzie :D:D Zapraszamy do nas Quote
sunshine Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='przeszlus']Co tu nie wierzysz w moją zabójczą wiedzie :D:D Zapraszamy do nas[/QUOTE] Jak bym śmiała wątpić :D Książki książkami, wiedza wiedzą ale na życie nie ma reguły ;) Quote
Ciapkowa. Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Martyna! Przecież on jest wszechwiedzący ;) Ja też nie smiem wątpic :D Ale zobaczymy jak to będzie... Mamy nadzieje, ze Shirka szybko zacznie znow biegac :) Buziaki :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Super, że Shirka dobrze zniosła sterylkę :) Na pewno szybciutko dojdzie do siebie. Widzę, że też przepada za "małymi" patyczkami :D http://img715.imageshack.us/img715/8522/22062010003.jpg Quote
Baski_Kropka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Weterynarz Ci pewnie powiedział, ale uważaj teraz z jej wysiłkiem i zapędem do szaleństw, ze skakaniem i schodzeniem na łóżko...no i bądź co bądź, na zewnątrz skóra zagoi się szybciej, a od środka to troszkę dłużej idzie, dlatego suczki trochę dłużej przechodzą rekonwalescencję niż psy.. :) Życzę Ci żeby deszcz nie spadł jakiś sowity i żeby shirce nic nie zawilgotniało, nam dzień przed ściągnięciem szwów zawilgotniała rana bo i pies trozkę zmókł przez ulewę a wyszliśmy tylko na siki i do domu!, i o mały włos a pies by był drenowany bo ropa naszła i worki po jajkach spuchły ale opanowaliśmy sytuejszyn i po 3 dniach specjalnej kuracji doszedł do siebie. :) Kurujcie sie dziewczyny ty nerwowo bo pewnie się stresa najadłaś, a shirka po zabiegowo... Baski całą noc płakał, całą noc nie spałam bo przestawał tylko kiedy go głaskam, on leżał na plecach a na szwach miał lodowate okłady... A chodzi shirka też w takim kołnierzu jak klosz od lampy :D ?? Baski chodził tydzień :P Quote
Recommended Posts