Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='przeszlus']A Ada to ten sam typ co Arya i Lyra :D:D To Ryju została już pokryta :o Mam jakieś przestarzałe informacje ;)
Ja bym chciał kiedyś pieska po Lyrze :diabloti: Ale po Arze też bym nie pogardził :p[/QUOTE]

Nie wiesz co mówisz :diabloti: Lyra jest wredna:evil_lol: już jej powiedziałam że jej dzieci nie chcę:razz:

Za to Ryju ma cudny charakter :loveu:

A moje dziecko teraz lezy na stole operacyjnym :placz: a ja rycze ze strachu :oops::placz:

Posted

cześć kochani:) Shiraczek dochodzi do siebie po narkozie:D.
Wszytsko poszło świetnie. Wet powiedział że bardzo dobrze zniosła sterylke i bardzo mało krwawiła. Założył jej szwy śródskórne rozpuszczalne i powiedział że dzięki nim nie musi mieć żadnego kubraczka ani kołnierza:)

Trzymajcie teraz kciuki za szybka rekonwalestencje :D

Mam kilka zdjęć z wczoraj więc za jakąś chwilke dodam:)

Posted

[quote name='sunshine']Nie wiesz co mówisz :diabloti: Lyra jest wredna:evil_lol: już jej powiedziałam że jej dzieci nie chcę:razz:

Za to Ryju ma cudny charakter :loveu:

A moje dziecko teraz lezy na stole operacyjnym :placz: a ja rycze ze strachu :oops::placz:[/QUOTE]

Właśnie dlatego chciałbym po Lyrze ;) Mam coś co ma podobny charakter do charaktery Lyry,ona też nie bardz chwyta o co chodzi w przywołaniu :D:D:D

Posted

[quote name='przeszlus']Co tu nie wierzysz w moją zabójczą wiedzie :D:D
Zapraszamy do nas[/QUOTE]
Jak bym śmiała wątpić :D

Książki książkami, wiedza wiedzą ale na życie nie ma reguły ;)

Posted

Martyna! Przecież on jest wszechwiedzący ;) Ja też nie smiem wątpic :D
Ale zobaczymy jak to będzie...
Mamy nadzieje, ze Shirka szybko zacznie znow biegac :)
Buziaki :loveu:

Posted

Weterynarz Ci pewnie powiedział, ale uważaj teraz z jej wysiłkiem i zapędem do szaleństw, ze skakaniem i schodzeniem na łóżko...no i bądź co bądź, na zewnątrz skóra zagoi się szybciej, a od środka to troszkę dłużej idzie, dlatego suczki trochę dłużej przechodzą rekonwalescencję niż psy.. :)
Życzę Ci żeby deszcz nie spadł jakiś sowity i żeby shirce nic nie zawilgotniało, nam dzień przed ściągnięciem szwów zawilgotniała rana bo i pies trozkę zmókł przez ulewę a wyszliśmy tylko na siki i do domu!, i o mały włos a pies by był drenowany bo ropa naszła i worki po jajkach spuchły ale opanowaliśmy sytuejszyn i po 3 dniach specjalnej kuracji doszedł do siebie. :)
Kurujcie sie dziewczyny ty nerwowo bo pewnie się stresa najadłaś, a shirka po zabiegowo... Baski całą noc płakał, całą noc nie spałam bo przestawał tylko kiedy go głaskam, on leżał na plecach a na szwach miał lodowate okłady...
A chodzi shirka też w takim kołnierzu jak klosz od lampy :D ?? Baski chodził tydzień :P