Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Białe, po prostu zagryzę... Dlaczego?! Rozglądałam się jak w dupie maryni:P

Wiem że jakieś laski rozpoznały Shirę ale potem dupkami się odwróciły, były z czarnym labkiem. Jak się odwróciły to ja zwatpiłam:P
Pogadałam chwilę z Olkiem ale Lucasowi się wiilcze towarzystwo nie spodobało:P więc trzeba było dupkę zawinąć ;) I tyle z dogo, myślałam że będzie lepiej:(.

W ogóle to dziewczyny zamieszania narobiły bo Lyra sobie śpiewała i marudziła jak to ona:D.

Generalnie było super:) Wystepujace psiaki świetnie się spisywały:) Żałuję tylko że bliżej nie poszłyśmy ale to leżenie na trawie było takie kuszące:D

Białe kiedy nas widziałyście i czy my takie straszne?:(

Posted

Haskowe DCDC

Ucza się do dogoterapii:diabloti:

Shira, Aria i Lyra. Aria to przyszła mama pierwszego miotu Anana Amarok:D Oraz Ada, dumna włascicielka hodowli:)

A teraz jak leci:P

Burczydupki... ach husky :lol:

cdn

Posted

sunshine napisał(a):
Białe, po prostu zagryzę... Dlaczego?! Rozglądałam się jak w dupie maryni:P
Białe kiedy nas widziałyście i czy my takie straszne?:(

Nie bij, nie bij, ale widziałam prawie cały czas... :diabloti: :siara: Stałam mniej więcej tutaj, ale to się zmieniało. ;)
Straszne nie straszne, ja wstydliwa i nie podeszłam.

A dziś też byłyście?

Posted

przeszlus napisał(a):
http://img709.imageshack.us/img709/8734/19062010016.jpg
No to Ada zaszalał,Ryjek jest dumna :D:D
http://img29.imageshack.us/img29/4654/19062010015.jpg
Lyra wyszła genialnie
http://img709.imageshack.us/img709/9451/19062010002.jpg
No i Arya i Lyra ogon pokazały ;)

Lecę na hasze forum fotki genialne

Dziękować :D Ryjowi się spodobał ten sport chyba (robienie dzieci) bo potem z Shirą się podrywały na wzajem i próbowały dzieci sobie robić...

dOgLoV napisał(a):
suuuuper foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: i te i te w temacie latajacych psów :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziękować :D Fajnie było:)

Infortune. napisał(a):
Nie bij, nie bij, ale widziałam prawie cały czas... :diabloti: :siara: Stałam mniej więcej tutaj, ale to się zmieniało. ;)
Straszne nie straszne, ja wstydliwa i nie podeszłam.

A dziś też byłyście?

Ty masz pojęcie ile krotnie ja tam łaziłam?! Foch do następnego spotkania... wredne babsko! Buuu ;( Zła ciotka:(

Dziś nie byłysmy bo kasy nie było na dotarcie już:P

CarolineS napisał(a):

hyhyh cała Luśka:P

Posted

sunshine napisał(a):

Ty masz pojęcie ile krotnie ja tam łaziłam?! Foch do następnego spotkania... wredne babsko! Buuu ;( Zła ciotka:(

Dziś nie byłysmy bo kasy nie było na dotarcie już:P

Ale sobie nababrałam :diabloti: Ale nie poznałaś mnie bo byłam bez Łaciatej, dziś już byłam z nią więc byłoby łatwiej, ale trudno. :diabloti: Kiedyś na pewno się uda, np za rok. :P

Posted

Hehe w relacjach husky-husky sprawa "znajomości" zupełnie inaczej wyglada niż u zwykłych ras. Ich zachowania są bardziej pierwotne i mimo że się lubią i bawią często na siebie burczą lub bywa ostrzej gdy ktoś z burczeniem nie odpuszcza...ale zwykle nie jest to groźne ;)

Posted

Tym czarnym labkiem była Negra :evil_lol:
Dziewczyny z nią stały, jak wróciłam to mówiły, że to chyba Shirka była,
ale potem już Was nie widziałam :-(
I już wiem dlaczego! Bo nie łaziłyśmy po tej górze, tylko ciągle przy tym terenie siedziałyśmy xD

Posted

alex_sandereczka napisał(a):
Tym czarnym labkiem była Negra :evil_lol:
Dziewczyny z nią stały, jak wróciłam to mówiły, że to chyba Shirka była,
ale potem już Was nie widziałam :-(
I już wiem dlaczego! Bo nie łaziłyśmy po tej górze, tylko ciągle przy tym terenie siedziałyśmy xD

A tak myślałam cholerka! Niech Was wszystkich diabli:P Na Was też mam focha :D

Baski_Kropka napisał(a):
Ada jest wszędzie... skąd wyście się poznały :D ?

Na haskowym forum hyhy. A Ada przyjechała kryć Ryjka koło Słupcy Reggim (Eskimo River) i we Wrześni nocowała no i wyszło na to że spędziłyśmy razem dzień :D
Skorzystałam na tym bo moja mama się zakochała w Ryjku (Arya) a dla mnie się pojawiła tym samym szansa na nowy nabytek :D. Ale nic nie zapeszam:)
deer_1987 napisał(a):
Witam sie w poniedzialek :)

witanko:D

Ewa&Duffel napisał(a):
Świetne są takie spotkania :) A jeśli jeszcze można poćwiczyć, to już w ogole super ;)
http://img716.imageshack.us/img716/8928/15062010063.jpg

dokładnie tak:D

Posted

Haha.. no to Ci zazdroszczę! Ja dopóki się nie wyniosę z domu na drugiego Hasiora nie mam co liczyć, ale też trudno się dziwić :P Bo ja mam cały zwierzyniec w mieszkaniu w bloku :D
No Ada ma fajne suńki...mój typ :P

Posted

Dokładnie, jej psy sa rewelacyjne:D Nie jakies tam kurdupelki^^ Mi mama tez grozi ale ja się nie dam hehehe

To już jutro, boję się jak cholera jasna...nocka z głowy:P

Posted

A Ada to ten sam typ co Arya i Lyra :D:D To Ryju została już pokryta :o Mam jakieś przestarzałe informacje ;)
Ja bym chciał kiedyś pieska po Lyrze :diabloti: Ale po Arze też bym nie pogardził :p