Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przeszlus napisał(a):
To co 100 stronę galerii są imprezy??????????

Można tak powiedzieć :lol: Zależy od właściciela galerii :cool3:
Z tego co wiem, Martyna to bardzo rozrywkowa kobitka więc może... :lol:

Posted

Czesc kochani :loveu:
Powiedzmy, że w ramach imprezki:evil_lol:

Dziś był hasi zlot Shira leży "nieprzytomna" :D Było super:) Psy dokazywały zwarć było niewiele:lol:
Dla Huberta(bo wie o co kaman) To Sila Natalii:)

A teraz filmik::D
[video=youtube;EN_ZiTbEnkg]http://www.youtube.com/watch?v=EN_ZiTbEnkg&feature=player_embedded[/video]

Fotorelacja z pola :cool3: Resztę zdjęć z działki i grilla ma Natalia, lepszych bo z aparatu :evil_lol: a dostanę je we wtorek :lol:

23.05.2010 godzina 7:00 czasu Polskiego, kuchnia Sunshine:D

8:30 Sila na czele Shira w strumieniu :cool3:

Shira pożerająca ucho Sili oraz Darek i Natalia w tle ;)

Patataja :cool3:

Posted

I padły... Wespe zmieniła maskę :loveu:

No comentos of this fotos :lol:

Natalia i Sila :cool3: I w tym miejscu obalam złą reputację Sili :eviltong: Wyszła na najbardziej usłuchanego psa z całej trójki :evil_lol:

trochę wody dla ochłody :loveu:

Chill out Wespe :evil_lol:

Reszta zdjęć we wtorek:)

Posted

[quote name='Pin']Świetna ^^
To sie wybiegała ;)[/QUOTE]
oj tak:D Cały dzień buszowały:D
[quote name='GaBi12']hyhy :D
fajne :loveu:
wiesz, że ja twoją Shirke kochaam ? :lol: :hahaha:[/QUOTE]
Ją każdy kocha:D Rozpieszczony babol mój:P

[quote name='wiki4']Ale krejzole :lol:eviltong:[/QUOTE]
nie inaczej hyhyhy:D

[quote name='Czarnulka']Fajne spotaknie; )) PZDR;P[/QUOTE]
Dziękować :D:D

[quote name='aniolek666']Super fotki widze że mały zlocik udany:) Pozdrawiam:)[/QUOTE]
Udany :D nawet ja się opaliłam:P

Posted

[quote name='przeszlus']http://img84.imageshack.us/img84/7094/23052010012.jpg
Co do Wes to się nie wypowiadam,ona zawsze coś rozkrenci,tu szele tu umaszczenie a teraz za maskęsię bierze.
Slia się zmienia jednak jest ułożona,nooo tak jakby.

Oczywiscie że wie o co kaman ;)
heheh tsa:D Jak się przyjrzysz na poczatku filmiku Wes robi koziołka na wstępie już hehehe:D
[quote name='dOgLoV']jakie fajne spotkanko :multi: widze ze psy szczesliwe , brudne i zmeczone :evil_lol: to przepis na wspaniala zabawe :evil_lol:
I śmierdzące:P Najpierw Wespe poleciała w trawę i sie zaczeła w czymś tarzać. Ja się zaczełam śmiać a po minucie Shira poleciała kawałek dalej... Psy wracają: Wes nie śmierdzi, Shira wytarzana w jakimś gównie (dosłownie) śmierdziała nieziemsko:P Dzisiaj było kompanko. Dostałam za swoje hehehe:D

Posted

[quote name='sunshine']

I śmierdzące:P Najpierw Wespe poleciała w trawę i sie zaczeła w czymś tarzać. Ja się zaczełam śmiać a po minucie Shira poleciała kawałek dalej... Psy wracają: Wes nie śmierdzi, Shira wytarzana w jakimś gównie (dosłownie) śmierdziała nieziemsko:P Dzisiaj było kompanko. Dostałam za swoje hehehe:D[/QUOTE]

Hihihihihiih a znasz powiedzenie " nie śmiej sie dziadku z czyjegos wypadku ........" ?? :evil_lol:
ale co fakt to fakt psy maja swoje odchyłki z tym tarzaniem sie w czym popadnie a im bardziej zmierdzace tym lepiej :evil_lol:

Posted

Wiesz sun nawet filmu nie obejrzałem bo mam neta radiowego i jest słaby zasięg i chodzi jak traktor ;)
Dog Lov Mój Max ma odchyłki ale w 2 stronę i czasem tak nie robi a te odchyłki u husky codzienność,mój chciał krowe upolować,sąsiad mówił żeona krzyczała z bólu,że ledwo co ją uratował bo już jej rozcinał żyłę ;)

Sila na tym Babskim spotkaniu(Darek jak zwykle poszkodowany bo sam a same dziwczyny Natalia ty i psice) to tak jak jedynaczka One srebrne a ona wilczasta one mają niebieskie oczy ona brązowe :p

Posted

[quote name='Aga&Ganja']O jaaa... Ale haszczaków! :o Suuuuuper! :D :loveu:
http://img84.imageshack.us/img84/7094/23052010012.jpg
hyhyhy :D
[quote name='przeszlus']No a Max ma takie jak w avatarku ;)
świetny ten film :p
A Natalia nie wie że cudzych psów się nie żywi :D:D:D:D
Ale się wyszalały ;)
cicho tam, Shirce to odpowiadało:D Kto pierwszy przy nodze ten miał nagrode:D Wiesz jakie posłuszne były...:P A jak dobiegły razem to trzeba było szybko reargować z nagrodami co by wojny nie było:D

[quote name='*anusia&ajlu*']hej :loveu:
ale fajne spotkanko :multi: z checia bym sie przylaczyla do takiej zabawy z huski:D takie beztroskie latanie i szalenstwo na calego :D :D
Zapraszamy, zapraszamy:D

P.S Dzisiaj mam wolne to później dorzucę kilka zdjęć :D A teraz spadam na spacerek i takie tam:)