sunshine Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 O a to dlaczego:O?? U nas o czymś takim nie słyszałam... Quote
sunshine Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Tak piesek sypia jak pani po dogo buszuje :evil_lol: U Was też taka pogoda? :diabloti: Nawet husky marudzi :evil_lol: cdn Quote
sunshine Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Aczkolwiek może być... Całkiem fajnie :D Najważniejsze, to pozytywnie myśleć :D I się otrzepujemy :cool3: oooooo, robaczek :evil_lol: Wiecej nie ma bo później resztki parasolki ratowałam :evil_lol: Quote
Czarnulka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 http://img444.imageshack.us/img444/7824/17052010017.jpg zjadamy robaczka xD;) Quote
Daga&Maks Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 u nas takie wichury, że żaden parasol nie wytrzyma. Kaptur też się długo na głowie nie utrzyma. Pozostaje moknąć :evil_lol: Quote
sunshine Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Czarnulka']http://img444.imageshack.us/img444/7824/17052010017.jpg zjadamy robaczka xD;) hehe bardziej się nim bawimy :D [quote name='Daga & Maks']u nas takie wichury, że żaden parasol nie wytrzyma. Kaptur też się długo na głowie nie utrzyma. Pozostaje moknąć :evil_lol: mój tez poległ:D ale walczył dzielnie hehehe Quote
Ewa&Duffel Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Oj, chyba wszędzie jest taka pogoda, ja już mam dosyć... :shake: Parasolka odpada, ja tam chodzę w kurtce z kapturem ;) Duffel nie narzeka na spacerach, bo on lubi wodę i kałuże, ale w domu cały czas śpi...też bym chciała :diabloti: Skąd ja znam to tarzanie się w trawie :D http://img687.imageshack.us/img687/6668/17052010014.jpg Quote
aniolek666 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Deszczowe fotki:) śliczne:loveu:. Widzisz a ja takiego problemu nie mam bo mój piesek na dwór jak pada wychodzić nie chce musze go na siłe wywalać z domu. No chyba że mu się bardzo chce to wyjdzie sam:) Chociaż powiem Ci, że Nero robi postępy i jak juz wyjdzie z domu to nawet pójdzie na spacerek co prawda nie długi ale pójdzie:) Quote
mistwalker1006 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 sunshine napisał(a):O a to dlaczego:O?? U nas o czymś takim nie słyszałam... chodzi o psie buty, jak pies ma wilczy pazur i trzeba mu zalozyc buty zeby nie pocial sobie lap o lod czy kamienie to wilczy pzaur przeszkadza i moze zranic noge( obetrze sie do krwi) , i nie za dobrze one przylegaja do nogi :) wiec jak hoduja psy do biegania w ciagu pierwszego tygodnia wilczy pazur jest usuwany bo puzniej usuniecie jest kosztowne i bolesne dla psa:) Quote
Baski_Kropka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 mistwalker1006 napisał(a):oh i jako ciekawostka, wiesz ze wilczy pazur dyskwalifikuje psa do pracy w zaprzegu... EeEe wcale nie dyskwalifikuje. U nas chyba takiego czegoś nie ma... poza tym można kupić wysokie lub niskie buciki sobie dopasować. Mój pies wilczy pazur ma a biega i w zaprzęgu i przy rowerze i na dogtrekkingi jeździ i przez 5 lat jego życia tylko raz sobie ten pazurek złamał, i to przy szaleństwach z patolem a nie przy bieganiu :D Wiec to raczej życie utrudnia ewentualnie i to raczej (niech tak sie nazywają) profesjonalistą, osobą które szykują się na trasy midowe i longi gdzie zasuwają z dużymi zaprzęgami po kilkadziesiąt km... Zresztą u nas to wciąż mało popularny sport... Nawet bym nie pomyślała o tym pazurku :D Teraz aż sobie spojrzałam... no i w sumie po tym co zaobserwowałam na ME Europy Kubalonka itp.. to jak ktoś buty na psich łapach miał... to były raczej powyżej tegoż wyrostka :D Chociaż być może selekcjonując i hodując psy ewidentni pod ten sport hodowcy zwracają na to uwagę i dbają... Quote
sunshine Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 No własnie ja tez tak patrzę że pazur znajduje się wysoko u Shiry, buty które miałam okazje widzieć nie sięgły by nawet do niego. Shira ma bardzo długie nogi. Ale ciekawe swoja drogą:) Dzisiaj o 20 zdaję maturę... normalnie przesada:P Trzymajcie kciuki bo to ostatni już ustny polski:) Quote
Ewa&Duffel Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 O 20 ? Dość dziwna pora :evil_lol: Kciuki oczywiście będą mocno zaciśnięte ! :) Quote
przeszlus Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Hejo:p W koncu jestem na forum,troche mnie nie było więc pytam: I jak cieczka,jak sterylka(ustaliłaś cos?) jak treningi???? Co do innego wspułczuję po nice:( Ostatnie fotki faktycznie deszczowe ;) Daga jeśli u was są silne wiatry to przyjedz do nas :p Zapraszamy na nowe fotki Quote
Ciapkowa. Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 O 20? Jej! Co za pora :o Ale kciuki będą mooocno trzymane. < 3 Quote
sunshine Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):O 20 ? Dość dziwna pora :evil_lol: Kciuki oczywiście będą mocno zaciśnięte ! :) Kaja10014 napisał(a):Trzymamy kciuki! :) przeszlus napisał(a):Hejo:p W koncu jestem na forum,troche mnie nie było więc pytam: I jak cieczka,jak sterylka(ustaliłaś cos?) jak treningi???? Co do innego wspułczuję po nice:( Ostatnie fotki faktycznie deszczowe ;) Daga jeśli u was są silne wiatry to przyjedz do nas :p Zapraszamy na nowe fotki Cieczka... albo końcówka końcówki albo się skończyła całkiem, fundusze mam czekam tylko aż się upewnię no i magiczne trzy tygodnie po cieczce, wtedy się umówimy na termin z wetem:). Treningi jeśli w ogóle się odbywają to sporadycznie i to bardziej przebieżki bo pomomimo tego że jest zimno to dla Shiry to za gorąco niestety. W niedzielę przyjeżdżają za to znajomi z Poznania i Jarocina z psami, jeśli się powiedzie to będzie trening na trzy psy zakończony hasim grillem :D. GaBi12 napisał(a):O 20? Jej! Co za pora :o Ale kciuki będą mooocno trzymane. < 3 Wszystko zakończyło sie szybciej :D Jestem już w domku (mieszkam na przeciwko szkoły więc to nic dziwnego:P) Zdałam! 19/20 punktów :D! Dziękuję za kciuki, jesteście kochani:* Już po maturach, teraz mam czas na nadrabianie waszych galerii :D Quote
przeszlus Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Gratuluję,to już pamiętaj że po haszczym spotkaniu fotki wstawiac:p Quote
Ewa&Duffel Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 GRATULACJE !!! Świetny wynik :) To teraz możesz odetchnąć i rozpocząć długie wakacje ;) Quote
sunshine Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 No tak prawie :D Jeszcze egzamin na technika :P Quote
łamAga Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Gratulacje !!!! :multi: mieszkac na przeciwko szkoły to fajnie i nie , bo niby blisko ale widziec ja nawet w weekend :shake: ja pamietam jakiego ja mialam stresa przed zdawaniem na technika :shocked!:ale nie było wcale tak źle :laugh2_2:no ale teraz mi sie to łatwo pisze jak mam to juz od wielu lat za soba :evil_lol: mimo wszystko trzymam kciuki chociaz wiem ze na pewnoooo dobrze Ci pojdzie :lol: Quote
sunshine Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Technikiem sie nie przejmuje, jak nie zdam to nie:P I tak idę w zupełnie innym kierunku dalej ^^ Shira chce zostać koniecznie dogoterapeutą więc musze iść na fizjoterapię:D Quote
sunshine Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='Kaja10014']Wielkie gratulacje! Dziękuje :D Dziś przestało wreszcie padać, więc byłyśmy na spacerku:) A wieczorkiem na treningu:D Było dziś chłodno jakieś 9 stopni więc Shira spisywała sie rewelacyjnie :D A że wody było wszędzie pełno ja nie mam błotników...to się domyślacie jak wyglądałam:D Taka pogoda to mi się podoba :D P.S Zamontowałam wreszcie zabezpieczenie na kierownice:D I nie licząc incydentu z kotem to byłyśmy całkiem bezpieczne:diabloti: Kilka zdjęć z dziś:) O, woda:razz: No to nura:evil_lol: Faaaaaajnie jest :cool3: Oupsiu, chlapło...:roll: Kto pierwszy po patyczek?:multi: Quote
sunshine Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 No rzucaj badyla :multi: I to tyle ze zdjęć bo później mi bateria siadła:eviltong: Quote
QQk Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Bry! Gratulacje! http://img121.imageshack.us/img121/4929/19052010001s.jpg - tak ułożyła głowę, że przypomina malamuta :) http://img203.imageshack.us/img203/5043/19052010009w.jpg - fajna gałązka Quote
Recommended Posts