Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunshine napisał(a):
A wiesz że możesz ją całkiem łatwo oduczyć ^^, ? Powiedz mi jak ona dokładnie rearguje na rowery? Na każde które Was mijają, czy wtedy tylko gdy są blisko czy jak ty na nim siedzisz? Zawsze można spróbować :)

ostatnio ucze ja na smaki, ze jak ktos biegnie kolo nas to cmokam zeby sie na mnie spojrzala i daje smaka, jak osoba przebiega i nie zwroci na nia uwagi to ja chwale, narazie sie uczy, nie zawsze jej to wychodzi, ale jest coraz lepiej, juz mama nie panikuje jak widzi jakiegos rowerzyste i Ajlu spuszczona:)
ucze ja jak jest bez smyczy bo w smyczy zawsze pobiegnie bo wie ze ja zatrzymam i nie wiem jak ja tego oduczyc...
a ja jak jade na rowerze to nie ma szans zeby nie gryzla, nie mam w domu roweru i nie mam jak uczyc:/

a tak ogolem to dlaczego w tytule masz ze Shira jest zmora labka? :)

Posted

A ty moja droga gdzie się wybierasz po maturce studia jakie? a może praca ;>?? ja mam stres ze się nie dostane na dzienne a na zaoczne nie chce iść..;/ zaczęłam sobie pracować fajnie weekendowo miło się pracuje na prawdę i nie mam ochoty tego na razie zmieniać.. chce jeszcze 3 lata młodości mieć.. dorosłe życie to trochę potem :D W każdym razie powtórzę się...mam cholernego stresa...bo orłem w nauce to nie jestem... jedynek co prawda nie mam ale świadectwo średnie...teraz trzeba się do matury przyłożyć... :/

Ja tam wole rocznik 90'! ;D

Posted

wiki4 napisał(a):
To pewno będą zdjęcia, co? :razz:

WeronikaM napisał(a):
super :)
narób dużo fot !!! :loveu:

Hyhy będą będą :D

Czarnulka napisał(a):
Jeszcze nie wiem gdzie potem pójde.. Musze sie zastanowic.

Przemyśl to dobrze :razz:
przeszlus napisał(a):
CZyli czarnulka to 95 rocznik!!
Najlepszy co nie ;)

NIE:diabloti:

*anusia&ajlu* napisał(a):
ostatnio ucze ja na smaki, ze jak ktos biegnie kolo nas to cmokam zeby sie na mnie spojrzala i daje smaka, jak osoba przebiega i nie zwroci na nia uwagi to ja chwale, narazie sie uczy, nie zawsze jej to wychodzi, ale jest coraz lepiej, juz mama nie panikuje jak widzi jakiegos rowerzyste i Ajlu spuszczona:)
ucze ja jak jest bez smyczy bo w smyczy zawsze pobiegnie bo wie ze ja zatrzymam i nie wiem jak ja tego oduczyc...
a ja jak jade na rowerze to nie ma szans zeby nie gryzla, nie mam w domu roweru i nie mam jak uczyc:/

a tak ogolem to dlaczego w tytule masz ze Shira jest zmora labka? :)

O, właśnie tak też uczyłam Shirę. Tylko że miałam łatwiej bo w ogóle nie znała rowerów, miała 7 tygodni i uczyłam ją w ten sposób nie zwracania na nie uwagi:)

Jak widzisz rower to ją wołaj pokazuj jej smaka każ siedzieć i jak rower Was mi nie a ona wytrzyma pochwal i daj smaka :D. Na razie ty nie próbuj wsiadać, jak nauczy się ignorowac rowery to wtedy wyłudź od kogoś i spaceruj na początku z rowerem i psem, jak się oswoi powolutku wsiadaj i spokojnie ją zapewniaj że wszystko gra:)
( Ze mnie też się śmiali że spaceruje z psem i rowerem:evil_lol:)

A zmora labradora, bo w bloku przed nami mieszka czarna labradorka, Lusia. Shira się z nią wychowywała( Lusia jest kilka miesięcy starsza) i pozwalała ze sobą Shirce robić wszystko, jeść uszy włazić na siebie i teraz się uwielbiają a duża Shirka nadal na nią włazi i zjada jej uszy:evil_lol: Jak dwa szczeniaki:lol:
Baski_Kropka napisał(a):
A ty moja droga gdzie się wybierasz po maturce studia jakie? a może praca ;>?? ja mam stres ze się nie dostane na dzienne a na zaoczne nie chce iść..;/ zaczęłam sobie pracować fajnie weekendowo miło się pracuje na prawdę i nie mam ochoty tego na razie zmieniać.. chce jeszcze 3 lata młodości mieć.. dorosłe życie to trochę potem :D W każdym razie powtórzę się...mam cholernego stresa...bo orłem w nauce to nie jestem... jedynek co prawda nie mam ale świadectwo średnie...teraz trzeba się do matury przyłożyć... :/

Ja tam wole rocznik 90'! ;D

Rocznik 90 jest najlepszy.... kiedys w badaniach podawano że statystycznie najinteligentniejszy hyhyhy :evil_lol:

Ja chcę właśnie na zaoczne, żeby już pracować. Byłam długi czas kelnerką w weekendy ale był to zły pomysł bo noc i dzień pracowałam a do szkoły szłam nieprzytomna... ale poczułam jak to jest mieć własne pieniadze:)

Teraz sprzątam u pewnej pani stomatolog, dużo z tego nie ma bo to tylko raz w tygodniu a ambicje rosną:diabloti:

Na studia idę na fizjoterapię do Poznania:)
Ze świadectwa mam średnią 4.0 więc nie narzekam :cool3: a z matury boję sie matmy :( Inne przedmioty zdje zadowalająco (70. 80 procent) a matma porażka!:placz: Raz zadana raz nie:shake:

Musicie za nas trzymać kciuki:loveu:!!

Posted

Noo to wy za nas tez musicie trzymać :P Ja 2 nie zdałam 2 zdałam z matmy i ciekawa jestem.. z polskiego jest spoko z angielskiego nieeeebo :D ale świadectwo.. średnią z 4 lat mam chyba 3,4 :/ no ale ja leniwa jestem strasznie :/
A na zaoczne nie chce iść z tego powodu, że nie miała bym już czasu i możliwości trenowania i startowania w zawodach bo weekendy zajęte, a to nam tyle radości daje :(
Więc modle się o dostanie się na dzienne, ale za zdany egzamin zawodowy są dodatkowe punkty na studiach to spoko :D
Ja się na akademię ekonomiczną w Katowicach wybieram na logistykę albo gospodarkę przestrzenną.. ;)

Ja pracuje w weekendy. piątki soboty niedziele, jako promotorka aparatów z Nikona, czas pracy i godziny w jakich pracuje reguluje sobie sama ;) Wcześniej pracowałam na małym AGD ;P i spoko radze sobie...teraz mam fajniej bo poza płaconymi godzinami pracy mam prowizje od sprzedanego sprzętu... kasa nie jest jakaś ogromna...ale tak na prawdę ode mnie zależy ile zarobie :D wiec jak byś dostała taką bardziej stałą prace na nazwijmy to promocji chociaż ona nią nie jest, to powiem Ci że fajnie jest ;)

Posted

Uhuhuh...z dala od matmy :D

Zjazdy są co dwa tygodnie a tez założę się że nie na każde się jeździ :D Nie taki diabeł straszny ;). Dobrze masz jak rodzice cię będa utrzymywać...mi tyle siana nie dadzą, a i właśnie bez psa caaaały tydzień:( nie dla mnie;p

Posted

ja chce iść na bezpłatne studia dzienne... nie na takie dzienne za które płaci się ciężkie pieniądze ;D wiadomo...że poprawki czy coś no to muszę sobie opłacić i dojazd na wykłady itp.. ale nie ma źle...moja droga, jak pójdziesz na zaoczne i do pracy to dopiero będzie tydzień bez psa ;) ja to tak na to patrze :P

Posted

mhmm...dalej uwalam ze jesteś marzycielka... tak myślę że do 16 to minimum będziesz pracować ;P Mój TŻ pracuje w makiecie jako doradca fachowy ze się tak ładnie określę na foto i ma grafik niby 10 - 15 dni wolnego w miesiącu ale pozostałe 15 dni robi po 12 godzin albo 11 ;/ nie wiem.. moze ja sie nie znam... chociaż prace trzymam kciuki żebyś znalazła :D