przeszlus Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Jaa wiem która to jest Wespe!!!!!!!!!!!! Jej włąsciciel jest na haszczym forum no nie :p A film czemu taki krótki????????????? Quote
Baski_Kropka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Eee Baski to wcale nie jest taka torpeda...ale jak się uprze to nie ma mu mocnych :) Ale po całej zimie ciorania sanek i mnie, jak się wsiądzie na hulajke czy rower z psami to śmierć w oczach :D Wiem że to ciężko nagrać filmik jak się tak z psem pędzi, ja sama żadnego nie mam :D Jednak że...mam zamiar nagrać coś na przyszłą zimę z saneczek :) Wtedy trochę łatwiej opanować sytuacje...bo przynajmniej się nie przewrócę :D Ale muszę sobie załatwić jakiś aparacik mały :D Quote
przeszlus Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Aaa do zimy daleko:placz: Nagraj coś innego;) Quote
łamAga Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Fajny filmik :lol: ale dobrze ze sie nie wyrypalas na tym rowerze bo mieli bysmy wyrzuty sumienia ze dla nas sie tak poswiecasz :evil_lol: Quote
sunshine Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Baski_Kropka napisał(a):Eee Baski to wcale nie jest taka torpeda...ale jak się uprze to nie ma mu mocnych :) Ale po całej zimie ciorania sanek i mnie, jak się wsiądzie na hulajke czy rower z psami to śmierć w oczach :D Wiem że to ciężko nagrać filmik jak się tak z psem pędzi, ja sama żadnego nie mam :D Jednak że...mam zamiar nagrać coś na przyszłą zimę z saneczek :) Wtedy trochę łatwiej opanować sytuacje...bo przynajmniej się nie przewrócę :D Ale muszę sobie załatwić jakiś aparacik mały :D Z zawieszką na szyję :D ja miałam telefon w rece i bałam się że mi wypadnie, momentami mialam go w zębach jak natychmiast potrzebowałam obu rąk :D hyhy zęby się przydają:cool3: przeszlus napisał(a):Aaa do zimy daleko:placz: Nagraj coś innego;) Tak, dokładnie to ta sama Wespe :D Narzekasz że krótki? :D zobaczymy jaki ty nagrasz jak z Maxem zaczniesz trenować hyhyhy :diabloti: dOgLoV napisał(a):Fajny filmik :lol: ale dobrze ze sie nie wyrypalas na tym rowerze bo mieli bysmy wyrzuty sumienia ze dla nas sie tak poswiecasz :evil_lol: Chociaż jedna wdzieczna:evil_lol:, ale chociaż z odszkodowania bym skorzystała :diabloti: Quote
Czarnulka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Shii bardzo fajnie biega. Ja swoją tez trzymam w ręce ; pale jak narazie boi sie ze w nią wjade.. Bo były takie przypadki, ale nic jej sie nie stało. A to dzaiło sie wtedy kiedy ona sie zatrzymała albo mi weszła przed koło ; p Quote
sunshine Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Ale ja trzymam tylko komórkę, lina jest przypięta do roweru, ten mój koń by mnie szybko ściągnął z roweru gdybym line w ręce miała :D Nio tak się zdarza niestety:P Trzeba uważać :) Ale jak się boi koła to może będzie pruć do przodu teraz;) Quote
Czarnulka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 nO może.; ) a to cie źle zrozumiałam heh. ; ) Quote
sunshine Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Kilka zdjęć z dzisiaj:) Tam z tyłu to nie ja:eviltong: ymmmm taaki dobry badyl:diabloti: No co ty nie wchodzisz?:crazyeye: No dobra już idę do ciebie :p Ymmm ochłoooda:loveu: Quote
sunshine Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Mam patyka! mam! :multi: I nową maskę...:lol: Aport:cool3: łaaaa! Ty mokra jesteś! Fuj :placz: Lecę do ciebie!! :evil_lol: Ale ja Cię wcale nie chcę!:placz: Quote
sunshine Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Ej, to może chodźmy na trawkę?:razz: Oki!:multi: I zapasiki:D The end :D NA 270 STRONIE FILMIK Z TRENINGU!!:evil_lol: P.S Wejdźcie tutaj, petycja:( ... http://www.dogomania.pl/threads/184519-Zag%C5%82odzone-chore-zagryzane-Schronisko-w-MA%C5%81OSZYCACH-Petycja!! Quote
przeszlus Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 http://img24.imageshack.us/img24/7775/28042010022.jpg To jest gonitwa:D:DIm się chyba kolejność pomyliła :D:D:D:D Quote
Czarnulka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 nO własnie jak ty masZ sIę fajnie że twój pIes nOrmalnIe dO wOdy wchOdzI.. ; ) Quote
Daga&Maks Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 mój pies za nic w świecie do wody nie wejdzie :D Quote
wiki4 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 No, no fajnie sobie jeździcie :lol: Shirka chętnie do wody ? :cool3: Quote
sunshine Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 deer_1987 napisał(a):Zazdroszcze wodnego psa! To dla niej lepsze:) z takim futrem już teraz jest jak w saunie (18 stopni) a dzięki temu że lubi wodę możemy spokojnie chodzić na spacerki:) zawsze sie gdzieś schłodzi łobuz i odzyskuje siły :D WeronikaM napisał(a):zapasy najlepsze :) :loveu: tsa hyhy ten typ tak ma xD przeszlus napisał(a):http://img24.imageshack.us/img24/7775/28042010022.jpg To jest gonitwa:D:DIm się chyba kolejność pomyliła :D:D:D:D Cuda się zdarzają :D haha Czarnulka napisał(a):nO własnie jak ty masZ sIę fajnie że twój pIes nOrmalnIe dO wOdy wchOdzI.. ; ) Nio, tobie nie zazdroszczę:P może Lu gorąco w końcu skłoni :D A weź jak będziecie nad jeziorem wejdźcie wszyscy do wody i ja wołajcie, niektóre psy wlazły i tak polubiły wodę:) Daga & Maks napisał(a):mój pies za nic w świecie do wody nie wejdzie :D Sa i dobre tego strony :D, do smrodków wodnych się nie garnie:D wiki4 napisał(a):No, no fajnie sobie jeździcie :lol: Shirka chętnie do wody ? :cool3: Tak jak widać:), Dopóki ma grunt pod łapami :D Quote
Baski_Kropka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Kuuuurcze chyba się do Ciebie na wakacje wybierzemy :D My tez tak kochaaamy wode :P My nawet gruntu pod nogami nie potrzebujemy, jak sie patyk daleko wyrzuci a mamy chęci, to też do niego zapłyniemy :D :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ooo kurcze Martyna jaki filmik!!!!!! super!!!!!!! dam ci swoja Ajlu moze nauczysz ja nie lapania kolek:D spacerek tez super!!!! pozdr:D Quote
przeszlus Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Witam kiedy nowe foty, stare był aż wczoraj nowe by się przydały :p Quote
Czarnulka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 nO musze spróbowac tak... Ale musze gdzies pojechac gdzie jest czyste jezioro w którym moge się kąpac. Bo na dolinie nie wejde bo toam jest bruud.. ; /Chociaz psom to tam nie przeszkadza.. Quote
sunshine Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Baski_Kropka napisał(a):Kuuuurcze chyba się do Ciebie na wakacje wybierzemy :D My tez tak kochaaamy wode :P My nawet gruntu pod nogami nie potrzebujemy, jak sie patyk daleko wyrzuci a mamy chęci, to też do niego zapłyniemy :D :evil_lol: hyhy zapraszamy (na tej plaży jest ogólnie zakaz wprowadzania psów, ale są inne miejsca hyhy). Ja tak próbowałam wyciumkać Shirę i rzucałam dalej i dalej i daaaaalej, ale się nie dała porobić:P *anusia&ajlu* napisał(a):ooo kurcze Martyna jaki filmik!!!!!! super!!!!!!! dam ci swoja Ajlu moze nauczysz ja nie lapania kolek:D spacerek tez super!!!! pozdr:D A wiesz że możesz ją całkiem łatwo oduczyć ^^, ? Powiedz mi jak ona dokładnie rearguje na rowery? Na każde które Was mijają, czy wtedy tylko gdy są blisko czy jak ty na nim siedzisz? Zawsze można spróbować :) przeszlus napisał(a):Witam kiedy nowe foty, stare był aż wczoraj nowe by się przydały :p hehehe nie ma tak dobrze:) Czarnulka napisał(a):nO musze spróbowac tak... Ale musze gdzies pojechac gdzie jest czyste jezioro w którym moge się kąpac. Bo na dolinie nie wejde bo toam jest bruud.. ; /Chociaz psom to tam nie przeszkadza.. Psom nie ale ty do brudu nie wejdziesz hyhy xD Jak pojedziecie nad jeziorko rodzinkom:P wiki4 napisał(a):Hejka Shirex :eviltong: :loveu: Hie hie cześć Lisy ^^ Czy wy do szkoły holipka nie chodzicie? :D Quote
wiki4 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 No właściwie...to nie chodzę :evil_lol: Dzięki kochanym trzecioklasistom :loveu: :diabloti: Quote
Recommended Posts