Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eee Baski to wcale nie jest taka torpeda...ale jak się uprze to nie ma mu mocnych :)
Ale po całej zimie ciorania sanek i mnie, jak się wsiądzie na hulajke czy rower z psami to śmierć w oczach :D
Wiem że to ciężko nagrać filmik jak się tak z psem pędzi, ja sama żadnego nie mam :D Jednak że...mam zamiar nagrać coś na przyszłą zimę z saneczek :) Wtedy trochę łatwiej opanować sytuacje...bo przynajmniej się nie przewrócę :D Ale muszę sobie załatwić jakiś aparacik mały :D

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Eee Baski to wcale nie jest taka torpeda...ale jak się uprze to nie ma mu mocnych :)
Ale po całej zimie ciorania sanek i mnie, jak się wsiądzie na hulajke czy rower z psami to śmierć w oczach :D
Wiem że to ciężko nagrać filmik jak się tak z psem pędzi, ja sama żadnego nie mam :D Jednak że...mam zamiar nagrać coś na przyszłą zimę z saneczek :) Wtedy trochę łatwiej opanować sytuacje...bo przynajmniej się nie przewrócę :D Ale muszę sobie załatwić jakiś aparacik mały :D

Z zawieszką na szyję :D ja miałam telefon w rece i bałam się że mi wypadnie, momentami mialam go w zębach jak natychmiast potrzebowałam obu rąk :D hyhy zęby się przydają:cool3:

przeszlus napisał(a):
Aaa do zimy daleko:placz:
Nagraj coś innego;)

Tak, dokładnie to ta sama Wespe :D Narzekasz że krótki? :D zobaczymy jaki ty nagrasz jak z Maxem zaczniesz trenować hyhyhy :diabloti:

dOgLoV napisał(a):
Fajny filmik :lol: ale dobrze ze sie nie wyrypalas na tym rowerze bo mieli bysmy wyrzuty sumienia ze dla nas sie tak poswiecasz :evil_lol:

Chociaż jedna wdzieczna:evil_lol:, ale chociaż z odszkodowania bym skorzystała :diabloti:

Posted

Shii bardzo fajnie biega. Ja swoją tez trzymam w ręce ; pale jak narazie boi sie ze w nią wjade.. Bo były takie przypadki, ale nic jej sie nie stało. A to dzaiło sie wtedy kiedy ona sie zatrzymała albo mi weszła przed koło ; p

Posted

Ale ja trzymam tylko komórkę, lina jest przypięta do roweru, ten mój koń by mnie szybko ściągnął z roweru gdybym line w ręce miała :D

Nio tak się zdarza niestety:P Trzeba uważać :) Ale jak się boi koła to może będzie pruć do przodu teraz;)

Posted

Kilka zdjęć z dzisiaj:)

Tam z tyłu to nie ja:eviltong:

ymmmm taaki dobry badyl:diabloti:

No co ty nie wchodzisz?:crazyeye:

No dobra już idę do ciebie :p

Ymmm ochłoooda:loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Zazdroszcze wodnego psa!

To dla niej lepsze:) z takim futrem już teraz jest jak w saunie (18 stopni) a dzięki temu że lubi wodę możemy spokojnie chodzić na spacerki:) zawsze sie gdzieś schłodzi łobuz i odzyskuje siły :D

WeronikaM napisał(a):
zapasy najlepsze :)
:loveu:

tsa hyhy ten typ tak ma xD
przeszlus napisał(a):
http://img24.imageshack.us/img24/7775/28042010022.jpg
To jest gonitwa:D:DIm się chyba kolejność pomyliła :D:D:D:D

Cuda się zdarzają :D haha

Czarnulka napisał(a):
nO własnie jak ty masZ sIę fajnie że twój pIes nOrmalnIe dO wOdy wchOdzI.. ; )

Nio, tobie nie zazdroszczę:P może Lu gorąco w końcu skłoni :D A weź jak będziecie nad jeziorem wejdźcie wszyscy do wody i ja wołajcie, niektóre psy wlazły i tak polubiły wodę:)
Daga & Maks napisał(a):
mój pies za nic w świecie do wody nie wejdzie :D

Sa i dobre tego strony :D, do smrodków wodnych się nie garnie:D

wiki4 napisał(a):
No, no fajnie sobie jeździcie :lol:

Shirka chętnie do wody ? :cool3:

Tak jak widać:), Dopóki ma grunt pod łapami :D

Posted

Kuuuurcze chyba się do Ciebie na wakacje wybierzemy :D
My tez tak kochaaamy wode :P
My nawet gruntu pod nogami nie potrzebujemy, jak sie patyk daleko wyrzuci a mamy chęci, to też do niego zapłyniemy :D :evil_lol:

Posted

nO musze spróbowac tak... Ale musze gdzies pojechac gdzie jest czyste jezioro w którym moge się kąpac. Bo na dolinie nie wejde bo toam jest bruud.. ; /Chociaz psom to tam nie przeszkadza..

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Kuuuurcze chyba się do Ciebie na wakacje wybierzemy :D
My tez tak kochaaamy wode :P
My nawet gruntu pod nogami nie potrzebujemy, jak sie patyk daleko wyrzuci a mamy chęci, to też do niego zapłyniemy :D :evil_lol:

hyhy zapraszamy (na tej plaży jest ogólnie zakaz wprowadzania psów, ale są inne miejsca hyhy). Ja tak próbowałam wyciumkać Shirę i rzucałam dalej i dalej i daaaaalej, ale się nie dała porobić:P

*anusia&ajlu* napisał(a):
ooo kurcze Martyna jaki filmik!!!!!! super!!!!!!! dam ci swoja Ajlu moze nauczysz ja nie lapania kolek:D
spacerek tez super!!!!

pozdr:D

A wiesz że możesz ją całkiem łatwo oduczyć ^^, ? Powiedz mi jak ona dokładnie rearguje na rowery? Na każde które Was mijają, czy wtedy tylko gdy są blisko czy jak ty na nim siedzisz? Zawsze można spróbować :)

przeszlus napisał(a):
Witam kiedy nowe foty,
stare był aż wczoraj nowe by się przydały :p

hehehe nie ma tak dobrze:)

Czarnulka napisał(a):
nO musze spróbowac tak... Ale musze gdzies pojechac gdzie jest czyste jezioro w którym moge się kąpac. Bo na dolinie nie wejde bo toam jest bruud.. ; /Chociaz psom to tam nie przeszkadza..

Psom nie ale ty do brudu nie wejdziesz hyhy xD Jak pojedziecie nad jeziorko rodzinkom:P

wiki4 napisał(a):
Hejka Shirex :eviltong: :loveu:

Hie hie cześć Lisy ^^

Czy wy do szkoły holipka nie chodzicie? :D