Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Fenomenalnie się bawią, nie będę cytować, bo wszystkie zdjęcia świetne !
Jednak 2 psy tej samej rasy zawsze najfajniej szaleją ;) No i jeszcze siostry ;)

E tam sherry z niunia tez fajnie szaleja :D

Posted

Tsa one sa zwariowane :D dziękuję wszystkim za komentarze:loveu:

Doszły sledy :D:D:D:D:D Ale pierwszy trening w sledach to porażka (mało dynamicznie...) ... i nie znałam powodu dopoki nie przyszłam do domu i nie pogadałam z babcią oraz nie spotkałam wieczorem pewnego psa.
Otóż okazało się że moja dziecinka dostała chyba cieczkę:D. dzieci tak szybko dorastają :(

P.S ZDJĘCIA NA WSTECZU!!!:diabloti:

Posted

łatwo przez głowe i łapki. Ale pies może z nich łatwo wyjsc bo to sa typowo uciagowe na spacer sie nie nadają:P.

A cieczkę dostała na 100%... dzieci tak szybko dorastają:P

Więcej prób nie miałyśmy, raz że cieczka, dwa że za ciepło się zrobiło. :(

Posted

aleś delikatna ta Shirka-brawo!

a w niebieskim jej bardzo łądnie:)
moja Nata właśnie cieczkuje i Kovu serenady jej wyśpiewuje...wrrr

Posted

Z tymi sledami to tak jest, raz że może faktycznie twoja dziewczynka ma rozpoczynającą się cieczkę...a dwa, że do nich trzeba się trochę przyzwyczaić :) Mojemu też na początku było dziwnie, i średnio biegał...:P

Ja zazwyczaj szelki zakładam tuż przed przypięciem do roweru czy zaprzęgu, i zdejmuję zaraz po powrocie...nie daje mu się w nich bawić ani załatwiać. On wie, że w szelkach jest bieganie i nie ma czasu na głupoty, i pruje jak torpeda mała :D
Ogólnie skojarzyłam mu, szelki = praca, bieganie, obroża = spacery wygłupy itp. I to mi się sprawdza...:P

Szelki masz dobrze dopasowane +++ :D Tak mi się wydaje hihi... i kolor cudowny taki intensywny mmmm :D
Jak moja Kropka miała pierwszą cieczkę to sie dziwnie czułam :/ Jakoś tak..hmm...ale miała ją w wieku 6 miesięcy :P Teraz czekam już na trzecią i powinna być od początku miesiąca a jej nie ma :/