Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Domixx m&m']http://i40.tinypic.com/16419k.jpg jaka dobra:evil_lol:

zapraszamy do nas na fotki
Byłam widziałam:D
[quote name='wiki4']Świetny banerek :D

Filmiki mnie powaliły :evil_lol: Shirex :eviltong:
Dzięki :D Nie chcialo mi się dźwięku podstawiać i mam za swoje:evil_lol:

[quote name='bianka19']Cudna wariatka :evil_lol:
Wycałuj ją :D
Wycałuję :D no co tu gadać...świr :D

ZDJĘCIA i FILMY NA STRONIE 249

Posted

Shirkii.. a gdzie to zamawiałyście sleedy?? Zadzwoń tam się dowiedzieć czy paczka wyszła i kiedy się spodziewać...jak coś będą ściemniać to niech Ci poślą mailem skan z potwierdzenia nadania... a wpłacałaś na konto im przelewem czy za pobraniem.. i w ogóle...kiedy zamawiałaś :D ??

Posted

zamawiałam we wtorek z 3RD Pole, już linę u nich zamawiałam i też szła jakiś tydzień. Czas jeszcze nie jest niepokojący, wczoraj święto było a oni mają napisane 2-5 dni roboczych czyli dziś teoretycznie są 4 dni robocze:P. Płaciłam przelewem, ale się niecierpliwię i rano widziałam paczkowóz z poczty i rozbudził we mnie nadzieję że może, może jednak już dziś :D

Się doczekać nie mogę...a jak dojdą sledy i zrobi się za ciepło to się wkurzę...delikatnie mówiąc:D

Posted

[quote name='sunshine']zamawiałam we wtorek z 3RD Pole, już linę u nich zamawiałam i też szła jakiś tydzień. Czas jeszcze nie jest niepokojący, wczoraj święto było a oni mają napisane 2-5 dni roboczych czyli dziś teoretycznie są 4 dni robocze:P. Płaciłam przelewem, ale się niecierpliwię i rano widziałam paczkowóz z poczty i rozbudził we mnie nadzieję że może, może jednak już dziś :D

Się doczekać nie mogę...a jak dojdą sledy i zrobi się za ciepło to się wkurzę...delikatnie mówiąc:D[/QUOTE]

Troche długą idą:roll:Delikatnie mówiąc hmmmm

Posted

To pomyśl co ja muszę czuć czekając na psa, który będzie u mnie dopiero za 3tyg.
Skręca mnie (w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;) ) na samą myśl o suczce :D

Posted

[quote name='Lavia']To pomyśl co ja muszę czuć czekając na psa, który będzie u mnie dopiero za 3tyg.
Skręca mnie (w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;) ) na samą myśl o suczce :D
hihi wiem co czujesz:D ja na moją czekalam od samego zapłodnienia:P Wybrałam jak miała 4 dni i co najmniej raz w tygodniu u niej byłam wylelać:D Jako jedyna od początku miała imię i była rozlelana jak diabli przez wszystkich:D

To katusze są! czas się dłuży jak diabli:P im bliżej tym dłużej :D

[quote name='ames']witam poświątecznie!
no przecież ona śmieci utylizuje,heheh http://i43.tinypic.com/fk0gzt.jpg
słodka jest w tych swoich wygibasach zabawowych:)

taka beztroska gapa hehehe :D

Posted

Hehe...ja sie opiekowałam sunią w hodowli Heroiną, jak przyszedł czas na jej pierwsze dzieciaki, to się doczekać nie umiałam kiedy zobaczę te pysiolki. Oczywiście w planie posiadania nie miałam. Ale jak tylko się nadarzyła okazja, chociaż okoliczności nie najlepsze bo szczeniaku chore były to zgarnęłam 3 do siebie. Pozostałe dwa się sprzedały tzn hodowczyni sprzedała..a o Basiorka walczyłam jak lew i jest mój <3...ale prawie rok żyłam w niewiedzy czy na pewno mi go nie odbiorą ;P
A najlepsze jest to, że chociaż był najśliczniejszy z całej trójki ja miałam sentyment do pozostałych dwóch i je wolałam. A teraz to sobie bez niego życia nie wyobrażam :P Takie życie przewrotne :D

Wy to macie fajnie...zaplanowane. A ja trochę mojego dziecka dzieciństwo zmarnowałam.. nie szkoliłam bo po co jak nie mój...ale jet the best :D

Posted

[quote name='przeszlus']Teraz to by go zjadła :D[/QUOTE]
Możliwe hehe :D

[quote name='Baski_Kropka']Hehe...ja sie opiekowałam sunią w hodowli Heroiną, jak przyszedł czas na jej pierwsze dzieciaki, to się doczekać nie umiałam kiedy zobaczę te pysiolki. Oczywiście w planie posiadania nie miałam. Ale jak tylko się nadarzyła okazja, chociaż okoliczności nie najlepsze bo szczeniaku chore były to zgarnęłam 3 do siebie. Pozostałe dwa się sprzedały tzn hodowczyni sprzedała..a o Basiorka walczyłam jak lew i jest mój <3...ale prawie rok żyłam w niewiedzy czy na pewno mi go nie odbiorą ;P
A najlepsze jest to, że chociaż był najśliczniejszy z całej trójki ja miałam sentyment do pozostałych dwóch i je wolałam. A teraz to sobie bez niego życia nie wyobrażam :P Takie życie przewrotne :D

Wy to macie fajnie...zaplanowane. A ja trochę mojego dziecka dzieciństwo zmarnowałam.. nie szkoliłam bo po co jak nie mój...ale jet the best :D[/QUOTE]
o ty niedobra :D Trza było całą trójkę zostawić:D

[quote name='Czarnulka']Hej jak tam Shirkoowe;D[/QUOTE]
Siemka a superowo nawet:P

[quote name='GaBi12']Hej Shirki![/QUOTE]

[quote name='WeronikaM']hejj :hand:

zdjącia nowe by się przydały :evil_lol:[/QUOTE]
siemka siemka a coś napstrykałam:D

I wciąz na sledy czekam;(

Posted

SHIRKA DZIŚ KOŃCZY 11 MIESIĘCY!!! :loveu:

Czy Wasze psy tez tak siadają?:evil_lol:

Husky o zachodzie :eviltong: