Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ere77e2']Sliczna to jestes Ty, a żaba to po prostu atrakcyjna psia panienka :D przypomnij mi teraz w weekend to cos sie wykombinuje :)
Jak tak stawiasz sprawe to galeria powstanie w podskokach :D[/QUOTE]
Przypominam :D

[quote name='*anusia&ajlu*']Martynko jak mi przykro, do kiedy masz bana! bede odwiedzac, nie zapomne o Shirce;)[/QUOTE]
nawet nie wiedziałam :D hry hryhry nie miałam czasu zaglądać:P Ale z tego co mi wiadomo to za skladanie życzeń....:D co to SPAM?:P

P.S :D już wiem
Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:

[LIST=1]
[*]Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy.
[*]Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości.
[*]Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy.
[/LIST]
nie odnosiłam korzyści na życzeniach :evil_lol:

no ale cóż zasady to zasady a modowie nie śpią :lol:

Posted

Oto namiastka ADHD, zakończona skokiem na leżąca pańcię i wybłoceniem jej twarzy swoją obłocona mordeńką :evil_lol:
[video=youtube;MZNGG03S-Ag]http://www.youtube.com/watch?v=MZNGG03S-Ag[/video]

A tutaj dwa głupki :diabloti: jeden z folią drugi za "kamerą":loveu:

[video=youtube;P4n6vK3DczQ]http://www.youtube.com/watch?v=P4n6vK3DczQ[/video]

Ja pomoge posadzić kwiatki :cool3:

Że jak?...:razz:

Potrzebne było?:-o

To ja może odpocznę lepiej...:lol:

Albo nie :evil_lol:

Posted

[quote name='lenka13']Hej...
śliczne fotki Shirastej..
mnie też zbanowali....
a mi naliczyło się 12 osób..
ładnie heheh :D

[quote name='Ewa&Duffel']A myślałam, że to ja śmiesznie gadam do psa :diabloti:

Z jakim skupieniem się tym zajęła :cool3:
http://i43.tinypic.com/fk0gzt.jpg

Wygrzewanie się w wiosennym słoneczku :)
http://i44.tinypic.com/b8nt3d.jpg
ja tak zawsze gadam jak chcę się z nią powygłupiać :D hehehe często z nią po prostu rozmawiam :D. Na początku czułam się jak bym mówiła do ściany:P ale teraz już nauczyłyśmy się siebie na wzajem i takie gadanie wzmacnia więź....serio:D

[quote name='Aga&Ganja']Fajniste zdjęcia! :)
Ale odpoczywanko wiosenne... ;)
Dzięki:D

[quote name='deer_1987']Wiosenne lenistwo!

Nie zagladasz juz do nas?
już lecę :D
[quote name='przeszlus']Twoja też bawi się w ogrodnika he he he.Max ostatnio przyciął róże,wysadził winogrona zjadł truskawki i załatwił na amen jabłóń :)
łe no to Shira się przy nim chowa:D ogrodnik z niego wyborowy :D Ja Shiry z oka na działce nie spuszczałam bo babcia dostawała białej gorączki :D Uczę ja na nowo ścieżkami chodzić:P

[quote name='Lavia']Haha, cudna jest :D
Dziękujemy :D

[quote name='Baski_Kropka']Wariatka mała :D w sumie nie taka mała :D My dzisiaj jak zwykle po treningu ale fot nie mamy.. dzisiaj chroniłam aparat przed zalaniem...wiec go nie wzięłam a wróciłam do domu mokra jak kura

24 kg haszczej wagi i 57 cm w kłębie :D To u was padało? u nas na szczęście jeszcze nie. I czekam na sledy bo przed świętami nie zdążyły dojść:(

Posted

[quote name='sunshine']

ja tak zawsze gadam jak chcę się z nią powygłupiać :D hehehe często z nią po prostu rozmawiam :D. Na początku czułam się jak bym mówiła do ściany:P ale teraz już nauczyłyśmy się siebie na wzajem i takie gadanie wzmacnia więź....serio:D
[/QUOTE]
Ja też gadam do psa jak głupia, ale w mojej rodzinie to normalne, wczoraj byliśmy w odwiedzinach to wszyscy do niej gadali, cmkoali, głaskali, piesa była w siódmym niebie. :lol:

Fajne to Twoje ADHD. :diabloti:

Posted

Dokładnie:D u nas to samo:D Gadają z nią jak z człowiekiem, do tego jak przyniesie sznurek to nikt jej nie ma nigdy serca odmówić zabawy:P Rozpieszczona jest jak diabli:D

Dziękuję:D
ZDJĘCIA i FILMY NA STRONIE 249