*anusia&ajlu* Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Aga na bazarkach czesto sa takie zabawki, ja czesto takie kupuje i w ciuchlandach tez czasami jakas zabawke fajna dorwe;) Martynko dobranoc:D milej soboty;) Quote
Aga&Ganja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 A ja właśnie znalazłam temacik, żeby samemu zrobić zabawkę. Jakoś wcześniej widziałam ten temat i mnie nie zainteresował. Jak zobaczyłam, że to się robi metodą Filofun, to od razu wiedziałam o co chodzi. ;) Jak byłam mała często bawiłam się w te zawijasy i pewnie coś tam pamiętam! ;) A w ciuchlandach można znaleźć zabawki dla psów? Taak? :D Quote
*anusia&ajlu* Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 nie takie dla psow ale jakies pilki maskotki, moja sie takimi lubi bawic ona nie gryzie ani nie polyka, lubi tylko z maskotek wypruwac to co w srodku i odrywac oczy:D a gdzie znalazlas ten temacik, daj popatrzec;) Quote
przeszlus Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Właśnie nie bądz skąpa daj link do temaciku:p I bez formy graficznej życzenia. Zająca świrusa Mokrego dyngusa Smacznego jajeczka Jasnego poranka I z cukru baranka !!! ;)) Quote
ere77e2 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='sunshine'] A tak w ogóle to gdzie ta galeria Taami?! Normalnie nie pojadę z Tobą w żadne Bieszczady jak galerii nie założysz:P Ona jest tak śliczna że trzeba się chwalić :D[/QUOTE] Sliczna to jestes Ty, a żaba to po prostu atrakcyjna psia panienka :D przypomnij mi teraz w weekend to cos sie wykombinuje :) Jak tak stawiasz sprawe to galeria powstanie w podskokach :D Quote
ere77e2 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 co do tego naglego zwrotu akcji, co mialem w zębach ziemie to chodzilo oczywiscie o sprawdzenie skuteczności hamulców :) iśka pamięta o wszystkim, a przecież BHP jest najwazniejsze :D Quote
łamAga Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 mizianki dla Shiry :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aga&Ganja Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Proszę bardzo dziołchy! :D http://www.dogomania.pl/threads/125348-RAE-cznie-robione-zabawki Quote
Cavalierkaa Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Skacze zając po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa. Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych, życzą Claudia i Capri. ;* Quote
Ewa&Duffel Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i pysznej wyżerki oraz bardzo mokrego dyngusa życzą Ewa z Dufflem :krolik: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Martynko jak mi przykro, do kiedy masz bana! bede odwiedzac, nie zapomne o Shirce;) Quote
Ciapkowa. Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Juz po banie.. u nas ;) Milego wieczorku :) Quote
Recommended Posts