sunshine Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Wiesz, dopóki nie wpadasz do każdej napotkanej wody i dziewczyna się dyscyplinuje to OK ;P Ja kiedy widzę że baski zaczyna zajmować się węszeniem ziemi, to go mobilizuje to szybszego biegu....oczywiście kiedy kombinuje, to go dyscyplinuje FE i dalej do przodu.. ale to nei zawsze wychodzi, pies to pies hehe :D[/QUOTE] Obiecuję że jak zaliczę pierwszą kąpiel to się pochwalę hehehehe :D Mama ostatnio mi powiedziała że mam zrezygnowac bo to na prawdę niebezpieczne...a ja na to " przecież mówiłam" :D...rodzice, nie uwierzą póki nie zobaczą:P [quote name='ere77e2']Ja robie identycznie, taamiśka ma dosc, ledwo biegnie, wącha wszystko dookoła, to motywuję ją krzyczac: "go go go, jedziemy ...."i biegnac nie zwraca na nic uwagi oprocz tego, zeby jej pan nie wjechał w tyleczek :D[/QUOTE] hiehie ale raz Ci numer z odwrotem zrobiła :D A tak w ogóle to gdzie ta galeria Taami?! Normalnie nie pojadę z Tobą w żadne Bieszczady jak galerii nie założysz:P Ona jest tak śliczna że trzeba się chwalić :D Quote
*anusia&ajlu* Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 juz nadrobilam fotki i nowinki fajnie ze jezdzicie, u mnie z Ajlu by sie nie dalo bo Ajlu lubi gryzc kolka potrafi pociagnac mnie jak jedzie jakis rower kolo mnie i sie nie da z nia;) lubie czytac twoje komentarze do fotek:D i wzajemnie tez WESOLYCH SWIAT ZYCZE!!! :) Quote
sunshine Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Fajnie :D Zawsze pisze to co sobie myślę przy tych zdjęciach albo nazywam po imieniu to co ona wyczynia:D hehe Bardzo dziękuję :D Quote
*anusia&ajlu* Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 a ciekawe co sobie Shirka mysli jak robi takie miny:D i te jej nie ogarniete psie ADHD jest takie boskie ze chce sie ja ogladac, chociaz wiadomo w realu lepiej to wyglada:D Quote
sunshine Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 no z tego ADHD to zazwyczaj wychodza zdjęcia typu...puste miejsce po psie :D Telefon nie nadąża :P ale spróbuje to nagrac :D Quote
Aga&Ganja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Witamy się nocnie! :) Czy wy też nie możecie spać? :D WESOŁEGO ALLELUJA! :loveu: Quote
sunshine Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Możemy i chcemy ale wykorzystujemy luzik na dogo hry hry hry :D Quote
*anusia&ajlu* Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 no fakt zrobic takie fotki to tez trzeba miec dobry refleks;) wyobrazam sobie ze polowa jest zdjec widokow:D yyy nie mozemy spac ja prawie nigdy nie spie o tej porze:D Quote
Aga&Ganja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Teraz jest bardzo dobra pora na siedzenie na dogo- fakt! ;) anusia&ajlu, ja też jakoś nie mogę zasnąć... ;) Quote
sunshine Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Ja tak miałam ale jakiś czas temu nauczyłam się chodzić wcześniej bo szkoła i Shira tak mi dawali popalić że padałam jak mucha...:D ale jaka szczęśliwa :D Quote
*anusia&ajlu* Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ja tez lubie posiedziec o tej porze i czesto tez siedze na bazarkach bo lepiej smiga dogo nie muli... i mniej osob tez jest tak spokojniej;) no i ogolem ja to w nocy zyje a w dzien narzekam ze sie nie wyspalam:D Quote
Aga&Ganja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jak jest szkoła, to ja o 23 już w łózku leżę, a jak wolne, czy coś, to spokojnie jakoś sama się przestawiam i siedzę! :evil_lol: Quote
sunshine Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 hihihi znam to z autopsji :D albo czasem odsypiam popołudniu:D Lubię tez czasem się z Shirą w nocy poszwędać. Cisza, spokój bez ludzi:) Quote
Aga&Ganja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 A nie budzisz nikogo w domu, jak wariujesz w nocy z Shirą? ;) Quote
sunshine Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Nie no ja idę na dwór połazić:P A teraz mam zadanie bojowe pilnować automatu bo nam skacze po łazience:D Quote
*anusia&ajlu* Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 u mnie nocny spacerek jest obowiazkowo, ja potrafie o 2 isc z Ajlu polazic po osiedlu:D a jak wracam z pracy o 23 to zawsze z nia chodze, i pozniej dogo i tak nie spie po nocach jak na rano ide do pracy to czasmi sie nie klade spac, bo jak zasne o 3 a musze o 5 wstac to wiadomo ze nikt mnie nie dobudzi:D a Ajlu spi razem ze mna rano tylko z mama cicho wychodzi na spacer, gorzej z kotem bo o 5 potrafi wsza wstac;) i siedzi u mamy pozniej... Quote
Aga&Ganja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Aa. No to jak na dwór, to można szaleć! :) A nie szczeka Ci? O Matuchno! A co to Wam się dzieje? Mi kiedyś też tak latało, ale już jest ok. ;) Quote
Aga&Ganja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Nie no, ja tak z Ganją o 2 w nocy, to nie chodzę już na dwór. Najpóźniej to gdzieś tak 22 albo 23. :) Quote
sunshine Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 A z automatem czasem jak pranie się zbije w kulę to świruje:P Ale bez spania to ja bym nie mogła Asia :O Ja jak zarwę nockę to śpie tak jak głowę przytulę:P Dla mnie min. to jest 2, 3 godziny snu a najlepiej to 7 godzin od 23 do 6 rano lub 8 ale tylko od 22 jeśli później to za długo :D wtedy jest najlepiej:D No i jak się kładę całkiem wycieńczona świeżym powietrzem :D Quote
Aga&Ganja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 A ja odbiegnę od tematu i się zapytam: dziewczyny znacie może jakąś osóbkę na dogo, co sprzedaje jakieś duperele, zabawki dla psiaków za grosze? ;) Quote
sunshine Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 hmm znam świetnych producentów sprzętu ale zabawek nie... Ja ostatnio kupiłam w bricomarshe kawał liny holowniczej bo zwykłe sznurki Shira w jeden dzień załatwiała :D 1m 7 zł i teraz się z nim nie rozstaje, katuje nim wszystkich;D Lecę spać bo jutro duuuuzo pracy mnie czeka :D Dobranoc dziewczyny:D Quote
Recommended Posts