sunshine Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):psy chyba lubia kasztany, moja to swiata poza nimi nie widzi, mi prawie sie zapasy w domu koncza:D haha smiesznie musialo to wygladac jak ja gonilas :D Oj tak w piątek jak byłam na spacerku z Ewą i Nerem to z kupki starych podśniegowych liści wygrzebała coś martwego, co kiedyś miało futro. Ogólnie spłaszczona, wyschnięta resztka ciała... a ja oczywiście w pogoń za nią i dre sie na pół parku "zostaw, zostaw to! Zostaw to coś, coś... KURDE, to cos zdechłego!!!" Ewa po prostu sikała ze śmiechu a ja uprawiałam skoki przez krzaczki:P Quote
*anusia&ajlu* Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 nie moza biegac, bo Shira uznaje to za zabawe, dlatego szuka bo wie ze zwrocisz na nia uwage i bedziesz biegala i ganiala, ja zawsze uciekam w druga strone, kiedys babka na podworku sie ze mnie smiala bo myslala ze uciekam przed nia i jej psiakiem a Ajlu za bardzo nie przepada za tym jej psiakiem a jak ja puszczam luzem czesto trafiam na ta pania, ale wytlumaczylam ze jak uciekam Ajlu mysli ze zapoluje na mnie i mnie dogoni zawsze to dziala a pozniej dostaje pochwaly ze przybiegla;) Quote
tonacja Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Witamy się :) i przepraszamy za długą nieobecność! Shira wyrosła...jest taka piękna! :loveu::loveu::loveu: Quote
Essence of Raspberries ♥ Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Moja ulubiona rasa <3 Zapytam się , czym focicie ? ;] Kocham takie umarszczenia husky , moja też ma taką xD ale oczy ma brązowe , a twoja takie , takie czarujące ;* Szybko znajdzie chłopaka xD Będziemy wapadać Quote
Ciapkowa. Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Witanko :D Coś dawno nas nie bylo ;( Nadrabiamy ;) Buziaki;* Quote
ames Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 http://i40.tinypic.com/de1uv5.jpg no jak dwie krople wody;)fajną macie tą fotkę:) Quote
lenka13 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Hej Shirki... widziałaś http://nasza-klasa.pl/profile/31919852 ? Quote
Foxowa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Witamy się pierwszy raz u Was w galerii :) Piękne psisko masz :loveu: Quote
sunshine Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='tonacja']Witamy się :) i przepraszamy za długą nieobecność! Shira wyrosła...jest taka piękna! :loveu::loveu::loveu: Miło Wasgargulce widzieć ponownie, dziękuję :multi: [quote name='Essence of Raspberries ♥']Moja ulubiona rasa <3 Zapytam się , czym focicie ? ;] Kocham takie umarszczenia husky , moja też ma taką xD ale oczy ma brązowe , a twoja takie , takie czarujące ;* Szybko znajdzie chłopaka xD Będziemy wapadać telefonem... no moja ma srebrne UMARSZCZENIE, znajdziemy-alenam się nie spieszy... [quote name='GaBi12']Witanko :D Coś dawno nas nie bylo ;( Nadrabiamy ;) Buziaki;* :) [quote name='wiki4']Hejka Kochane :loveu: Przekochane rudzielce :eviltong: [quote name='ames']http://i40.tinypic.com/de1uv5.jpg no jak dwie krople wody;)fajną macie tą fotkę:) Hheheh dzięki :D ...takie dwa gupole:lol: [quote name='lenka13']Hej Shirki... widziałaś http://nasza-klasa.pl/profile/31919852 ? Widziałam:( [quote name='Foxowa']Witamy się pierwszy raz u Was w galerii :) Piękne psisko masz :loveu: Dziękujemy i zapraszamy ponownie:Da wy nie macie galerii?:) [quote name='Cavy']Super razem wyglądacie. ;-) Dzięki Tofiki:* [quote name='*anusia&ajlu*']nie moza biegac, bo Shira uznaje to za zabawe, dlatego szuka bo wie ze zwrocisz na nia uwage i bedziesz biegala i ganiala, ja zawsze uciekam w druga strone, kiedys babka na podworku sie ze mnie smiala bo myslala ze uciekam przed nia i jej psiakiem a Ajlu za bardzo nie przepada za tym jej psiakiem a jak ja puszczam luzem czesto trafiam na ta pania, ale wytlumaczylam ze jak uciekam Ajlu mysli ze zapoluje na mnie i mnie dogoni zawsze to dziala a pozniej dostaje pochwaly ze przybiegla;) EEEeee nie u niej:D. Zprzychodzeniem nie mamy żadnego problemu, i nigdy nie miałyśmy:eviltong: Gonienie jej w tym momencie ma celu to, żeby ona wypuściła to z mordki i nie zjadła:). Generalnie jak zbiera śmiecia to wystarczy zostaw i zostawia, ale tu było "coś zdechłego" więc wiesz...:mad: A jak ja bym zaczeła uciekać, ona by mnie olała i zjadła sobie "w spokoju"to i dopiero zaczeła gonić... mam zbyt inteligentną bestię:eviltong: Quote
sunshine Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Z okazji pierwszego dnia wiosny filmik z wczorajszego spacerku :D [video=youtube;OdbPvHjkk2M]http://www.youtube.com/watch?v=OdbPvHjkk2M[/video] Quote
Ciapkowa. Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Haha. Jakie wariacje ;) I do tego ta myzyka :D Świetna Shirka :loveu: Quote
Ewa&Duffel Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ale wariatka z tej Shiry ! :evil_lol: Świetna muzyka :) Pozdrawiamy już wiosennie ;) Quote
przeszlus Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Film świetny!!!!!Dałem gwiazdek na youtube'ie. Inne filmy z shirą też są świetme!!!!!!!:):):) Jak nauczyłaś ją aportować!!!!! Quote
Shel Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Super filmik! :-) Ale ta Shirka rozbrykana :-) Quote
sunshine Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 GaBi12 napisał(a):Haha. Jakie wariacje ;) I do tego ta myzyka :D Świetna Shirka :loveu: Dzieki:D Ewa&Duffel napisał(a):Ale wariatka z tej Shiry ! :evil_lol: Świetna muzyka :) Pozdrawiamy już wiosennie ;) Dziekujemy i równiez pozdrawiamy :D przeszlus napisał(a):Film świetny!!!!!Dałem gwiazdek na youtube'ie. Inne filmy z shirą też są świetme!!!!!!!:):):) Jak nauczyłaś ją aportować!!!!! Dzięki Maxowy, co tam w ogóle u was jak sobie radzicie?:) Daga & Maks napisał(a):ale szaleństwa :) Shel napisał(a):Super filmik! :-) Ale ta Shirka rozbrykana :-) Oj tak jest rozbrykana, dlatego mam z nią tyle radości a to namiastka tylko...ona tak non stop:P Quote
przeszlus Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 sunshine napisał(a):Dzięki Maxowy, co tam w ogóle u was jak sobie radzicie?:) U nas spoko,niestety Max załapał żę to łkanie jak gryzie jest sztuczne i już nie działa:( :( :( A tak to nawet leci.Dałem nowe foty do galerii ZAPRZASZAM Quote
wiki4 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Hejka Shirki :lol: Słonecznej niedzieli życzymy :p Quote
Baski_Kropka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cześć Shorowe :D Jak tam u was? U nas ju po đniegu nie ma śladu :D Słońce praaaży :D Quote
bianka19 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cześć wam . ;) Widzieliśmy nienadrobione fotki , cudne :loveu: Buziaki dla pięęknej Shirkii :loveu: Quote
Ciapkowa. Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cześć niedzielnie! U nas już słoneczko pięknie świeci i wiaterek jest ;) A jak u was? Miłej niedzieli Buziaki dla Shirki ;* Quote
WeronikaM Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 cześć po tyg. nieobecności :hand: dawaj fotki :D Quote
Recommended Posts