Ewa&Duffel Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 sunshine napisał(a): A mam nowinę... wczoraj wiosna-dziś wróciła zima :D śnieg sypie cały dzień i mróz...normalnie w tyłek można się ugruźć:P U nas już od środy był powrót zimy... Quote
ere77e2 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Tak jak ladnie shirce z wyciagnietym ozorkiem, tak Tobie ladnie w tych związanych wloskach i z usmiechem na buzi :) Quote
sunshine Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='GaBi12']Dokładnie. U nas to samo. Sypie, sypie i sypie ;/ :-P I sypie sypie jeszcze więcej :diabloti: [quote name='Infortune.']Dlatego ja poszłam sobie bezpiecznie do LO, chociaż na technikum też się zastanawiałam bo mam dość sprecyzowane plany. :lol: Bardzo fajne, wspólne zdjęcia. :loveu: Dziękuję Milczki:) [quote name='Ewa&Duffel']U nas już od środy był powrót zimy... ojć:/ ale za to może szybciej przejdzie:D [quote name='ere77e2']Tak jak ladnie shirce z wyciagnietym ozorkiem, tak Tobie ladnie w tych związanych wloskach i z usmiechem na buzi :) Dziękuję Kamilku :) A gdzie obiecana galeria Taami hmmm?:cool3: BARDZO WAŻNE!!! Szczególnie dla TRÓJMIASTA i okolic!!!! ZARZĄDZONO ODSTRZAŁ PSÓW!!! http://www.dogomania.pl/threads/181259-Uwaga-trA-jmiasto-OdstrzaA-psA-w Quote
bianka19 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 ODSTRZAŁ PSÓW ?! :crazyeye: Ale głupi ludzie :angryy: a tak ogólnie to cześć :loveu::cool3: co u was ? <3 Quote
ere77e2 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 sunshine napisał(a): Dziękuję Kamilku :) A gdzie obiecana galeria Taami hmmm?:cool3: zbieram na serwer ;) a tak serio to zastanawiam sie jeszcze bo forma galerii na dogo nie zbyt mnie przekonuje :) Zastanawiam sie nad jakas fajną stronką oskryptowaną w php, zeby była bajerka :) bo jeszzcze taamka jak siebie zobaczy to sie obrazi ;) Pomyślimy, zobaczymy :) Quote
sunshine Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 bianka19 napisał(a):ODSTRZAŁ PSÓW ?! :crazyeye: Ale głupi ludzie :angryy: a tak ogólnie to cześć :loveu::cool3: co u was ? <3 U nas?:) jakiś dziwny dzień, spać mi się cały czas chce:P i jeść^^. Byłyśmy pobiegać sobie, ale średnio było...:P ere77e2 napisał(a):zbieram na serwer ;) a tak serio to zastanawiam sie jeszcze bo forma galerii na dogo nie zbyt mnie przekonuje :) Zastanawiam sie nad jakas fajną stronką oskryptowaną w php, zeby była bajerka :) bo jeszzcze taamka jak siebie zobaczy to sie obrazi ;) Pomyślimy, zobaczymy :) jak kolwiek ale dawaj Taamicha mojego:P Agniecha93 napisał(a):Odstrzał? witam w klubie :( U Was też?:( Quote
wiki4 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dzień dobry Shirki :loveu: Zapraszamy do nas na focie ;) Quote
Shel Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Eh, ja na wiosnę tylko po polach chodzę, choć mieszkam na Śląsku, ale w naszym lesie są specjalnie zasadzone drzewa, żeby mogli mieć lepszą widoczność do strzelania i psa też mogą puknąć ... Quote
sunshine Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Shel']Eh, ja na wiosnę tylko po polach chodzę, choć mieszkam na Śląsku, ale w naszym lesie są specjalnie zasadzone drzewa, żeby mogli mieć lepszą widoczność do strzelania i psa też mogą puknąć ...[/QUOTE] fatalnie:(... zdarzały się u Was takie wypadki?? Witamy Korcię:D Quote
Daga&Maks Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 z tymi odstrzałami to masakra jakaś. Tym bardziej że nie raz psy zostają zastrzelone na oczach właściciela :-( Quote
sunshine Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Daga & Maks']z tymi odstrzałami to masakra jakaś. Tym bardziej że nie raz psy zostają zastrzelone na oczach właściciela :-([/QUOTE] dokładnie...jest pewna strona o takich przypadkach... [quote name='bianka19']Cześć Shirki. :buzi:[/QUOTE] siemka białasy:) Quote
Ewa&Duffel Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 No te odstrzały to jakaś masakra :( U nas na razie koniec ze spacerami po lesie, zwłaszcza po tym, co Duffel zrobił wczoraj... Quote
sunshine Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']No te odstrzały to jakaś masakra :( U nas na razie koniec ze spacerami po lesie, zwłaszcza po tym, co Duffel zrobił wczoraj...[/QUOTE] Dokładnie, Shira też się niby zawsze słucha ale wolę nie sprawdzać górnej granicy... w lesie jest tyle kuszących zapachów (wystarczy iść duktem i zobaczyć jak jest poryty przez dziki...) pies czuje to nosem i mało tego czuje gdzie poszły potencjalne obiadki:P... Jednak linka to dobry przyjaciel do lasu:) [quote name='WeronikaM']witam Shireczki :buzi:[/QUOTE] Siemka :D Quote
sunshine Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']No te odstrzały to jakaś masakra :( U nas na razie koniec ze spacerami po lesie, zwłaszcza po tym, co Duffel zrobił wczoraj...[/QUOTE] Dokładnie, Shira też się niby zawsze słucha ale wolę nie sprawdzać górnej granicy... w lesie jest tyle kuszących zapachów (wystarczy iść duktem i zobaczyć jak jest poryty przez dziki...) pies czuje to nosem i mało tego czuje gdzie poszły potencjalne obiadki:P... Jednak linka to dobry przyjaciel do lasu:) [quote name='WeronikaM']witam Shireczki :buzi:[/QUOTE] Siemka :D Quote
sunshine Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='WeronikaM']kiedy były ostatnio zdjęcia ? Hie hie wiedziałam xD Będą nie prędzej niż we Wtorek bo w poniedziałki ledwie mam czas oddychać:P Quote
WeronikaM Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 nie bądźcie takie okrutne :siara: jak nie da to będzie z nią źle :cooldevi: Quote
Recommended Posts