Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wiki4']Ona ma obłędne to spojrzenie :loveu:

U nas też zdjęcia... :cool3:
byłam, widziałam, zdobyłam:D

[quote name='Shel']http://i48.tinypic.com/28klik5.jpg
prześliczna :)
dzięki Aresy;D
[quote name='WeronikaM']http://i48.tinypic.com/28klik5.jpg
tu slicznie wyglada :loveu:
dzięki łaciate^^
[quote name='GaBi12']Śliczna :*
Wymiziaj < 3
Pewnie że wymiziam ciapki;)
[quote name='Ewa&Duffel']http://i48.tinypic.com/28klik5.jpg
cudne jest to zdjęcie ! to spojrzenie Shirki i ten uśmiech :loveu:

U nas też wczoraj było słonecznie i dziś też jest, ale zimno strasznie...
Ale Shirze to pewnie nie przeszkadza :cool3:

Fajnie, że frisbee jeszcze jej się nie znudziło ;)
U nas też dzisiaj bylo:D i wyciągneliśmy Czarnego labradora (Luśkę ) i jej pańcie n spacer:p

[quote name='Shirai - Koki']Mogla by juz..wstac..ile mozna spac ...
http://i46.tinypic.com/52drvs.jpg

Jaka szczesliwa Shir'ka !!!!
http://i48.tinypic.com/28klik5.jpg
Pańcia staje na rzęsach żeby Shirka była szczęśliwa:p Nawet dzisiaj sobie zamówiłam buty emu żeby móc chodzić na dłuższe spacery, bo w zwykłych kozakach po godzinie mnie tak nogi bolą jak bym miała beton na nich:/... 15 stopni mrozu robi swoje ^^.
Ale my się nie damy :D

[quote name='Sallcia']ale ma śliczne oczka :loveu:
i jak szaleje z frisbee na śniegu :D
Dzięki:D zaraz do Was wpadniemy, Widzę już po bannerku że masz zabójczego rudzielca:D

[quote name='as_kate']to dlatego nie mogłam jej na jednym zdjęciu znaleźc, ;) bo siedziała w mamie ;)
Hehe pokazać się nie chciała:p ( jeszcze wtedy miała być pierwsza urodzona suczka moja, bo była możliwość przecież że tylko jedna się urodzi ]:0>)
[quote name='Otoshi']Już się melduję, nie krzycz!
Moje najpiękniejsze panienki <3 :loveu:
No ja myślę:D Bo do Was nie przyjadę jak się hasiora dorobisz :D

A dzisiaj byłyśmy na spacerku z Lusią i mamy słoneczne foty:D
Ale nie wiem czy dodawać...:p znowu świeże... ]=0>

Posted

sunshine napisał(a):

Pańcia staje na rzęsach żeby Shirka była szczęśliwa:p Nawet dzisiaj sobie zamówiłam buty emu żeby móc chodzić na dłuższe spacery, bo w zwykłych kozakach po godzinie mnie tak nogi bolą jak bym miała beton na nich:/... 15 stopni mrozu robi swoje ^^.
Ale my się nie damy :D

Ja mam buty emu i są świetne, nigdy nogi w nich nie marzną ;)

Posted

Oszacował:D i trafił;) Była szczęśliwa siódemka:) ale nie wiedział czy to suczki czy pieski :D a ja chciałam koniecznie suńkę;p

Emu zamówione :D Jak dojdą to będę cała w skowronkach:D Bo jak mi w południe zmarzną nogi to do wieczora mam zimne...:/ ;p

Posted

Nie mogę już patrzeć na te buty. :lol: Straaasznie mi sie nie podobają, ale jak wiadomo, są gusta i guściki. ;) Może to dlatego, że nie lubię być taka jak wszyscy? :hmmmm: :lol:

Czeeekam na zdjęcia... :siara:

Posted

GaBi12 napisał(a):
Super buty! :evil_lol: Czekamy na zdjęcia :mad::mad: U nas już są, więc zapraszamy na obejrzenie :diabloti:
Jaka Shira duża. Pannica się zrobiła, że ho ho.. :lol:

zaraz wpadnę:D a później zdjęcia dodam:)

Infortune. napisał(a):
Nie mogę już patrzeć na te buty. :lol: Straaasznie mi sie nie podobają, ale jak wiadomo, są gusta i guściki. ;) Może to dlatego, że nie lubię być taka jak wszyscy? :hmmmm: :lol:

Czeeekam na zdjęcia... :siara:

Hia hia mnie też się nie podobały:D Zawsze się śmiałam że to bambosze ^^, Ale jak się łazi po 2 godziny dziennie z psem to się te wykożuszkowane bambosze docenia:D

Posted

sunshine napisał(a):
zaraz wpadnę:D a później zdjęcia dodam:)

Hia hia mnie też się nie podobały:D Zawsze się śmiałam że to bambosze ^^, Ale jak się łazi po 2 godziny dziennie z psem to się te wykożuszkowane bambosze docenia:D

Mamy nadzieje, ze wpadniecie :D No mi sie buty emu zbyt nie podobaja, ale pewnie przyjdzie taki czas, ze kupie :D

Posted

sunshine napisał(a):
Na pewno są lepsze niż oficerki czy adidasy :D hehe ^^oryginalne kosztują 350 zł a te 70:p Tu mam sledy i line z amrtyzatorem dla psa już:p hihi^^

mozna kupić taniej czasami, a naprawdę warto ;) te nieoryginalne po prostu przemiękają czasami i wtedy na pewno nie jest ciepło... no ale moze te akurat beda dobre ;)

Posted

GaBi12 napisał(a):
Mamy nadzieje, ze wpadniecie :D No mi sie buty emu zbyt nie podobaja, ale pewnie przyjdzie taki czas, ze kupie :D

hehe
Ewa&Duffel napisał(a):
mozna kupić taniej czasami, a naprawdę warto ;) te nieoryginalne po prostu przemiękają czasami i wtedy na pewno nie jest ciepło... no ale moze te akurat beda dobre ;)

Wierze:D. Też jestem zdania że oryginalne drogie ale warto;) Jest lepsza jakość i nie ma tu wątpliwości:)
Jeśli się sprawdzą (po części chociaż) to na pewno za rok kupie oryginalne;) Ale to wtedy na początku sezonu więc wynoszę całą zimę bo teraz to już bliżej końca niż początku:D (no i mojego haszczaka trza oprzyrządować bo już mi kobitka dorasta:D)