Shirai - Koki Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Sunshine i Shira zyjecie dziewczynki ?? Quote
sunshine Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Hm...ale focha na kogo ??? Na zime, a nie na mnie, prawda ???? Oczywiście że nie:D...na śnieg;p Ale troszkę popruszył ;) Czarnulka napisał(a):heh ;p ta postrach ludzi;p ale gdyby jakis złodziej miał sie wkrasc do domu to by go przywitała;p i zrobiła herbatę:D ach te husky ;) Ewa&Duffel napisał(a):http://i48.tinypic.com/36m84.jpg super wyszła ta obroża :) http://i49.tinypic.com/2s7vx35.jpg aż strach się bać :diabloti: dzięki ;D Chcecie trochę fot śniegowych?:) Quote
Shirai - Koki Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Focie, focie focie poprosze...narazie grzecznie :cool3::evil_lol: Quote
sunshine Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 W troszkę innej formie :D [video=youtube;_bpPnBQSCnY]http://www.youtube.com/watch?v=_bpPnBQSCnY[/video] Quote
QQk Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 sunshine napisał(a):W troszkę innej formie :D [video=youtube;_bpPnBQSCnY]http://www.youtube.com/watch?v=_bpPnBQSCnY[/video] Shakin' Stevens. Rany, druga połowa lat 80-tych. Jakie to były cudowne lata :) Quote
Pusiakowa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 hej . :) fajny flmik . ;) wycaluj Shirke . Quote
Cavalierkaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Heyo! < 3 Właśnie robie dla was bannerek. Sorki ze dopiero teraz ale wiesz... :( Quote
sunshine Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 QQk napisał(a):Shakin' Stevens. Rany, druga połowa lat 80-tych. Jakie to były cudowne lata :) Na pewno świetne ;D Kaja10014 napisał(a):Świetny filmik :loveu: dzięki ;D Pusiakowa napisał(a):hej . :) fajny flmik . ;) wycaluj Shirke . oczywiście :D CaneSs napisał(a):Heyo! < 3 Właśnie robie dla was bannerek. Sorki ze dopiero teraz ale wiesz... :( Pewnie ;p Fajnie że wróciliscie ;) P.S Doszła dzisiaj obroża z ManMata jest śliczna :D Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 sunshine napisał(a):Odebrałam, odpisałam;P Widziałam. Dziękować :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Sliczne...ze ja nie mam czasu na takie rzeczy :loveu: Quote
Minerva Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 O, filmik :D I bannerek macie super :P Quote
***kas Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ciotka, a nie boisz Ty się, że Twojej psinie się krzywda stanie, w zabawie z tą czarnulką? Pies luzem i w kolcach...to nie jest najlepsze rozwiązanie. Widziałam takie makabryczne rany po "zabawie z kolczatką" ze dostaję gęsiej skórki jak widzę psy biegające luzem ,ale w kolcach na szyi ... Quote
sunshine Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Sliczne...ze ja nie mam czasu na takie rzeczy :loveu: Dla chcącego nic trudnego:p Minerva napisał(a):O, filmik :D I bannerek macie super :P dzięki :D ***kas napisał(a):Ciotka, a nie boisz Ty się, że Twojej psinie się krzywda stanie, w zabawie z tą czarnulką? Pies luzem i w kolcach...to nie jest najlepsze rozwiązanie. Widziałam takie makabryczne rany po "zabawie z kolczatką" ze dostaję gęsiej skórki jak widzę psy biegające luzem ,ale w kolcach na szyi ... Też o tym myślałam, zdaję sobie sprawę, "czarnulka" kolcy nie ma obróconych na czas zabawy (są do ciała) i są na styk:/. Ale namówiłam kumpelę i kupuje psu szelki oraz kantarek;) Z resztą ja Shirce też kupuję tylko czekam na napływ gotówki:p wiki4 napisał(a):Cześć Shirki :loveu: Siemka długie, przyszłe Wrześnianki:D Quote
Infortune. Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Filmik super, piosenka cudowna! Wprowadza mnie w świąteczny nastrój, podobnie jak 'Let it snow':loveu::loveu: Pokaż obroże na suni :cool3: Quote
sunshine Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Do let it snow dzisiaj zrobiłam filmik bo nam napadało 20 cm śniegu. Nakręciłam Shirę ale tak mnie wkurzył Youtube że wykasowałam cały filmik :D Ale mogę dodać kilka śniegowych fot no i nowa obrożę Shiry... na Shirze:P Quote
Infortune. Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 sunshine napisał(a):Do let it snow dzisiaj zrobiłam filmik bo nam napadało 20 cm śniegu. Nakręciłam Shirę ale tak mnie wkurzył Youtube że wykasowałam cały filmik :D Ale mogę dodać kilka śniegowych fot no i nowa obrożę Shiry... na Shirze:P No to na co czekasz? :cool3: Quote
sunshine Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Let it snow, Let it snow, Let it snow :eviltong: c.d.n :) Quote
Ewa&Duffel Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Trochę macie tego śniegu :) Nawyki takie jak Duffel ;) On zbiera wszystkie takie opakowania po serkach i jogurtach i oczywiscie dokładnie je wylizuje ;) http://i48.tinypic.com/a2x003.jpg Quote
kajkoowa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ile radości z takiego kubeczka po o ile się nie mylę jogurcie pitnym danone truskawkowo bananowym:diabloti: Quote
Recommended Posts