Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Shira pokazuje bialka oczu ???
http://i45.tinypic.com/vdeale.jpg
To tak bardziej są tęczówki ;p
[quote name='wiki4']Śliczna Shirka :loveu:Ale bym ją wytuliła, masz zamiar przeprowadzić się z Wrześni ? :cool3: :diabloti:
A mam zamiar :D... ale tak bardziej na Alaske, Grenlandię lub inne nie gorące miejsca :D
[quote name='Ewa&Duffel']http://i47.tinypic.com/2cdu8sh.jpg
Standardowa pozycja do spania Duffla ;)
Ja nie wiem, jak te psy mogą tak spać...

http://i49.tinypic.com/2lw23ut.jpg
biegamy !

http://i47.tinypic.com/riyma8.jpg
może jak ją ugryzę w zadek to zwolni :diabloti:

Heheh czasami to Shira Nera nie może dogonić jak on sie rozbryka. Ciężko go nawet wtedy zauważyć a Shira stoi skołowana :D

Posted

Przed chwilą wróciłam ze spaceru z Shirą i jestem w totalnym szoku!! :(

Shira buszowała jak zawsze po trzcinach nad stawkiem(Glinki) aż tu nagle słyszę że szarpie jakaś "jednorazówkę" Rykłam na nią, że ma wyłazić i wyskoczyła... z martwym szczeniakiem w pysku:placz:.
Podbiegła do mnie zostawiła mi go u stóp i usiadła obok mnie. Nie wiem czy chciała żebym mu pomogła ale ja stałam w szoku. Poleciały mi łezki i zrobiłam kilka fot utopionemu niewiniątku :(.
Nie rozumiem okrucieństwa ludzi...jak to możliwe... gdybym znalazła go żywego :angryy:. Jestem zła na siebie, chodzę tamtedy codziennie :-(.
Szczenie miało najwyżej kilka dni, było sine i ... w początku rozkładało się już:(. Obstawiam że jakaś świnia utopiła je co najwyżej 4 dni temu...:(.
Nie wiem czy było ich więcej bo w tym miejscu gdzie Shira grzebała, nie było śladu po worku...być może leżał pod wodą bo Shira wyciąga różne rzeczy z pod wody...:(

OSTRZEGAM ZDJĘCIA SĄ DRASTYCZNE!

Posted

Boże :( Po prostu brak słów... W takich chwilach mam nadzieję, że wszystko to, co robimy w ciągu swojego życia, wraca do nas w jakiejś postaci. I mam nadzieję, że zło wraca podwójnie... :(

Posted

Łezka w oku mi się zakreciła:shake::-(:-(
Biedne malestwo, głupota ludzka nie zna granic. Gdybym, przylapała tego człwoieka to bym go poprostu zaszlachtowała, brak słów.....

Posted

Po prostu musiałam Wam pokazać tę głupotę ludzi...:( Może niedługo będą nowe zdjęcia Shiry ;).
Jestem chora i mam leżeć do końca tygodnia ale wiecie... husky musi iść na spacer :D

Posted

Gratki 120 strony ;) Biedne malestwa ;(;( Niestety ludzka głupota nie nza granic !!!! Gdybym napisała coś... to by mi pewnie tak nagwiazdkowało ;/ I ludzie mają być z miana "człowiek" dumni? ;/ Czy to się nazywa człowiek? Chyba nie... Bo ludzie tak (nie powinni) robić!!!!!!! Jak zobaczyłam te zdjęcia to musiałam zejść niżej!!!
Pozdrawiam :*
Shirka...jak ty wyrosłas:D Śliczna psinka ;**

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']dlaczego Shira nosi kolczatkę ? :([/QUOTE]
Nie działały na nią inne metody tresury. Kolczatka jest tylko jako obroża treningowa, mam nadzieję że wkrótce wrócimy do tradycyjnej bo puki co Shira tylko momentami się zapomina a tak zaczyna chodzić spokojnie.
Do południa kiedy jestem w szkole wychodzi z nia moja 70-letnia babcia a Shira w momentach gdy widzi psa szaleje... ona jest co raz silniejsza i nie mogę pozwolić na urywanie rąk babci...
Używam jej z rozsądkiem a Shi sie na niej nie rzuca itp. nie wyglada na to zeby jej przeszkadzała w jaki kolwiek sposób.

Nie jestem dumna z tej metody... :/

Posted

[quote name='sunshine']Nie działały na nią inne metody tresury. Kolczatka jest tylko jako obroża treningowa, mam nadzieję że wkrótce wrócimy do tradycyjnej bo puki co Shira tylko momentami się zapomina a tak zaczyna chodzić spokojnie.
Do południa kiedy jestem w szkole wychodzi z nia moja 70-letnia babcia a Shira w momentach gdy widzi psa szaleje... ona jest co raz silniejsza i nie mogę pozwolić na urywanie rąk babci...
Używam jej z rozsądkiem a Shi sie na niej nie rzuca itp. nie wyglada na to zeby jej przeszkadzała w jaki kolwiek sposób.[/QUOTE]

A może lepszym rozwiązaniem byłoby halti ?